COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Post n°377
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
Djuka nije bas tu dobro prosao sto se komsija tičeMarius Lăcătuș wrote:Djuka je okupirao sve solitere na Banjici. Jebaće ga ružno Banjičani večeras u 20.05.
Ja kupujem baterije za megafon.
- Post n°378
http://rs.n1info.com/Vesti/a594577/Krizni-stab-o-merama-za-1.-maj.html
Zar nije zabrana povecana na pet? Jel sam ja to sanjao jbt?
Zar nije zabrana povecana na pet? Jel sam ja to sanjao jbt?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°379
Hteo je Vučić pet ali je napravio kompromis sa strukom
- Post n°380
Halászlé wrote:Hteo je Vučić pet ali je napravio kompromis sa strukom
Ма оладио је. Да је био компромис, то би биле три ипо особе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°381
Halászlé wrote:Hteo je Vučić pet ali je napravio kompromis sa strukom
Jao da, on je to sinoc rekao, zar ne?
Js vise ne znam sta sam gde cuo, a za razliku od mnogih drugih, trudim se da pratim...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°382
Pa zamisli da su jednom donete mere na snazi mesec dana recimo, pa ko bi pratio? Ovsko mora da se drzi tenzija, jel reko ovo, ko je reko ono, jel zvanicno, jel nezvanicno, jel potvrdjeno, sta je reko Vucic, sta je rekla "struka", sta je rekla vlada.... Da se gleda mali ekran TV prijemnika bez prestanka dok svi ne polude.
- Post n°385
šta bre 5, eno ih po 20 na slaviji. slučajni prolaznici željni komunikacije.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°386
Halászlé wrote:Nerazumni ste.
Ljudi u Sarajevu su cetiri godine sedeli kuci i cekali da ih pogodi granata a ovde se kuka zbog ne znam cega
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°388
Лол, ово је заправо као Путинова прича о Спарти и Џеку Лондону. Као - нећу, ал’ тек да знате да сам и то разматрао...ficfiric wrote:Halászlé wrote:Nerazumni ste.
Ljudi u Sarajevu su cetiri godine sedeli kuci i cekali da ih pogodi granata a ovde se kuka zbog ne znam cega
- Post n°389
Mór Thököly wrote:Pa zamisli da su jednom donete mere na snazi mesec dana recimo, pa ko bi pratio? Ovsko mora da se drzi tenzija, jel reko ovo, ko je reko ono, jel zvanicno, jel nezvanicno, jel potvrdjeno, sta je reko Vucic, sta je rekla "struka", sta je rekla vlada.... Da se gleda mali ekran TV prijemnika bez prestanka dok svi ne polude.
Потрошено, бре, нема више ко да полуди.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°390
Detalji @sns_srbija bakljade koja je sinoć bila u Nišu i od koje se sada svi funkcioneri ograđuju:#SNS #Niš pic.twitter.com/vIkiimXeTO
— Južne vesti (@juznevesti) April 30, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°391
kojoj "firmi"?Janko Suvar wrote:Nedeljnik NIN je naveo da je proverio autentičnost poruke objavljene na društvenim mrežama u kojoj su pripadnici BIA pozvani da naprave spiskove "dobrovoljaca" koji će se odreći najavljene pomoći države.
"Polazeći od toga da su naša primanja stabilna i da nisu niti će se dovoditi u pitanje, da su značajno veća u odnosu na prosek u zemlji, da su nam u prethodnom periodu uslovi za rad u velikoj meri unapređeni, kao i da se svi zajedno ponosimo pripadnošću firmi koja se uvek borila za dobrobit države, prirodno je da u trenucima kao što je ovaj, kada se država napreže do krajnjih granica, učinimo sve što je u našoj moći kako bi još jednom demonstrirali ko smo mi zapravo i kakvo smo kada je teško. Sada bismo to najbolje učinili dobrovoljnim odricanjem od iznosa", stoji u poruci koju je objavio NIN.
Navodi se da su pripadnici BIA bili zamoljeni da do 27. aprila do 10 časova "dostave spiskove pripadnika koji žele u ovome da učestvuju, po mogućstvu sa njihovim potpisima".
- Guest
- Post n°394
veceras 20.30, Bulevar Cara Lazara 43 N.Sad@Ksenija76o pic.twitter.com/TYVHQhZIda
— Laki Topalovic (@TopalovicLaki) April 30, 2020
- Guest
- Post n°395
Sram vas bilo, sve četvoro
— L.J. Medakovic ★ (@lyooba) April 30, 2020
- Guest
- Post n°396
ovo sns je izgleda isključivo preko zvučnika, nisam čuo 1 ljudski glas
- Post n°397
Jel bile rakete ovde ničeg nema?
- Post n°398
velicanstven vatromet na bkosi!
po zavrsetku vatrometa neko je poceo da aplaudira i vice bravo, a drugi su poceli da zvizde i vicu uuaa, pa su se onda naizmenicno uaa i bravo, pa je raja pocela ponovo da lupa u serpe....
pati bedni naloze sa zeninog laptopa kad si dozvolio da docekas sredovecnost u srbiji
po zavrsetku vatrometa neko je poceo da aplaudira i vice bravo, a drugi su poceli da zvizde i vicu uuaa, pa su se onda naizmenicno uaa i bravo, pa je raja pocela ponovo da lupa u serpe....
pati bedni naloze sa zeninog laptopa kad si dozvolio da docekas sredovecnost u srbiji
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°399
Sve četvoroBendegúz Somogyi wrote:Sram vas bilo, sve četvoro
— L.J. Medakovic ★ (@lyooba) April 30, 2020
- Guest
- Post n°400
Na radio Pink čiji je vlasnik onaj nadri lekar i isprdak Aleksandra Vučića 3 min ide skandiranje koje naprednjaci puštaju preko zvučnika širom Beograda.
— Nikola Lakic (@NikolaLaki3) April 30, 2020
Ustani Srbijo nakon korone, neka krenu kolone da smenimo morone! pic.twitter.com/XirOhWkm2e