Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
- Guest
Pa dobro, on se lakta za svoju poziciju. Pitanje je što se komentarijat zarakijao.
Alavi Šiptar.
nije tema ovde ali bez njega nemaju vladu. sada sto je od presudnog interesa za suvara i srpski narod da mandic bude ministar policije je nesto drugo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
bez Kordic takodje nemaju vladu.
_____
????
zasto pises kordic a mislis vucic
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Pametna Sreda
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) October 4, 2020
Biljana Srbljanovic pic.twitter.com/quLhqL5Aep
Kako je ovo otaljano. Ko pismeni iz srpskog.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
Јеби га, тако је то када тзв. унутрашња истина престане да одговара спољној истини, т.ј. чињеницама. Тај раскол завршава или у лудилу - или у кичу.
https://www.facebook.com/leya.keller/posts/3841198742571362
da se podsetimo kako smo bili mladi i ludi a sad smo samo mladi
i ludi
Аутор
Леја Келер
takodje sam upamtila taj dan po tome što sam bila gdja ambasadorka, dan pred posetu predsednika te moje tadašnje republike u tu zemlju gde sam tada živela, pa mi kuća bila puna specijalaca što procenjuju bezbednosni rizik. a ambasadorka u gaćama piše proglas. i kao, BONŽUR! IZVOLTE U SALONU.
Леја Келер
Veb-aktivisti „preuzeli odgovornost“
Nakon što se stišala buka oko lažnog sajta, na istoj internet stranici je objavljen proglas samoorganizovanih veb-aktivista koji su „preuzeli“ odgovornost za celu akciju. „Cilj naše akcije je da skrenemo pažnju srpske javnosti na opasan uticaj političara i pisca Dobrice Ćosića, koji je i ove godine, u domaćoj javnosti, pominjan kao ozbiljan kandidat za Nobelovu nagradu, navodi se u proglasu i dodaje da je domen ovog lažnog sajta registrovan 5. oktobra 2011. godine, kao simbolično podsećanje na dan kada je naša zemlja propustila istorijsku priliku da stvori jedan drugačiji i bolji svet.
„Srbija se danas ponovo okreće ratu, strahu, smrtonosnom kiču devedesetih, nasilju prema različitostima, nacionalističkom konzervativizmu i neiskrenom pravoslavlju. Verujemo da su misli i političko delovanje Dobrice Ćosića duboko isprepletene sa tim opasnim sistemom vrednosti, koji ne prestaje da nam preti. Takođe verujemo da strahovite posledice višedecenijskog političkog, literarnog i javnog delovanja Dobrice Ćosića njegova zemlja i čitav region osećaju snažno i danas. Dobrica Ćosić nije dobitnik Nobelove nagrade, iako su srpska javnost, pa i on sam, u to verovali punih petnaest minuta. Od te činjenice nam je ipak malo lakše“ dodaje se u proglasu i citira poema Danila Kiša, posvećena Dobrici Ćosiću, „Pesnik revolucije na predsedničkom brodu“.
Аутор
Леја Келер
takodje i kudos tadašnjem mužu, što je upao u kuću i urlao: "šta radiš to, luda ženo?!!" i odmah dodao "ok, znao sam s kim sam se ženio, nemam kog da krivim osim sebe". jebiga, francuzi. lud svet.
da se podsetimo kako smo bili mladi i ludi a sad smo samo mladi
i ludi
Аутор
Леја Келер
takodje sam upamtila taj dan po tome što sam bila gdja ambasadorka, dan pred posetu predsednika te moje tadašnje republike u tu zemlju gde sam tada živela, pa mi kuća bila puna specijalaca što procenjuju bezbednosni rizik. a ambasadorka u gaćama piše proglas. i kao, BONŽUR! IZVOLTE U SALONU.
Леја Келер
Veb-aktivisti „preuzeli odgovornost“
Nakon što se stišala buka oko lažnog sajta, na istoj internet stranici je objavljen proglas samoorganizovanih veb-aktivista koji su „preuzeli“ odgovornost za celu akciju. „Cilj naše akcije je da skrenemo pažnju srpske javnosti na opasan uticaj političara i pisca Dobrice Ćosića, koji je i ove godine, u domaćoj javnosti, pominjan kao ozbiljan kandidat za Nobelovu nagradu, navodi se u proglasu i dodaje da je domen ovog lažnog sajta registrovan 5. oktobra 2011. godine, kao simbolično podsećanje na dan kada je naša zemlja propustila istorijsku priliku da stvori jedan drugačiji i bolji svet.
„Srbija se danas ponovo okreće ratu, strahu, smrtonosnom kiču devedesetih, nasilju prema različitostima, nacionalističkom konzervativizmu i neiskrenom pravoslavlju. Verujemo da su misli i političko delovanje Dobrice Ćosića duboko isprepletene sa tim opasnim sistemom vrednosti, koji ne prestaje da nam preti. Takođe verujemo da strahovite posledice višedecenijskog političkog, literarnog i javnog delovanja Dobrice Ćosića njegova zemlja i čitav region osećaju snažno i danas. Dobrica Ćosić nije dobitnik Nobelove nagrade, iako su srpska javnost, pa i on sam, u to verovali punih petnaest minuta. Od te činjenice nam je ipak malo lakše“ dodaje se u proglasu i citira poema Danila Kiša, posvećena Dobrici Ćosiću, „Pesnik revolucije na predsedničkom brodu“.
Аутор
Леја Келер
takodje i kudos tadašnjem mužu, što je upao u kuću i urlao: "šta radiš to, luda ženo?!!" i odmah dodao "ok, znao sam s kim sam se ženio, nemam kog da krivim osim sebe". jebiga, francuzi. lud svet.
Svirao je Dejvid Bovi i pauci s Marsa
Tad smo bili kao novi a sada smo farsa
Tad smo bili kao novi a sada smo farsa
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Искидано и неповезано, очекивао сам више од амбасадорке у гаћама па надаље, кад оно ништа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Malo ste preoštri prema Bikici. Kada se dobro isfiltrira ova budževina od teksta ostaje ono sto je fakat - 5. oktobar kakav god bio u svojim kljakavim razvojnim fazama, onemogucava povratak u slobizam.
Koja je razlika između slobizma i vučićizma?
nije da nema ozbiljne razlike, tehnički vučić je daleko veštiji vladar i u skladu sa svetskim trendovima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
beatakeshi wrote:Koja je razlika između slobizma i vučićizma?
U ulasku ozbiljnog stranog kapitala i jos ozbiljnijih bezbednosnih struktura. U zavrsenoj prvobitnoj akumulaciji i daleko stabilnijim finansijama. U vodjenju kakve takve smislene regionalne politike.
AV je stabilokrata sa ugradjenim stranim baterijama, a Slobica je cist domaci proizvod kaljen na suludoj recepciji titoizma i srpskog nacionalizma.
pa dobro politika se ne moze vratiti na slobizam, posto ne znam koja bi zla imperija sad mogla da propadne, ali moze da se vrati na diktaturu i vratila se, tako da nije bas neki uspeh petooktobarski.
_____
????
Janko Suvar wrote:pa dobro politika se ne moze vratiti na slobizam, posto ne znam koja bi zla imperija sad mogla da propadne, ali moze da se vrati na diktaturu i vratila se, tako da nije bas neki uspeh petooktobarski.
Znas kako, malcice me ovo podseca na oporbeno analogisanje koje sopstveni nerad i nesposobnost prodaje preko drustvenih mreza za politicko "delovanje".
AV moze da se poredi sa Milom i Erdoganom, pomalo i sa Orbanom.
- Guest
Да смо умели/ хтели да се обрачунамо са слобизмом не би ни било вучићизма. А иначе се разликују, веома. Поготову ко воли да тражи разлике.
Esterházy Márton wrote:Janko Suvar wrote:pa dobro politika se ne moze vratiti na slobizam, posto ne znam koja bi zla imperija sad mogla da propadne, ali moze da se vrati na diktaturu i vratila se, tako da nije bas neki uspeh petooktobarski.
Znas kako, malcice me ovo podseca na oporbeno analogisanje koje sopstveni nerad i nesposobnost prodaje preko drustvenih mreza za politicko "delovanje".
AV moze da se poredi sa Milom i Erdoganom, pomalo i sa Orbanom.
meni je ta prica o milosevicu kao o recidivu i poslednjem diktatoru i tada bila suplja a sada jos vise. nema sustinske razlike izmedju pobrojanih i milosevica osim sto je vodio i izgubio rat.
_____
Ta priča o Diktatoru je lepa jer abolira Narod. Još ubaciš i Zlu Vešticu i svi oprani kao na prolećnom pljusku.
ne ne ne nek se svetlo protiv mraka bori
_____
ova zemlja to je to
beatakeshi wrote:Ta priča o Diktatoru je lepa jer abolira Narod. Još ubaciš i Zlu Vešticu i svi oprani kao na prolećnom pljusku.
There is no such thing as narod.
[size=33]Čović o 5. oktobru: Trebalo je da sprovedemo lustraciju[/size]
ja... eto...
ja... eto...
nije narod kriv mi smo govna
_____
????
Da znaš, vi marketingci...