~100€
- Post n°26
Re: ~100€
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°27
Jyrki Juhani Järvilehto wrote:U kući sve više naginjemo da se ne prijavimo.
Objavljena je inace odluka gde se osim broja racuna i naziva banke predvidja i broj telefona i/ili e-mail adresa.
Dakle " hocete li izaci na glasanje, cekamo vas"
meni nije problem da im kažem da ću da glasam za njih i da mogu slobodno da me čekaju dok ne dođem
- Post n°28
srbija.gov.rs wrote:Приликом подношења пријаве из става 1. овог члана, држављанин доставља име и презиме, свој јединствени матични број (ЈМБГ), регистарски број важеће личне карте и назив банке код које je отворен или ће бити отворен рачун тог држављанина на који ће се уплатити једнократна новчана помоћ из тог става, као и број телефона и/или имејл адресу који ће се користити ради комуникације с банком о извршеној уплати у случају да држављанин није клијент банке код које ће бити отворен рачун из овог става.
Kako ja ovo kapiram, mail ili telefon se ostavljaju samo ako je potrebno i da vam otvore namenski račun.
- Post n°29
Ma otvoris yahoo email sisaj_kurast@yahoo.com, obavis komunikaciju preko sisaj_kurast i zaboravis ga. Sto bre pravite problem gde ga nema?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°30
Mislim da je veći razlog za ovo sa javljanjem to što oni prosto ne bi umeli/mogli da uplate svima*. Ne postoji nikakva centralizovana baza podataka koja je pogodna za tako nešto (povezano ime, jmbg i broj računa).
Umesto da oni organizuju boga oca institucija, javnih preduzeća, opštine, privredne komore da bi pravili spisak (spisak ne postoji) ovo im je prosto tehnički lakše.
Umesto da oni organizuju boga oca institucija, javnih preduzeća, opštine, privredne komore da bi pravili spisak (spisak ne postoji) ovo im je prosto tehnički lakše.
- Post n°31
Bendegúz Somogyi wrote:Mislim da je veći razlog za ovo sa javljanjem to što oni prosto ne bi umeli/mogli da uplate svima*. Ne postoji nikakva centralizovana baza podataka koja je pogodna za tako nešto (povezano ime, jmbg i broj računa).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°33
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°35
Видим да неки ликови коментаришу да је сајт за пријављивање урађен у WordPress-u.
Како, зашто, јебм ли га.
Лепо се слаже уз ову причу да списак не постоји.
Како, зашто, јебм ли га.
Лепо се слаже уз ову причу да списак не постоји.
- Post n°36
ПС јебеш државу која не зна колико има грађана.
Ваљда јој је то основни задатак. А не да имамо један број кад се деле паре, други кад се гласа.
Ваљда јој је то основни задатак. А не да имамо један број кад се деле паре, други кад се гласа.
- Post n°37
el ima redova na sajtu? gde je sajt?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°38
odradio
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°39
Mór Thököly wrote:Sta, to mora danas?
Ma jok, nego sam otvorio da se smejem zato što im je odmah pukao sajt. Ali iz trećeg relouda sam uspeo da uđem, što je prijatno iznenađenje za prvi dan rada. I kad sam već tu, prijavio se - a stvarno je jednostavno, samo broj lične karte i JMBG i izbor banke iz dropdown menija.
Može do 5. juna valjda.
- Post n°40
krenule me pare od kad krenuo ovaj propast sveta (jevrejska trljam ruke mema)
to znaci da ce uistinu neki kraj sveta, samo ne moj
to znaci da ce uistinu neki kraj sveta, samo ne moj
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°43
plachkica wrote:prijavila se i ja
lako i jednostavno
jesi proverila status prijave?
- Post n°44
ocekuj da ti zapuca sajt jedno pet puta dok budes proveravala
_____
????
- Post n°45
Koju banku stavljamo mi proleteri bez racuna u istim?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°46
disident wrote:Koju banku stavljamo mi proleteri bez racuna u istim?
Kako će dobiti novac državljanin koji nema tekući račun?
Ukoliko državljanin nema tekući račun, potrebno je da se pri podnošenju prijave izjasni u kojoj banci želi da mu se otvori jednokratni namenski račun. Nakon toga, račun će automatski biti otvoren, bez ikakvih troškova. Nakon što državljanin podigne novac, namenski račun će biti ugašen.
- Post n°47
The Last of Us 2 will be released on June 19, 2020. The Last of Us 2 was previously due to be released on PS4 and PS4 Pro on May 29, 2020, but had been delayed due to coronavirus.
_____
????
- Post n°48
Halászlé wrote:disident wrote:Koju banku stavljamo mi proleteri bez racuna u istim?
Kako će dobiti novac državljanin koji nema tekući račun?
Ukoliko državljanin nema tekući račun, potrebno je da se pri podnošenju prijave izjasni u kojoj banci želi da mu se otvori jednokratni namenski račun. Nakon toga, račun će automatski biti otvoren, bez ikakvih troškova. Nakon što državljanin podigne novac, namenski račun će biti ugašen.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°49
Градимо будућност Србије@avucic #Vucic #SNS #Srbija #GradimoBuducnostSrbije pic.twitter.com/FxbuMC6kI6
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) May 12, 2020
- Post n°50
sad ce da licitiraju broj prijavljenih umesto umrlih
_____
smrk kod dijane hrk