Krizni štab za borbu protiv koronavirusa doneo je preporuke da maske i rukavice budu obavezne na izborima 21. juna, za glasače i članove komisija, pišu mediji,
Posle toga, na potezu je Vlada Srbije, a izvor blizak Vladi potvrdio je Telegrafu da će se o ovome odlučivati na jednoj od narednih sednica.
S obzirom na to da je epidemija od posebnog značaja i dalje na snazi u našoj zemlji, da je korona irus i dalje prisutan, prema rečima prof. dr Branislava Tiodorovića, člana Kriznog štaba, data je preporuka kako treba da se ponašaju glasači, ali i članovi komisije.
"Data je preporuka da se glasa sa maskama i rukavicama, da se drži distanca, a na ulazu moraju da budu dezobarijere. Kada se iskontroliše prst, potrebno je staviti novu rukavicu. Mišljenja sam da rukavice kod glasača nisu potrebne ako se peru ruke, ali i to je preporuka. Što se tiče komisije, oni moraju da imaju sve, i po mom mišljenju su rukavice za njih obavezne", izjavio je Tiodorović.
Izbori 2020
- Guest
- Post n°26
Re: Izbori 2020
ovo je u startu 5% manje glasača na biračkim mestima
- Post n°27
Vasa Čokrljan wrote:au danas si u formi
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°28
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°30
Vasa Čokrljan wrote:ovo je u startu 5% manje glasača na biračkim mestima
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa doneo je preporuke da maske i rukavice budu obavezne na izborima 21. juna, za glasače i članove komisija, pišu mediji,
Posle toga, na potezu je Vlada Srbije, a izvor blizak Vladi potvrdio je Telegrafu da će se o ovome odlučivati na jednoj od narednih sednica.
S obzirom na to da je epidemija od posebnog značaja i dalje na snazi u našoj zemlji, da je korona irus i dalje prisutan, prema rečima prof. dr Branislava Tiodorovića, člana Kriznog štaba, data je preporuka kako treba da se ponašaju glasači, ali i članovi komisije.
"Data je preporuka da se glasa sa maskama i rukavicama, da se drži distanca, a na ulazu moraju da budu dezobarijere. Kada se iskontroliše prst, potrebno je staviti novu rukavicu. Mišljenja sam da rukavice kod glasača nisu potrebne ako se peru ruke, ali i to je preporuka. Što se tiče komisije, oni moraju da imaju sve, i po mom mišljenju su rukavice za njih obavezne", izjavio je Tiodorović.
Lol, wat? Ne postoji ni promil sanse da se ljudi pridrzavaju ovakve preporuke. Samo sto im nisi rekli - nemojte ni da dolazite.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°31
ovo je sada eugenicki udar na penzionere.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°32
Ma meni se čini da su se zapravo usrali kao grlice od nastavka epidemije ali i od činjenice da ne mogu da namire DOKOP (mitinzi i uopšte kampanja su životni sok stranke kao što je SNS), i da ne znaju gde biju zapravo. Daleko je ovo iznad operativnog kapaciteta ove vlasti i ne treba im pripisivati moć odlučivanja, čak ni na nivou jednonedeljnih planova.
- Post n°33
pa ne bi imali razloga da se useravaju da nisu imali 25 hiljada ljudi na stadionu u najvecem eksperimentu te vrste otkad je kaligula poplavio koloseum i pustio hriscane da plivaju s ajkulama.
_____
- Post n°35
erős paprika wrote: otkad je kaligula poplavio koloseum i pustio hriscane da plivaju s ajkulama.
Ali da, ova vlast ima neke stvari koje "moraju" da se puste i jako je tesko domisliti bas za svaku stvar sta je tacno po sredi...a ovo je bilo sumanuto
- Guest
- Post n°36
prilično je jasno da je utakmica rezultat specijalnih veza Vučića sa ljudima koji se zovu recimo Đuza Balavi zvani Uške.
- Post n°37
Ma da, ali ima takvih stvari jos. Neverovatno je sta su uradili. Pri tom ne smeju se zaboraviti izjave clanova tzv kriznog staba da je vreme da se opustimo i prekinemo sa svim merama da bi obrnuli plocu za bukvalno dva dana. Mislim, nije to dži di pi, ovdw su direktno zivoti u pitanju. Stravicno je kolike su ljudske nule ti koji su to pricali iako im je 100 posto jasno gde to vodi. Jezivo.
- Guest
- Post n°40
Vasa Čokrljan wrote:samo ću ostaviti ovo ovde
stvarno ili zajebancija?
- Post n°41
ne znam da li neko od ovih pravi kulen, rado bi probao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°42
Bendegúz Somogyi wrote:stvarno ili zajebancija?
Stvarno
Ekipa najbolkeg slogana u istoriji YU politike “Teški ljudi za teška vremena!” u novoj epizodi! ) @VoivoIndian pic.twitter.com/kZfMDFDNWV
— UžičkaRepublika (@gjesic) June 12, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°43
Ima i Klatschar!!!
_____
- Guest
- Post n°44
ja sam alergičan na ove pošalice, zezamo se sa tomahavcima, virus nam je smešan, pravimo viceve od izbora
potpuna nesvest
potpuna nesvest
- Guest
- Post n°45
Erős Pista wrote:Ima i Klatschar!!!
Dijalog opet radi, akademski i bez Četama @FPN_Beograd i @OsfSerbia pic.twitter.com/DQXmJMRw3X
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) June 12, 2020
- Post n°46
Сви ви који цените професора Зорана Буљугића, знајте да је кандидат на изборној листи број 21.
— Горан Давидовић (@GoranDvd) June 10, 2020
Тако да 21.јуна гласајте за професора. pic.twitter.com/rzKCWp2ohu
Hehehe, sećate se ovog lika? Da vas podsetim:
http://www.politika.rs/scc/clanak/151904/Zabranjenu-knjigu-preveo-nastavnik
Nisu nacisti, ali... Heil Hitler!
_____
- Post n°47
Ako kaniš pobediti nemoj glasati pic.twitter.com/UqFAwIm3J3
— Janko Veselinovic (@j_veselinovic) June 12, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°48
Ja sam tu noć proverio biografije svih 26 kandidata, i minus tri kandidata koja nisam našao, i naravno minus jovana i kurcoglavi, to je jedini kandidat problematicne ili bilo kakve prošlosti. Svi drugi su anonimusi, muž jovane, advokatica levijatan, poštar, itdErős Pista wrote:Сви ви који цените професора Зорана Буљугића, знајте да је кандидат на изборној листи број 21.
— Горан Давидовић (@GoranDvd) June 10, 2020
Тако да 21.јуна гласајте за професора. pic.twitter.com/rzKCWp2ohu
Hehehe, sećate se ovog lika? Da vas podsetim:
http://www.politika.rs/scc/clanak/151904/Zabranjenu-knjigu-preveo-nastavnik
Nisu nacisti, ali... Heil Hitler!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°49
Ima i onaj Mario Brvić, token Rom, za kog sam sa liste saznao da je moj sugrađanin.
_____
- Post n°50
Zanimljivo i da su očigledno u talu sa Firerom, koji ih reklamira na sve strane, ali ga ipak nisu stavili na listu.
_____