~100€
- Post n°52
Re: ~100€
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°53
1 приватник, ака агенција, добио 30000 рсд да исплати раднику, тј. себи. На то мора да плати доприносе и навише и наниже, остаје нето 5000 и нешто. Плус ће и књиговођа да узме неку кинту за додатни посао
,,,и сви ће дати по 100€.
,,,и сви ће дати по 100€.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°54
neko ti je to pogrešno opisao
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°55
То сам и очекивао да чујем. Како стоје ствари, у ствари?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°56
Funkcioniše besprekorno.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°57
Аман шта да кажем чоеку, шта све није тачно од те приче.
_____
- Guest
- Post n°58
firma, 7 ljudi, svi plate iznad minimalca
plate preko minimalca isplatila firma, kao i ono što ide uz plate
minimalce uplatila država
za 3 meseca, firma će dobiti od države 630.000 dinara
to mu dođe čist profit, kada se na kraju godine budu svodile knjige
plate preko minimalca isplatila firma, kao i ono što ide uz plate
minimalce uplatila država
za 3 meseca, firma će dobiti od države 630.000 dinara
to mu dođe čist profit, kada se na kraju godine budu svodile knjige
- Post n°59
Gazda me odjednom zove uzbudjen da mu dam adresu i broj licne karte, da me prijavi na neki ugovor od deset sati nedeljno, jer kaze ima mnogo inspekcija. Jel postoji sansa da na tu prijavu dobije minamalac tj pomoc od drzave ili mu je samo frka?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°60
Ne može da dobije novčanu pomoć jer je uslov da je zaposleni tokom marta već bio u radnom odnosu.disident wrote:Gazda me odjednom zove uzbudjen da mu dam adresu i broj licne karte, da me prijavi na neki ugovor od deset sati nedeljno, jer kaze ima mnogo inspekcija. Jel postoji sansa da na tu prijavu dobije minamalac tj pomoc od drzave ili mu je samo frka?
Frka mu je jer zaista ima mnogo inspekcija i nemilosrdno gaze.
Preduzetnik, preduzetnik paušalac, preduzetnik poljoprivrednik, preduzetnik drugo lice, pravna lica koja su razvrstana kao mikro, mala i srednja u skladu sa zakonom kojim se uređuje računovodstvo, mogu da ostvare pravo na uplatu bespovratnih novčanih sredstava iz budžeta, i to:
- u maju 2020. godine u iznosu koji se dobija kao proizvod broja zaposlenih sa punim radnim vremenom za čije je zarade i naknade zarada podneo Obrazac PPP-PD za obračunski period mart 2020. godine i iznosa osnovne minimalne neto zarade za mart 2020. godine;
- u junu 2020. godine u iznosu koji se dobija kao proizvod broja zaposlenih sa punim radnim vremenom za čije je zarade i naknade zarada podneo Obrazac PPP-PD za obračunski period april 2020. godine i iznosa osnovne minimalne neto zarade za mart 2020. godine;
- u julu 2020. godine u iznosu koji se dobija kao proizvod broja zaposlenih sa punim radnim vremenom za čije je zarade i naknade zarada podneo Obrazac PPP-PD za obračunski period maj 2020. godine i iznosa osnovne minimalne neto zarade za mart 2020. godine.
- Post n°61
a taman se disi ponadao da ce mu uleti 30 ljada za fukse i gudru
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°62
baba moja Marica wrote:Izasao je na televiziju pred milion ljudi i rekao mozete da podignete u subotu i nema para. Kako moze tako i nista da mu ne bude.
_____
????
- Post n°64
ja joj rekao, mogao je tako isto da ubije coveka tu na televiziji i isto mu nista ne bi bilo.
_____
????
- Post n°66
Očekivanje ubija, pa zato nisam mogao da sačekam, nego otišao po dva para patika sooner rather than later.
Fabriqué en Inde, želim bratskom sweatshopping narodu radničku kontrolu nad sredstvima proizvodnje i uslove rada makar na nivou prikazanom u How It's Made.
Fabriqué en Inde, želim bratskom sweatshopping narodu radničku kontrolu nad sredstvima proizvodnje i uslove rada makar na nivou prikazanom u How It's Made.
- Post n°68
ljudi treba nesto da pokrenu sto pre ali ne potrosnju.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°69
Ljudi da ne znaju da je potrošnja važna za ekonomiju nikad ništa ne bi trošili. Sedimo mi tako u subotu kod kuće i ja kažem - iju, ženo već je 7 uveče a ja ništa nisam danas potrošio, jel shvataš ti koliko smo danas ispali neodgovorni prema ekonomiji?
Mislim, o ovome ipak najbolje Ivančić da napiše tekst.
Mislim, o ovome ipak najbolje Ivančić da napiše tekst.
- Post n°70
leglo mi je oko 13h i obavesten sam sms-om. od tada do sada sam dobio 3 zasebna sms-a u kojima me aik obavestava da mi skidaju prvo 400 i nesto, pa onda 143,93 i onda jos jednom 250 okruglo. cenim da cu se do kraja dana spustiti u 10k zonu
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°71
Koja banka?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°72
То она АИК банка што је у некој вароши сазидала себи солитер, ака кулу, звану Аик-кула, скр. ајкула?
_____
- Post n°73
dobio sam kurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°74
aikdisident wrote:Koja banka?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°75
Mr.Pink wrote:dobio sam kurac
čestitam
da li si razmišljao kako ćeš da potrošiš dobitak