2000-tih je figurisao kao da li šef srpskog kavkaza ili glavni srpski lobista tamo, ne sećam se tačno
demokrata je mada bi mogao biti i republikanac, jedan od onih kurac palac likova
— Srđan Zlopogleđa (@SrdjanJokic) April 3, 2020
Halászlé wrote:Magaš zvani "šacometrijska dijagnoza za 20 sekundi" je već godinama beskoristan, a često i štetan. Bio je najbolji veterinar u zemlji.
Dobosz Esterházy wrote:Tuđman je jednu stvar vrlo dobro znao, a to je da je vlast u suštini mirna dok dobro plaćaš profesionalnu klasu. Kuma moje majke, lekarka opšte prakse u DZ Velika Gorica, je 1993. godine imala platu 1000 DEM.
Marius Lăcătuș wrote:...
zapravo, mislim da sam pisao o tome da je moja žena u sklopu časova jezika koje daje ušla u malo dublju priču sa elementima psihoterapije sa jednim od vodećih srpskih kardiologa, koja je završila time da je lik pričao koliko je ljudi ubio svojom greškom. samo svojom greškom. ako nisam pogrešio, broj je 16.
Andrija Štampar.Talason wrote:у Хрватској је далеко озбиљнији, сталоженији и ефикаснији приступ овој ситуацији
поред тога, имају и здравство које је одавно престигло ово овде
https://www.facebook.com/VukJeremic.SRB/posts/3487192087964161
Vuk Jeremić plans to go live.
Yesterday at 9:37 AM ·
Najpoznatiji svetski ekonomista srpskog porekla, profesor Gradskog univerziteta Njujork, Branko Milanović, biće naredni gost u seriji #CoronaDialogues koje organizuje CIRSD
Pratite #UŽIVO u subotu, 4. aprila od 21h!!
Svakako, između ostalog i način razmišljanja o javnom zdravstvu. Usporedba djelovanja Cro i Srb kriznih štabova i medijskog tretmana krize ide na veliku štetu Srbije.Talason wrote:Није само струка у питању.
Mór Thököly wrote:Ma pusti me molim te diktata mmf-a. Imalo je za svakakve druge stvari, a bolnice nam izgledaju kao iz Alan Forda. Jednostavno krade se decenijama, plus je javni interes na poslednjem mestu svakome. Nije tu Srbija jedina, daleko od toga, ali ovo poredjenje bode oci jer ne radi se o Austriji i Svajcarskoj. Kolektivni fejl, ali ponajvise elita (onih stvarnih, dakle politicko-bezbednosno-tajkunskih).
https://www.predsednik.rs/pres-centar/vesti/obracanje-predsednika-republike-srbije-2873712.3.2020. - 22:14
Обраћање председника Републике Србије
...
Ми смо се припремали претходних година, кроз обнове клиника, болница, здравствених установа. Много новца смо уложили и спремније дочекали ове изазове него највећи број земаља. Ми, за разлику од неких малих земаља, спроводимо тестове.
...