ontheotherhand wrote:jel spada u simptome ubrzan rad srca zbog pretp. pumpanja antitela imunog sistema?
Receno je da spada u simptome, tahikardija.
ontheotherhand wrote:jel spada u simptome ubrzan rad srca zbog pretp. pumpanja antitela imunog sistema?
Erős Pista wrote:Babavangisanje: Vučić je gotov u roku od šest meseci nakon ukidanja vanrednog stanja.
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Erős Pista wrote:Babavangisanje: Vučić je gotov u roku od šest meseci nakon ukidanja vanrednog stanja.
verovatno je ovo najočigledniji tejk ikada, ali ako kod nas korona prođe relativno bezbolno i on se uspešno predstavi kao pobednik nad Nevidljivim Neprijateljem i neko ko je na vreme osetio promenu geopolitičkih vetrova... ne vidim foru na koju u doglednom roku može da izgubi vlast.
koga je trenutno briga za Kosovo? e baš tako.
A ja baš mislim da će se zacementirati. Još i ovaj moj i svi ostali će postati Vučići i nikad ih nećemo skinuti s grbače. Ovo je situacija bogom dana za vođe i spasitelje.Erős Pista wrote:Babavangisanje: Vučić je gotov u roku od šest meseci nakon ukidanja vanrednog stanja.
plachkica wrote:
ubrzano disanje je spominjala kao jedan od simtpoma, ne ubrzan rad srca.
Vlada FBiH naredila da se objavljuju imena onih koji krše samoizolaciju, Agencija za zaštitu ličnih podataka zabranila... Šta sad?!
No, Agencija za zaštitu ličnih podataka u BiH objavila je rješenje kojim se nadležnim organima na svim nivoima vlasti u BiH zabranjuje da objavljuju lične podatke o osobama koje su pozitivne na koronavirus kao i osobama kojima su određene mjere samoizolacije. Također, naloženo je da se odmah uklone i blokiraju lični podaci o osobama koje su pozitivne na koronavirus i osobama koje poštuju određene mjere samoizoacije, a čiji su podaci javno objavljeni.
Ama ti birači, glasači, narod... kako god da ih nazovete, pa oni su ljudi slavni po tome da rado sisaju šišarku, imaju slabu memoriju i da im nikakva proturječnost i gaženje vlastitih interesa nije strana.kapetanm wrote:Pa nije bas da mu je zaboravljen presmešan virus i nedostupnost maski i 3 nedelje nakon pocetka.
A sa zahuktavanjem tek će biti raznih stvari
Cowboy wrote:
Receno je da spada u simptome, tahikardija.
Cowboy wrote:Mislis da ce se vucicev glasac setiti svoje mrtve majke ili brata kada se kampanja zalaufa?
In Italy today, a priest decided to live-stream a mass due to COVID-19. Unfortunately he activated the video filters by mistake. pic.twitter.com/zu2qwAlCyT
— Gavin Shoebridge (@KiwiEV) March 24, 2020
plachkica wrote:je l ne ide jednom dnevno objava broja?
(pa se ostatak dana saopštava gde, koliko i ima li neko poznat među obolelima)
+1Bendegúz Somogyi wrote:U D. Mišoviću se nalazi obolela beba od 28 meseci. Ajd neka je prati dosadašnja statistika i neka pregura to bez ozbiljnijih problema.
Ferenc Puskás wrote:A ja baš mislim da će se zacementirati. Još i ovaj moj i svi ostali će postati Vučići i nikad ih nećemo skinuti s grbače. Ovo je situacija bogom dana za vođe i spasitelje.Erős Pista wrote:Babavangisanje: Vučić je gotov u roku od šest meseci nakon ukidanja vanrednog stanja.
József Csuhay wrote:plachkica wrote:je l ne ide jednom dnevno objava broja?
(pa se ostatak dana saopštava gde, koliko i ima li neko poznat među obolelima)
Podatke objavljuju entiteti, kantoni, država, opštine... otud česte objave.
Najpoznatiji među oboljelima su gosti konjičke proslave, najveći rasadinik virusa takođe.
Preko 400 lekara i osamdesetak tehničara nalaze se na evidenciji niške filijale Nacionalne službe za zapošljavanje
— Južne vesti (@juznevesti) March 24, 2020
Vlada Srbije pozvala je lekare iz dijaspore da se evidentiraju i pomognu Srbiji ako bude trebalo u borbi protiv virusa #korona#Nišhttps://t.co/8ilhGBJzd1