beatakeshi wrote:I zalažem se za listu u kojoj bi Naprednjački klub i LDP ujedinili snage, a lista da se zove Čedomir Čedomir.
Malo mi za sricu triba
- Post n°26
Re: Malo mi za sricu triba
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°27
Erős Pista wrote:Konstatovali smo da ovo nisu pravi izbori i da nas njihov ishod ne zanima. Pa ipak, kad bi samo... Sta?
Pera ostao ispod cenzusa. Ili presao cenzus. Ili nesto trece.
Ja sam upravo shvatio da bi me jako obradovalo da Losmi Metla ostane ispod cenzusa. I Goca Comic&Tatjana Macura. Eto, samo ta dva, za ostalo me bas briga. Malo mi za sricu triba.
Ko je vas Pera?
Scratch that. Danas sam shvatio da imam samo jednu zelju - da psihopata Radule i njegova banda idiota zauvek nestane s politicke scene
Ogavni gadovi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°29
Gledam ih dva dana za redom kako dele letke u centru grada. Nisu tupave skinjare kao Bihali, niti ocigledne dileje kao Dr Jovana. Na prvi pogled sasvim normalan svet. Neke cak i poznajem, a za neke znam ko su. Normalni zivoti, karijere, porodice. Ako ista - iznad srpskog proseka po primanjima i aspiracijama. A agituju za coveka koji sere o najezdi migranata i vincanskim genima.
Zelim da nestanu iz politike zauvek.
Posle sam gledao Jovanu i fanove - ocekivana zbirudija lokalnih skinsa, nekih jurodivih faca u maskirnim pantalonama (neki veterani, cenim) i pritupastih FB mama koje su dosle da zastite svoje bebica od cipovanja vakcinama. To mi je bilo komicno.
Zelim da nestanu iz politike zauvek.
Posle sam gledao Jovanu i fanove - ocekivana zbirudija lokalnih skinsa, nekih jurodivih faca u maskirnim pantalonama (neki veterani, cenim) i pritupastih FB mama koje su dosle da zastite svoje bebica od cipovanja vakcinama. To mi je bilo komicno.
_____
- Post n°31
Samo ako saznam da sam pozitivan na koronu.
_____
- Guest
- Post n°33
Jooj imam odjednom grozničavu nadu da će u parlament ući samo SNS, SPS, Šapić i manjine.
- Guest
- Post n°34
Sve se nešto nadam da su Sergejevi glasači ipak nešto obavešteniji svet, oprezniji, da neće ići da se izlažu virusu...Koj će nam kurac građanistički Šešelj u skupštini, beži bre. Neka ova marva muče sama u skupštini, bez korisnih idiota i pristojnity jataka za pokazivanje Tusku.
- Post n°35
I dalje mislim da ulazak u skupstinu ne zavisi od glasova, cenim da ce UDS biti oni koji ce se prikazivati Tusku a voleo bih da PSG. Uprkos Sergejevom ludilu i druzenju sa Panama, voleo bih da u opoziciji postoji bar nekakva alternativa ĐJB-u. Djilasu, Jeremicu i Boskicu ipak manje verujem.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°36
Mene plasi sto he DJB tako blizu cenzusa.
_____
- Post n°37
Успех је свакако зајемчен, биће циркуса, неће д'омане. Само што циркус остаје у граду.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°38
Moji merljivi ciljevi:
1. Izlaznost manja od 45%
2. SNS manje glasova nego 2016 (to će biti gotovo sigurno)
3. Da PSG i UDS ne pređu cenzus
1. Izlaznost manja od 45%
2. SNS manje glasova nego 2016 (to će biti gotovo sigurno)
3. Da PSG i UDS ne pređu cenzus
- Post n°39
Jedan od ta dva će morati da pređe cenzus (mora jedna proevropska opoziciona stranka), i po svemu sudeći to će biti PSG.
_____
- Post n°40
izlaynost manja od 45%
da psg uđe
da usd bude zaboravljen
da sva ona desničarska ološ ostane daleko od cenzusa
da izbije tuča na nekom biračkom mestu
da šešelj umre u nedelju kad shvati da će ostati bez mandata
da psg uđe
da usd bude zaboravljen
da sva ona desničarska ološ ostane daleko od cenzusa
da izbije tuča na nekom biračkom mestu
da šešelj umre u nedelju kad shvati da će ostati bez mandata
- Post n°41
Za Šešelja.
_____
- Post n°42
Želim im da naprave masovne proslave rezultata i da pocrkaju u velikim brojevima... Hoću reći, standardno kao na svakim izborima.
- Post n°43
Da svi pređu cenzus. I što veća smrtnost aktivnih političara i odgovarajućeg biračkog tela.
U potpisu
Slučajnosrpski autošovinist.
U potpisu
Slučajnosrpski autošovinist.
- Guest
- Post n°44
Bendegúz Somogyi wrote:Obradovala bi me niska izlaznost, reda 2,4 - 2,5M, bez obzira što se će vlast vaditi na koronu.
Obradovalo bi me da ne prođe niko sem onih koji ne mogu da ne prođu (SNS i SPS), što se verovatno neće desiti jer će verovatno proći Šapić, možda i Sergej. Maliciozan sam prema istim likovima, udes, čeda, metla, ostala desna boranija će pretpostavljam ispušiti i inače.
Solidno
Izlaznost mi je manje bitna
- Post n°45
Jbg, meni je rano da se radujem. A slutim i da ce umuvati Smraduleta.
_____
- Post n°46
Имамо документован случај нове инкарнације баба Ванге.Vasa Čokrljan wrote:Jooj imam odjednom grozničavu nadu da će u parlament ući samo SNS, SPS, Šapić i manjine.
- Guest
- Post n°47
To je bila više jedna želja, kao da želim da mi neko pokloni malo ostrvo na jugoistoku Egejskog mora, sa poljem nara.Sotir wrote:Имамо документован случај нове инкарнације баба Ванге.Vasa Čokrljan wrote:Jooj imam odjednom grozničavu nadu da će u parlament ući samo SNS, SPS, Šapić i manjine.
- Post n°48
Nadam se da smo se kurtalisali Srbijanke Turajlić.
- Post n°49
Dr Vojislavu Š. želim srećan odlazak u političko-društvenu mirovinu, duboku starost i tešku bolest.
- Post n°50
Jao, ljudi, Tasovčeva ex mu ižvrljala kuću grafitima, evo došla i policija. Telenovela in vivo
— Kraljica Margo (@uzaludjebudim62) November 29, 2020
_____
★
Uprava napolje!