Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Total Votes: 6
Poll closed
Poll closed
- Post n°427
Re: Klačarizam dana 2
što da ne
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°428
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°430
[size=32]
[/size]Imamo li ideju o čemu je reč? pic.twitter.com/WI0Yq0Fdfv
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) April 25, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°431
Ma to je ovo za prugu Beograd-Skoplje. Čeka se samo bugarsko ministarstvot na taljige.
- Post n°432
Erős Pista wrote:Kako ga ne podržati, samo još da se vidi kako da šljaka ovaj perpetuum mobile sediš a para kaplje. https://t.co/5sNYS1WJe9
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) November 19, 2020
Secate se ovoga? E pa izgleda Vucic sagradio perpetuum mobile
Vrlo dobar tekst. https://t.co/IP7GqoJyB9
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) May 8, 2021
_____
- Post n°433
sluz se cedi sa njegovog accounta...
- Post n°434
Kod nas nikad ispod 95%.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) May 17, 2021
_____
- Post n°436
ćevape
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°438
Popularni Boki Kvačilo je ovde samo epizodista, težište je na nečemu drugom, a na čemu, mogo bi jedan solidan seminarski o tome da se napiše. Libertarijanski drkoši (pun intended) uzimaju pare za reklamiranje monopolskog JP koje je u potpunosti instrumentalizovano od strane aktuelnog režima za uspostavljanje medijske kontrole, a sve uz zvuke YU-pop hita naše i vaše mladosti, kojim se najbesramnije zloupotrebljava potreba za solidarnošću i društvom u kojem se ljudi mogu osloniti jedni na druge. I na vrhu, kao trešnjica na torti - Klačarov endorsement.
Dobar https://t.co/d35xCo1kKW
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) June 14, 2021
_____
- Post n°439
Telekom direktno zagrabio letos 200m iz PRIMARNE EMISIJE za potrebe odrzanja rezima i poretka i sad bi oni da dizu paravan sa ovom reklamom.
Mars!
Mars!
- Post n°440
Erős Pista wrote:
I na vrhu, kao trešnjica na torti - Klačarov endorsement.
Е, питао сам на оном форуму јел трешња ил вишња (знам само да ако је свеже онда је трешња, ако је из тегле онда је вишња, тако се продаје у тамоу), и каже један Торонталац да је у ствари мараска. По оригинал рецепту, јелте. Ал' је после испало да се сналазе са неком левом сортом, јер ко зна кад ће Блитва да им пошаље следећу гајбицу.
Тако да ће ипак бити вишња.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°441
reklama je napravljena iz dramatičnih kadrova telekomovih serija, na to su dodali najizraubovaniju exyu pesmu. stvarno ne razumem šta se tu ekipi sviđa, šta je hrabro, šta je originalno.
najprizemnija emotivna manipulacija.
najprizemnija emotivna manipulacija.
- Post n°442
Pa hrabro je valjda što su se izložili kritikama tviter javnosti zbog saradnje sa Telekomom, jebemliga i ja u stvari.
Crying all the way to the bank.
_____
- Post n°444
MaraŠkaпаће wrote:Erős Pista wrote:
I na vrhu, kao trešnjica na torti - Klačarov endorsement.
Е, питао сам на оном форуму јел трешња ил вишња (знам само да ако је свеже онда је трешња, ако је из тегле онда је вишња, тако се продаје у тамоу), и каже један Торонталац да је у ствари мараска. По оригинал рецепту, јелте. Ал' је после испало да се сналазе са неком левом сортом, јер ко зна кад ће Блитва да им пошаље следећу гајбицу.
Тако да ће ипак бити вишња.
Ali te maraške nit ne stigneš pojesti, odma idu dalje za proizvodnju višnjevače. Kuća bez domaćeg likera ko selo bez crkve.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°445
Ех, ликер. Такође и овде, кад кажу вишњевача, то буде нешто розе, лоша ракија поправљана целим вишњама.
Колико сам пута само морао да објашњавам да наша вишњевача није ракија са вишњама, него од вишања. А сутра ћемо да видимо и прву трешњевачу, дрште нам палчеве.
Колико сам пута само морао да објашњавам да наша вишњевача није ракија са вишњама, него од вишања. А сутра ћемо да видимо и прву трешњевачу, дрште нам палчеве.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°446
Likeri, rakije...ne putim se u distinkciju. Zadnje prinove u alkoholnom ormariću su kadulja (bljak), maslinjača (double bljak).
Paće, fingers crossed za trešnjevaču!!
Paće, fingers crossed za trešnjevaču!!
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°447
Inace su ovih dana bas jaki izlivi libertarijanske ljubavi sprocu Vucica
Odličan Tasić o velikom značaju fiknog dinara: https://t.co/HCnfG5Ycg9
— Nikola Mojovic (@NMojovic) June 10, 2021
_____
- Post n°448
Е нек му га је фикно.
_____
- Post n°449
Erős Pista wrote:Pa hrabro je valjda što su se izložili kritikama tviter javnosti zbog saradnje sa Telekomom, jebemliga i ja u stvari.
Zajebo sam se. Hrabro je to sto su u reklamu stavili i dvojicu migranata (sto je izazvalo poprilican naci outrage na mrezama).
Sad mi je jos odvratnije (ne zbog migranata,nego zbog humanitaristickih izgovora kojima se pravdaju ovakve gadarije).
_____
- Post n°450
Eno puklo na Tamou zbog Klačka...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!