Ferenc Puskás wrote:Još se držimo mi Česi, isto Kelti.
Svetski Rat K(orona)
- Post n°126
Re: Svetski Rat K(orona)
- Post n°127
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
- Post n°128
Meni je jedna stvar fenomenalno fenomenalna, kako su se globalne emisije prepolovile za samo 12 nedelja, nešto za šta je IPCC imao projekciju da će trebati deset godina i to ako se sve vlade slože.
- Guest
- Post n°129
Mislim da IPCC nije imao projekciju da 4 milijarde ljudi izgubi bazičnu kontrolu nad svojim životom i mogućnost da ispoljavaju osnovne nagone za kretanjem i komunikacijom, ali eto, ako ti je to fenomenalno, bujrum. Uopšte su mi odbojne te primedbe da se priroda pročistila za samo nekoliko nedelja. Pa naravno da se pročistila kad je cela civilizacija bukvalno stala i prestala da živi i diše.
- Korisnik
- Post n°130
Ovo je empirijski dokaz da mašina akumulacije može da se ugasi odmah kad se hoće, kakvi kurčevi pariski sporazumi i decenijski vremenski okviri. Covid 19 kao čekić pijanom post 2008 svetu.
- Post n°131
Ovo je dokaz koliko je i razbijanje sijalice čekićem dokaz da ona moze tako da se ugasi i jos jedan u nizu dokaza da si ti debliko kome neko pali komp
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°132
Kakve veze ima covid sa 2008? Ili sa ukupnom ekologijom i poretkom?
Kao da je nezamisliva virusna mutacija i pijačna preprodaja kojekakvih živuljki u gusto naseljenom mestu mimo konkretnog ustrojstva.
Kao da je nezamisliva virusna mutacija i pijačna preprodaja kojekakvih živuljki u gusto naseljenom mestu mimo konkretnog ustrojstva.
- Post n°133
U nekoj drugoj organizaciji društva bi se relativno jednostavno mogla izvoditi periodična isključivanja raznih privrednih i društvenih aktivnosti i time bi se i mogli rješavati energetski i ekološki problemi.
Ovo je vrlo zanimljiva demonstracija tih efekata i nadam se da neće proći nezapaženo.
Općenito je ovo miješanje karata s coronom vrlo uzbudljivo, u vidno polje ulaze pojave i ideje koje su prije toga bile vrlo daleko na marginama uobrazilje.
Ovo je vrlo zanimljiva demonstracija tih efekata i nadam se da neće proći nezapaženo.
Općenito je ovo miješanje karata s coronom vrlo uzbudljivo, u vidno polje ulaze pojave i ideje koje su prije toga bile vrlo daleko na marginama uobrazilje.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°134
Short #Eurogroup thread about the #COVID package agreed tonight during the apparently longest-ever meeting of the finance ministers (16hrs ) https://t.co/ev2vtbxIKq
— Bojan Pancevski (@bopanc) April 9, 2020
- Post n°135
ćaća wrote:Short #Eurogroup thread about the #COVID package agreed tonight during the apparently longest-ever meeting of the finance ministers (16hrs ) https://t.co/ev2vtbxIKq
— Bojan Pancevski (@bopanc) April 9, 2020
Ово су добре вести. Значи договорили су се да дреше кесу.
Прво иде мала али директна помоћ за акутну санацију последица вируса, а после иде велики фонд за реконструкцију, о коме ће се додатно преговарати.
Мени то звучи разумно.
- Korisnik
- Post n°136
Bendegúz Somogyi wrote:Ili sa ukupnom ekologijom i poretkom?
pa sam si kačio tekst o tome?
http://unevenearth.org/2020/03/where-did-coronavirus-come-from-and-where-will-it-take-us-an-interview-with-rob-wallace-author-of-big-farms-make-big-flu/
- Post n°137
niko ni da spomene janeza, svi gledaju orbana
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°138
samardžić smatra:
(ceo niz)
(ceo niz)
1. Glas ponovo upozorava da su za pandemiju odgovorni državno-partijski režim u Kini i Svetska Zdravstvena Organizacija. (1/10)
— GLAS! - The Voice! (@GlasVoice) 10. април 2020.
- Post n°139
pa on samo prepricava ono sto objavljuje usatoday
doslovno
doslovno
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°140
Blame the Chinese Communist Party for the coronavirus crisis
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°141
plachkica wrote:samardžić smatra:
(ceo niz)1. Glas ponovo upozorava da su za pandemiju odgovorni državno-partijski režim u Kini i Svetska Zdravstvena Organizacija. (1/10)
— GLAS! - The Voice! (@GlasVoice) 10. април 2020.
8/10 je ok
- Post n°142
banujte ga tera nas da stišćemo džonijevo vnogo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°143
Ne volim to mešano meso "autokratizma" u kojem se miksuje sasvim jasna i dobro poznata radikalsko-naprednjačka domaća praksa i kojekakvi iskoraci prema Kinezima (ili Rusima, kad smo već tu).
AV je bio to što jeste i 2012, dok se slizivao sa Merkel isto kao i sa Sijem, dok se fist-bampuje sa Grenelom, i svih ovih 8 godina dok je radio/radi sa Samardžićevim pajtosom i mecenom, lakiranom bubašvabom. Erozija ono malo demokratskih ustanova i pluralizma, koja je ubrzano tekla od početka AV vlasti uzurpacije političkih moći je zasluživala kritiku i pre kineske rapsodije (koja nije počela sada).
A malo šta prezirem kao "liberalne" spodobe zakasnele na žurku "AV je autokrata", jebite se, gde ste bili pre 3 ili 8 godina, sad svakako ne trebate, ćaos.
AV je bio to što jeste i 2012, dok se slizivao sa Merkel isto kao i sa Sijem, dok se fist-bampuje sa Grenelom, i svih ovih 8 godina dok je radio/radi sa Samardžićevim pajtosom i mecenom, lakiranom bubašvabom. Erozija ono malo demokratskih ustanova i pluralizma, koja je ubrzano tekla od početka AV vlasti uzurpacije političkih moći je zasluživala kritiku i pre kineske rapsodije (koja nije počela sada).
A malo šta prezirem kao "liberalne" spodobe zakasnele na žurku "AV je autokrata", jebite se, gde ste bili pre 3 ili 8 godina, sad svakako ne trebate, ćaos.
- Post n°144
+1000
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°145
Ja sam u fazonu - ko god se stavi na pravu stranu ok je. Bice tu potrebno i pravih pretrčavača. Politička logika govori da je to uvek slučaj. Drugo, i osnovno, pitanje je koji će položaj posle dobiti. Drugim rečima Bane Ivkovići su ok, Čovići već ne.
- Post n°146
Jel ide Biljana u paketu sa Banetom?
- Post n°147
Mór Thököly wrote:Ja sam u fazonu - ko god se stavi na pravu stranu ok je. Bice tu potrebno i pravih pretrčavača. Politička logika govori da je to uvek slučaj.
za sta je dzoni potreban?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°148
zvezda je zivot wrote:Mór Thököly wrote:Ja sam u fazonu - ko god se stavi na pravu stranu ok je. Bice tu potrebno i pravih pretrčavača. Politička logika govori da je to uvek slučaj.
za sta je dzoni potreban?
Ne mora konkretno dzoni, pricam o modelu "tek se sad setio". Nije mi to previse bitno, drugo mislim da nece biti prostora za taj luksuz.
- Post n°149
beatakeshi wrote:Jel ide Biljana u paketu sa Banetom?
Koja Biljana?
- Post n°150
Žena mu.
_____