Ali tek kad su ga iskulirali u Pg.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Pa to. Vucic=Djindjic, Amfi ih mrzeo obojicu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
Нема вам спаса. И ужасно ми је криво због тога.plachkica wrote:tekst je napisan da bi se u njega umetnula rečenica da je amfilohije držao opelo vladi republike srbije (vučićevoj vladi, ako ne znaš), objavljen je pošto je vučić u crnoj gori popušio kurčinu.
profi spin.
- Guest
Ал’ чекај - је ли теорија да је Бики писала текст тек кад је видела да овога третирају к’о смрдљив сир - или да су ови чекали са објављивањем? Или је можда написала две различите верзије?
činjenica je da je objavljen posle sahrane, umesto redovne nedeljne kolumne u blicu
zašto, kako, to ne znam, osim da sigurno nije slučajno.
zašto, kako, to ne znam, osim da sigurno nije slučajno.
Tekst svake nedelje izlazi u stampanom Blica, sto znaci da ga pise najkasnije u subotu. Ovo je apsolutno prvi put da se umesto toga pojavljuje samo na JS, i to u nedelju popodne.
Dakle, da je kojim slucajem Vucicu dozvoljeno da govori na sahrani, slutim da teksta ne bi ni bilo.
Dakle, da je kojim slucajem Vucicu dozvoljeno da govori na sahrani, slutim da teksta ne bi ni bilo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
Ја мислим да је текст поштен и исправан, а вала и храбар (то је једна тужна чињеница, али је тако како је). А ове ваше спекулације су једно велико самоупуцавање. Ја сам се зајебавао, али вама је заиста већи непријатељ Б. Србљановић од Ристе Сотоне.
Zasto je hrabar? Sta ce joj se desiti zbog njega?
_____
nije, i to je bezobrazan spin
vučić mi je veći neprijatelj od amfilohija, a srbljanović radi za vučića
elem, tekst definitivno nije objavljen u blicu
vučić mi je veći neprijatelj od amfilohija, a srbljanović radi za vučića
elem, tekst definitivno nije objavljen u blicu
meni nije veci neprijatelj. ja zato i ne pisem na ovoj temi. degute mi je da sad nesto kritikujem biljanu srbljanovic dok amfilohije zari i pali u crnoj gori
_____
ova zemlja to je to
- Guest
Па ето, за почетак Блиц није смео да објави. А да у Србији има охохо будала који би јој због овог јебли кеву - то ваљда знаш и сам?Erős Pista wrote:Zasto je hrabar? Sta ce joj se desiti zbog njega?
zvezda je zivot wrote:meni nije veci neprijatelj. ja zato i ne pisem na ovoj temi. degute mi je da sad nesto kritikujem biljanu srbljanovic dok amfilohije zari i pali u crnoj gori
_____
blic nije smeo da objavi? a ona nije smela da kaže da blic ne sme da objavi?
i posle mi konstruišemo
i posle mi konstruišemo
No Country wrote:Па ето, за почетак Блиц није смео да објави. А да у Србији има охохо будала који би јој због овог јебли кеву - то ваљда знаш и сам?Erős Pista wrote:Zasto je hrabar? Sta ce joj se desiti zbog njega?
Bez brige, svi takvi su pod kontrolom njenog sefa.
_____
plachkica wrote:blic nije smeo da objavi? a ona nije smela da kaže da blic ne sme da objavi?
i posle mi konstruišemo
+1
Da je tekst zaista odbijen, ne bi propustila da nas o tome obavesti.
_____
pa kad ce vise neko da joj jebe kevu
_____
????
- Guest
2 Плачкице:
Не, ја конструишем. Ово је по свему судећи колумна писана за Блиц. А није објављена. А ја мислим да није објављена због тога што је написано. Јесте конструкција, али није далеко од логике. Ово што ти и Пишта пишете, however, је врло мало вероватно, т.ј. више плод једне опсесије него било какве реалности.
Не, ја конструишем. Ово је по свему судећи колумна писана за Блиц. А није објављена. А ја мислим да није објављена због тога што је написано. Јесте конструкција, али није далеко од логике. Ово што ти и Пишта пишете, however, је врло мало вероватно, т.ј. више плод једне опсесије него било какве реалности.
inače, u ova dva dana ono što je ona napisala, redovno ide i na n1 i na novoj, u svakoj
od informativnih emisija je neko ko je spomenuo prošlost amfilohija, od filipa švarma
onaj dan kad je umro, do ekipe analitičara iz crne gore danas.
tako da je i 'intelektualno ćutanje' izmaštano ali daje na jačini.
od informativnih emisija je neko ko je spomenuo prošlost amfilohija, od filipa švarma
Erős Pista wrote:Zasto je hrabar? Sta ce joj se desiti zbog njega?
nemoj, ulubices mu rupu od mozga
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Dobro, ne kazem, moguce je da su joj odbili tekst, ali je onda tesko objasniti zasto to nije napisala (tekst odbijen u Blicu).
_____
- Guest
No Country wrote:Нема вам спаса. И ужасно ми је криво због тога.plachkica wrote:tekst je napisan da bi se u njega umetnula rečenica da je amfilohije držao opelo vladi republike srbije (vučićevoj vladi, ako ne znaš), objavljen je pošto je vučić u crnoj gori popušio kurčinu.
profi spin.
Ne razumem zašto ti je toliko teško da prihvatiš prostu činjenicu da je BS formalno deo ove vlasti? Znači nije fellow traveller nego je brate član jednog tela Vlade Srbije.
Ako braniš Biljanu ti braniš i Vučića, braniš koljače i secikese presvučene u šanirana odela sa zarozanim nogavicama. Ti si svašta investirao u BS kao deo građanske, hrabre Srbije ali ona je jedno najobičnije đubre, ološ prodani.
Valjda je poenta hrabrosti da nešto rizikuješ, da nešto staviš na kocku. Šta BS stavlja na kocku, koju poziciju u društvu, koju privilegiju?
Last edited by Kirko Skaddeng on Sun Nov 01, 2020 8:58 pm; edited 1 time in total
plachkica wrote:inače, u ova dva dana ono što je ona napisala, redovno ide i na n1 i na novoj, u svakoj
Naravno, u antinacionalistickoj javnosti je to bila ubedljivo dominantna reakcija.
_____
- Guest
Па можда зато што ће јој следеће недеље објавити текст а у којем ће, сасвим могуће, спиновати нешто у Лабудову корист. Не кажем ја да је Бики супер и дивна. Него је овај текст нешто далеко најбоље што сам данас прочитао на форуму, а ви сте нашли да измишљате глупости. Мислим да ни сами не знате зашто, а могуће је да сам ту врло наиван.Erős Pista wrote:Dobro, ne kazem, moguce je da su joj odbili tekst, ali je onda tesko objasniti zasto to nije napisala (tekst odbijen u Blicu).
- Guest
Па не, није део формалне власти, нити је било каква стварна власт садржана у тој комисији које је члан. Али чак и да јесте, да је нпр. министарка културе, па да напише овај текст - наравно, сви добро знамо да то не би било могуће - то би био храбар, правовремен и дубоко исправан текст. Јебигенце, волео бих да је макар неко изговорио макар део овога, у форумском треду. Али није. Него кужна Бики.Kirko Skaddeng wrote:Ne razumem zašto ti je toliko teško da prihvatiš prostu činjenicu da je BS formalno deo ove vlasti? Znači nije fellow traveller nego je brate član jednog tela Vlade Srbije.
pa da potražiš neki drugi forumčić kome ne bi promaklo tako nešto?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.