Crna Gora
- Post n°876
Re: Crna Gora
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°877
Otkad oni koji ne zele da plate idu na kasu, i zasto, da im zapakuje?
- Post n°878
Da ga glumi Petar Bozovic (iz Brace po materi)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°879
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°880
ovo je neverovatno! nevidjeno! izmedju ostalih abazovicu pisu crnogorski ambasadori sa kim da ide u vladu. koliki je strah od promene vlasti. i to na izborima, nikakvim prevratima. najdemokratskije moguce. dobili smo ono sto bi valda svima bila jedina teznja, promena vlasti na izborima. zgadjen sam!ćaća wrote:lol bukvalno se sav regionalni šljam upregao protiv crnogorske opozicije
- Post n°881
Čebre, pa normalno. Ljudi uložili živote, karijere, znanja, umenja i navike da se osiguraju do kraja života i sad, puf, nema, samo zato što je neko glasao ovako ili onako. Nije tou redu, ne ne.
- Post n°882
neki moraju i tetki lek da odnesu
[img][/img]
[img][/img]
- Post n°885
Ali prvi put se od 15. marta oseća bespomoćno i besno...
- Post n°887
Brano ima torbicu u dijagonalu. Kakvo smeće!
A Djurovićka je verovatno kod Mila na nekom pojilu, kao što su ona i muž u Srbiji kod Žeželja i Vesića. A ionako je nebitan lik. Ne treba više da se bavimo anonimusima sa tvitera.
A Djurovićka je verovatno kod Mila na nekom pojilu, kao što su ona i muž u Srbiji kod Žeželja i Vesića. A ionako je nebitan lik. Ne treba više da se bavimo anonimusima sa tvitera.
- Guest
- Post n°888
Više hiljada Crnogoraca pod sloganom 'Samo za Crnu Goru, ni za jednu partiju' okupilo se u Cetinju, ispred sjedišta Mitropolije crnogorsko-primorske. Tvrdili su da su samo za građansku Crnu Goru. pic.twitter.com/QyiIi3O15O
— TV N1 Sarajevo (@N1infoSA) September 3, 2020
- Post n°889
To su ti gradjanasti o kojima Hella priča...
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°890
У Црну су ти Гору сви нацоши колико их има необично цивилно и грађанистички расположени. Ко их не зна.
- Post n°893
koji si car, sigurno možeš da zakucaš iz mesta, bez zaleta?!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°894
hahaha!! al sam stvarno zadovoljniji posle svega. odusevio me dritan i ona druga dvojica. svasta su sasuli milu i ekipi veceras.Marius Lăcătuș wrote:koji si car, sigurno možeš da zakucaš iz mesta, bez zaleta?!
- Guest
- Post n°895
Tako neki svet
High ranking official of @defence_mne is calling on rebellion against "occupying-nationalist" government. Also, she has recently received favorable loan from @MeGovernment for purchasing of another apartment.@USEmbassyMNE @USAmbMNE @UKinMontenegro @KMaddocksFCO @EUAmbME pic.twitter.com/yjuL2KwW4C
— Небoјша Бабoвић (@Brodonacelnik) September 3, 2020
- Post n°896
jbm ti sunce
https://www.facebook.com/102638644687006/videos/vb.102638644687006/332280424637552/?type=2&theater
https://www.facebook.com/102638644687006/videos/vb.102638644687006/332280424637552/?type=2&theater
- Post n°897
hmm... ako želi da ubedi Bošnjake u svoje dobre namere, morao bi da kaže nešto u stilu da razume kako Bošnjaci i Albanci ne veruju novoj vlasti a on će raditi na tome da ih ubedi da mu se može verovati.buffalo bill wrote:Zašto to odbijaju?
Ne znam. Ne mogu da odgovorim. To nije pitanje za mene. Ali, znam zašto bi njihovi lideri odbili.
Zašto?
Zato što su oni bili deo korupcionaške mreže koju je uspostavio Đukanović. I verovatno sada, po njegovom nalogu, ne mogu tek tako da dođu u vladu. Isto tako mislim da će sutra, ukoliko bude bilo izvesno da će se stvoriti nova većina, potrčati da uđu.
ovo je nešto u stilu kako on pruža ruku ali su ovi drugi bitange.
edit: moguće da sam ja malo preosetljiv, obzirom da sam se takvog proseravanja nagledao na Kosovu. i pre i posle '99-e.
- Post n°898
iskustva isto fali. postavljene su stvari na izvitoperen nacin. istina je da su ti bosnjacki lideri dno dna. velji korupcionasi ali ovi moraju da shvate da ce sutra morati da saradjuju sa njima i da ce vrvatno biti sa njima u vladi. uostalom manjine moraju imati veca prava od vecine jer je to mera. na kraju pripadnike manjine su doslovno ubijali. svega tu ima. no ovo je prvi put posle izbora da su pozvali na neki tv medij svu trojicu lidera nove vlasti.Gargamel wrote:hmm... ako želi da ubedi Bošnjake u svoje dobre namere, morao bi da kaže nešto u stilu da razume kako Bošnjaci i Albanci ne veruju novoj vlasti a on će raditi na tome da ih ubedi da mu se može verovati.buffalo bill wrote:Zašto to odbijaju?
Ne znam. Ne mogu da odgovorim. To nije pitanje za mene. Ali, znam zašto bi njihovi lideri odbili.
Zašto?
Zato što su oni bili deo korupcionaške mreže koju je uspostavio Đukanović. I verovatno sada, po njegovom nalogu, ne mogu tek tako da dođu u vladu. Isto tako mislim da će sutra, ukoliko bude bilo izvesno da će se stvoriti nova većina, potrčati da uđu.
ovo je nešto u stilu kako on pruža ruku ali su ovi drugi bitange.
edit: moguće da sam ja malo preosetljiv, obzirom da sam se takvog proseravanja nagledao na Kosovu. i pre i posle '99-e.
manjine nisu problem. problem su sendvicari. stalno se raspravljam oko toga. . do sad dps sendvicari a ubuduce ovi novi jer uvek stoji ta pogodnost kad si u vladajucoj ekipi. mnogi su se okliznuli tu. nista, neka se konsoliduju koliko toliko pa kritikovati. nadam se da nece na ripit.
- Post n°899
koliko je bilo ljudi danas na cetinju? procene su od nekoliko stotina do nekoliko hiljada?
hoće li miting u nedelju biti veliki, ili će odustati od njega?
hoće li miting u nedelju biti veliki, ili će odustati od njega?
- Post n°900
Bilo je dosta ljudi za crnogorske uslove, pogotovo za komitske. Neće odustati od mitinga u Podgorici, što bi odustajali?
Miting im služi da zaplaši svoje.
Btw, opozicija koja je pobedila sedi kući, a vlast koja je izgubila šenluči ispred Mitropolije. Jbg.
Miting im služi da zaplaši svoje.
Btw, opozicija koja je pobedila sedi kući, a vlast koja je izgubila šenluči ispred Mitropolije. Jbg.