Svetski Rat K(orona)
- Post n°51
Re: Svetski Rat K(orona)
Aha, čitali ste napisano nevidljivim mastilom. Bujrum.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°52
ne nego znamo coeka
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°53
Pa da. Topli zeka zbog finskih projekata, znate vi takve.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°54
meni se cini da Ferguson dosta naglasava to njegovo vreme u ratu kao formativno, da je bas poentu napravio od toga, u onoj knjizi hagiografiji.
_____
????
- Post n°55
nism citao fergusonovu biografiju.
@vilmos: ja tebe uopste ne razumem. ti znas ko je kisindzer?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°56
Evo da ti nacrtam: pre nedelju-dve ste mi (ne ti, ali jedan od doajena ovog foruma) rekli da treba da se diskutuje sa izrečenim stavom, a da je osoba koja je taj stav izrekla nebitna. Danas mi ti kažeš da je osoba bitna, a ne stav.
- Post n°57
ako se odnosi na nekog zivog forumasa to je tako posto postoji jasna zabrana RL insinuacija. ako se radi o nekoj javnoj licnosti kontekst je neizbezan.
mislim ti razumes da ovde ne postoji neki komitet koji te tera da diskutujes na odredjeni nacin?
mislim ti razumes da ovde ne postoji neki komitet koji te tera da diskutujes na odredjeni nacin?
_____
- Post n°58
Брате да ли ти не знаш ко је Хенри Кисинџер? Ратни злочинац који је убио милионе људи?
Какав топли зец, шта причаш? Да ли се цео свет врти око тебе и топлог зеца, да ли се све исцрпљује на томе?
Какав топли зец, шта причаш? Да ли се цео свет врти око тебе и топлог зеца, да ли се све исцрпљује на томе?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°59
Ne, ja sam ozbiljno shvatio kada ste rekli: napadaj stav a ne čoveka. To meni recimo znači da ako pročitam da forumaš kaže “živela Zvezda najbolji klub na zapadnom Balkanu” ne treba da kažem “e koji ti je ti si pre dva nika bio partizanovac”, nego treba da diskutujem sa njim o Zvezdi. U tom kontekstu čitam ono što je Kisindzer napisao, čitam reagovanja i pitam se “where is the beef?”. Kad ono medjutim. Što ste uopšte stavljali ratnog zločinca na topik kad je svejedno šta će da kaže?
_____
- Guest
- Post n°60
И Нобеловац.Јанош Винету wrote:Брате да ли ти не знаш ко је Хенри Кисинџер? Ратни злочинац који је убио милионе људи?
- Post n°61
Eo ja cu diskutovati sa stavom: ne postoji sansa da se diskutuje o tome sta teeba raditi, a da se debelo ne uzme u obzir sta je radjeno. I to ne kazem ja nego njegov hagiograf(tm)
- Post n°62
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ne, ja sam ozbiljno shvatio kada ste rekli: napadaj stav a ne čoveka. To meni recimo znači da ako pročitam da forumaš kaže “živela Zvezda najbolji klub na zapadnom Balkanu” ne treba da kažem “e koji ti je ti si pre dva nika bio partizanovac”, nego treba da diskutujem sa njim o Zvezdi. U tom kontekstu čitam ono što je Kisindzer napisao, čitam reagovanja i pitam se “where is the beef?”. Kad ono medjutim. Što ste uopšte stavljali ratnog zločinca na topik kad je svejedno šta će da kaže?
Како да ти кажем, ово је слободан форум. Свако има право да качи шта хоће, па и Кисинџера. Можда има г. Кисинџер шта паметно да каже, није згорег сваког саслушати. А кад г. Кисинџер заврши са излагањем, упутити га на издржавање казне.
Нисмо се јуче родили.
- Post n°63
Ja sam da ga prvo 'besimo, a onda da ga saslušamo.
- Post n°65
Vilmose, ne sekiraj se ništa što te mangupi zezaju, boli te uvo.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°66
Mučni glavom starče, toga se sećaš.
- Guest
- Post n°67
Методом елиминације сам дошао до Ластишке, ал’ далеко је то од поузданог. А не сећам се - ничега.
- Post n°68
erős paprika wrote:nism citao fergusonovu biografiju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°70
erős paprika wrote:meni je zapravo najzanimljivije da je kisindzer bio u ardenima. nisam to o njemu znao.
ne znam da li ce ova situacija dati takve price. srecom, nadam se da necemo ni prici blizu takvom ocaju.
naravno, ovo otimanje tovara maski po azijskim aerodromima ima jednog dana da se slavi kao entebe za mosad/IDF, film da se snimi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°71
Delta Force vol 23: The Mask of Death
- Post n°72
baš me zanima kako izgleda taj brifing... "OK ljudi današnja misija je da tutnemo ljudima keš da ne voze maske i rukavice za Dojčland nego kod nas"
- Post n°73
rumbeando wrote:vortex wrote:To radi Svedska ovih dana.
Švedska ima dupliranje broja umrlih svaka tri dana (ta putanja vodi do 1000x uvećanja broja umrlih za 30 dana) i najgora je od svih nordijskih zemalja.
Zato ce sacuvati ekonomiju i privreda radi sto ce spreciti patnju i smrt jos veceg broja ljudi.
_____
Yes it's gonna be a cold, lonely summer...
- Post n°75
Talason wrote:E и то ме боли курац.
Otidji kod doktora. Ah da, ne mozes jer je zdrastvo ionako u raspadu osim ako imas milion evra na racunu.
_____
Yes it's gonna be a cold, lonely summer...