A sta ako prezivi?
Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Poll closed
- Post n°952
Re: Klačarizam dana 2
Ja sam imao prekjuče totalno pomračenje mozga jer sam išao u Erste u Birčaninovoj da podignem novu karticu za firmu, stara je istekla. Službenik banke me je poslao u drugu ekspozituru "iza Hrama" gde su prebacili poslovne kartice. Ja pitam za ulicu i broj, on mi kaže "iza Hrama". Ja kao dobro, naći ću.
Odem "iza Hrama" i probam da uđem u banku. Čikica bez maske (obezbeđenje) se namestio na ulaz i ne da da se uđe sa rečenicom "ne radi uplata isplata radi samo savetnik". Ja mu kažem čoveče treba mi kartica, on me nećkajući se i gunđajući pusti uz opasku da ću čekati pola sata, dobro. Uzmem broj, sednem, i počnem da proučavam koje su sve benefite za klijente napravili u ulaznom delu, uključujući i nešto što se zove "biblioteka". Jedan veliki sto za mnogo osoba i polica sa knjigama. Pazi vragova. I u tom mi bude sumnjivo jer znam da je Erste jedna prava kalvinistička banka koja se ne rasipa budalaštinama, te se okrenem oko sebe kad ono - Intesa. Opsujem u sebi onog "iza Hrama" izađem napolje i krenem Mutapovom, jer mi gugao izbaci Mutapovu 14 npr. Dođem do broja kad ono kuća za rušenje. Aktiviram gugao mape, pokaže mi da idem nazad u zgradu gde je Intesa, wtf al ajde poslednji pokušaj. Kad ono ulaz do Intese zaista Erste, doduše nema veze sa Mutapovom, na drugom uglu, ali ajde.
U Ersteu prazno, koncept liči na akvarijum, sve se vidi samo što nemaš šta da vidiš sem jedne žene koja sedi. U Erste ne mereš ući, deaktivirali su senzor koji otvara vrata i stavili neko potezalo kroz koje provučeš karticu i uđeš no viđu vraga moja kartica istekla pa sokoćalo neće. I ja sad ko ovaj smajli koji kačite bemti za rođiš, ona neka što se rukama baca po vazduhu, tako na ulazu dozivam. I spazi me ova i dođe, otvori vrata. Ljubazno me pusti i sprovede do odaje u kojoj se neki mladac, prvi put na poslu u toj filijali, bori sa kompjuterom. Objasnim mu šta je problem, istekla kartica, kako da ne, jedan sekund evo donosimo. Ode on u sobu iza i nešto se dugo zadržao, vraća se kod mene ali produžuje kod koleginice sa naramkom kartica, oboje se vraćaju u moju prostoriju i kreću bukvalno da po podu prazne fioke. Lete papiri, kartice, spajalice, fascikle, kuverte ... oni kreću da se preznojavaju, kartice nigde.
Na kraju - zamolićemo vas da nam ostavite vaš broj telefona, javićemo se sa informacijama.
Naravno 2 puna dana kasnije niko se još nije javio a nešto mi se javlja ni da neće...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°953
Ako pričamo samo o appu na mobilnom (ne koristim ništa drugo za onlajn bankarstvo).
- Guest
- Post n°954
- Post n°955
Da si osto u Intezi uzeo bi karticukondo wrote:Unikredit je jako loš u Rajićevoj ali je bio jako dobar u Mileševskoj, gde ne daju da se ulazi preko neke minimalne kvote i čeka se napolju. U tom smislu su dobri.
Ja sam imao prekjuče totalno pomračenje mozga jer sam išao u Erste u Birčaninovoj da podignem novu karticu za firmu, stara je istekla. Službenik banke me je poslao u drugu ekspozituru "iza Hrama" gde su prebacili poslovne kartice. Ja pitam za ulicu i broj, on mi kaže "iza Hrama". Ja kao dobro, naći ću.
Odem "iza Hrama" i probam da uđem u banku. Čikica bez maske (obezbeđenje) se namestio na ulaz i ne da da se uđe sa rečenicom "ne radi uplata isplata radi samo savetnik". Ja mu kažem čoveče treba mi kartica, on me nećkajući se i gunđajući pusti uz opasku da ću čekati pola sata, dobro. Uzmem broj, sednem, i počnem da proučavam koje su sve benefite za klijente napravili u ulaznom delu, uključujući i nešto što se zove "biblioteka". Jedan veliki sto za mnogo osoba i polica sa knjigama. Pazi vragova. I u tom mi bude sumnjivo jer znam da je Erste jedna prava kalvinistička banka koja se ne rasipa budalaštinama, te se okrenem oko sebe kad ono - Intesa. Opsujem u sebi onog "iza Hrama" izađem napolje i krenem Mutapovom, jer mi gugao izbaci Mutapovu 14 npr. Dođem do broja kad ono kuća za rušenje. Aktiviram gugao mape, pokaže mi da idem nazad u zgradu gde je Intesa, wtf al ajde poslednji pokušaj. Kad ono ulaz do Intese zaista Erste, doduše nema veze sa Mutapovom, na drugom uglu, ali ajde.
U Ersteu prazno, koncept liči na akvarijum, sve se vidi samo što nemaš šta da vidiš sem jedne žene koja sedi. U Erste ne mereš ući, deaktivirali su senzor koji otvara vrata i stavili neko potezalo kroz koje provučeš karticu i uđeš no viđu vraga moja kartica istekla pa sokoćalo neće. I ja sad ko ovaj smajli koji kačite bemti za rođiš, ona neka što se rukama baca po vazduhu, tako na ulazu dozivam. I spazi me ova i dođe, otvori vrata. Ljubazno me pusti i sprovede do odaje u kojoj se neki mladac, prvi put na poslu u toj filijali, bori sa kompjuterom. Objasnim mu šta je problem, istekla kartica, kako da ne, jedan sekund evo donosimo. Ode on u sobu iza i nešto se dugo zadržao, vraća se kod mene ali produžuje kod koleginice sa naramkom kartica, oboje se vraćaju u moju prostoriju i kreću bukvalno da po podu prazne fioke. Lete papiri, kartice, spajalice, fascikle, kuverte ... oni kreću da se preznojavaju, kartice nigde.
Na kraju - zamolićemo vas da nam ostavite vaš broj telefona, javićemo se sa informacijama.
Naravno 2 puna dana kasnije niko se još nije javio a nešto mi se javlja ni da neće...
- Post n°956
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°957
- Post n°958
Gosti Insajder Debate biće Voja Žanetić, marketinški stručnjak; Vujo Ilić, politikolog; Bojan Klačar, istraživač javnog mnjenja, CESID.
— Insajder TV (@Insajder_net) February 9, 2022
Voditelj: Suzana Trninić#InsajderDebata, 10.2. u 21.00 na #InsajderTV
(SBB / Total TV - 17, mts iris - 118, Supernova - 24, Telenor - 11) pic.twitter.com/NwT26nDboI
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°959
Španija više nije puna demokratija, to je zanimljivost iz Evrope.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 10, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°960
Pročitao sam fragmente teksta V. Vuletića pa vidim da je i gost na NMA, mislim da će vredeti i da pročitam sve i da premotam natenane.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 10, 2022
Prof Vlada Vuletić, sociolog (ne mešati ga sa "ljubi brat, Velju", pravnikom), @PolitikaJavlja govori o kultur-rasizmu kruga dvojke pic.twitter.com/HDSsGhvurb
— Небојша Cancel Крстић (@CenzurisanoL) February 10, 2022
_____
- Post n°962
Tomić briljirao, da ne prepričavam, poslušajte sami.
_____
- Post n°963
Vrlo važna poseta, prilično ispod radara.https://t.co/JoIiHCTpNk
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 16, 2022
(RTS se u okviru Dnevnika 2 uzivo ukljucio u zajednicku konferenciju za stampu Vucic-Micotakis.)
_____
- Post n°964
- ма то ти је, како кажу, врло важно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°965
- Post n°966
Mali entuzijazam za raditi izbore, po prvi put. Godine valjda.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 17, 2022
_____
- Post n°967
Sinoć sam pao u vatru oko politike, pripisaću grešku horoskopu ili promeni vremena.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 20, 2022
_____
- Post n°968
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°969
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°970
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°971
Biće ova kampanja i s dobrim rešenjima. Ako je suditi po početku. Kompeticija, i zato je to dobro.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 20, 2022
_____
- Post n°972
Inače, tek saznajem da Pahomije nije odlikovan već manastir, moji dani zablude.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 21, 2022
_____
- Post n°973
Važna je ova poseta, nema dileme, ali ono što je neverovatno jeste podatak da visoki španski zvaničnici nisu bili u Srbiji 50+ godina. Ima li iko racionalno objašnjenje - zašto?https://t.co/y0BYgtRbOl
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 23, 2022
_____
- Post n°974
- Post n°975
Erős Pista wrote:Važna je ova poseta, nema dileme, ali ono što je neverovatno jeste podatak da visoki španski zvaničnici nisu bili u Srbiji 50+ godina. Ima li iko racionalno objašnjenje - zašto?https://t.co/y0BYgtRbOl
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 23, 2022
Lik iz stripa, majke mi.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!