Crna Gora
- Post n°477
Re: Crna Gora
MNE wrote:na osnovu čega tvrdite da je Mađarska gora od nas?
Vi imate nekakve izbore. U Madjarskoj je cista lakrdija.
- Post n°478
Da, napakovace oni.
Sad , s kim mogu da se dalje izdogovaraju, videcemo
Sad , s kim mogu da se dalje izdogovaraju, videcemo
- Post n°479
plachkica wrote:kaže iz dps-a da imaju 37,8%
Mozda mandata
- Post n°480
sedim ispred birackog mesta samo da bih gledao glibove iz dps-a i kad mala iz opozicije kaze onoj dps kravetini "e sad zbogom"
- Post n°481
Politicki, akoovako ostane, ostace DPS na vlasti ako treba i kupovinom par mandata, ali bice jako nestabilno. Identitetski, tezak poraz je doziveo Milo. Potpuno je jasno da medju, da kazemo, "pravoslavnima" nema nikakve vecine za njegovu politiku. Ura na stranu, DFova koalicija i Bečić-Lekić imaju zajedno jasno više od DPS+ova dva SD(P)-a. Pogotovu ako uzmemo u obzir kupljene i fantomske glasove. Moze da nastavi po starom, ali obice muse oglavu na popisu iduce godine. Sad me vec ne bi iznenadilo da Srbi skoce sa 29 na 32-33% stanovnistva ili srpski ode na 50% maternjeg jezika. Ali prezivece ove izbore politicki.
- Post n°483
Ima li neko analizu šta ovaj rezultat znači za našeg vasilevsa?
- Post n°485
Летећи Полип wrote:Ima li neko analizu šta ovaj rezultat znači za našeg vasilevsa?
Znace dodatnu nestabilnost u politickom zivotu CG,sto je njemu...sasvim ok
- Post n°486
Ja mislim da bez obzira na ludjenje na Pinku Vucicu nikako ne odgovara Milov poraz, pored svih poznatih i ociglednih razloga i zato sto se paralele same namecu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°488
naravno da su jezivi, i zadatak im je da budu jezivi...
- Guest
- Post n°489
Zanimljivo je da niko nije primetio kako stabilna politicka situacija u #Srbija pozitivno deluje na razvoj demokratije u regionu.
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) August 30, 2020
- Post n°490
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°491
Ima li pucnjava iz daljine koju upravo čujem veze sa izborima?
- Post n°492
Erős Pista wrote:Ja mislim da bez obzira na ludjenje na Pinku Vucicu nikako ne odgovara Milov poraz, pored svih poznatih i ociglednih razloga i zato sto se paralele same namecu.
slazem se. ovo je poraz i vucicev i svih tih lopurdi na balkanu. ocekujem lavinu.
nije lose govorio krivokapic iz df-a.
i sad su ovi debili zaurlali milo lopove a on ih je ucutkao.
vazno je da ne mogu bez demokrata i ure. nadam se i maanjinama. moraju im ponuditi sigurnost i sva moguca prava jer su se napatili pored vecine.
- Post n°493
Tzv makedonski scenario.
_____
- Post n°494
milacic katastrofa, krivokapic sjajan
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°495
Vrlo zreo govor lidera Za budućnost Crne Gore g. Krivokapića - daje nadu da je moguća mirna i normalna tranzicija vlasti u CG, bez nepotrebnih i štetnih potresa u toj vrlo podijeljenoj zemlji. Nadajmo se da će i DPS odgovoriti jednako zrelo.
— Dejan Jovic (@DejanFpzg) August 30, 2020
- Guest
- Post n°496
Tutnjalo je dobrih deset minuta, mislim da je neko baš preterao sa vatrometom.Jyrki Juhani Järvilehto wrote:Ima li pucnjava iz daljine koju upravo čujem veze sa izborima?
In other news, šta to bi, pao Milo?
- Post n°497
Vladu formiraju DPS, "tradicionalni saveznici", manjine, URA i par kupljenih/prebega od Demokrata.
- Post n°498
buffalo bill wrote:Zanimljivo je da niko nije primetio kako stabilna politicka situacija u #Srbija pozitivno deluje na razvoj demokratije u regionu.
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) August 30, 2020
Pa sve ti jebem
- Post n°499
Vasa wrote:Tutnjalo je dobrih deset minuta, mislim da je neko baš preterao sa vatrometom.Jyrki Juhani Järvilehto wrote:Ima li pucnjava iz daljine koju upravo čujem veze sa izborima?
In other news, šta to bi, pao Milo?
Lol naravno da nije
- Guest
- Post n°500
pa vidim PPP se pozdravio sa njim, ceo fejsbuk, tviter itd. reko da proverim.