ja kad idem u deliblatsku peščaru drumašem moram da ga guram do vikendice, kad idem traktor-planincem onda (skoro) opušteno mogu da vozim
Preporuke za karantin
- Post n°76
Re: Preporuke za karantin
to da li se može po pesku malo ima veze sa kvalitetom bicikla, već samo sa debljinom guma
ja kad idem u deliblatsku peščaru drumašem moram da ga guram do vikendice, kad idem traktor-planincem onda (skoro) opušteno mogu da vozim
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°77
nemoj me zajebavati, ahahahahhahahhahaficfiric wrote:Secam se price kad je fudbaler iz Ugande, Kizito dosao u Vojvodinu. Na pocetku priprema su bili u hotelu na Fruskoj Gori i on je sve vreme bio zatvoren u sobi - nije znao kakvih zivotinja ima tu pa se bojao da sam izadje iz hotela
kakva legenda
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°78
ja sam na putovanjima videla samo jedno lane i tri male divlje svinje
i jednu zmijicu
i jednu zmijicu
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°79
derani jedni
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°80
Kako je ovo ludo i dobro odlično, a i ovo prvi put vidim. Saša Petrović tri godine prije Skupljača, zbrkano ali vrhunski zbrkano. Smjenjuju se priče o mostovima i asfaltnim putevima, smrti boksera u ringu, kafanama i koliko Jugosloveni godišnje troše u njima, nepismenima i mukama sa kojima se oni sreću... sve stalo u petnaestak minuta. Tu su i muzičari koji će se i u njegovim kasnijim igranim filmovima da pojave, scene iz niških kafana koje podsjećaju na one iz Skupljača, čak i milicioner je tu.
Kakve prijeteće tetovaže i kakvo mlaćenje na onom bokserskom turniru u Beogradu, nije ni čudo što su umirali nakon mečeva. Pjesma brigadira na Tršiću
Kakve prijeteće tetovaže i kakvo mlaćenje na onom bokserskom turniru u Beogradu, nije ni čudo što su umirali nakon mečeva. Pjesma brigadira na Tršiću
- Post n°81
samo stroka !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°82
ja se ubih od slušanja steely dan. kakav bend!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°83
mogla bi da bude himna držanja distance (mada ima drugi smisao)
- Post n°84
dobar bumer mjehur večeras, moćno
https://www.mixcloud.com/MjehurNaMre%C5%BEi/grad-budan/
_____
#FreeFacu
- Post n°85
Imao sam njihove pločeMarius Lăcătuș wrote:ja se ubih od slušanja steely dan. kakav bend!
- Post n°86
Marius Lăcătuș wrote:dobar bumer mjehur večeras, moćno
Nešto nije u redu s ovim mixcloudom (ili linkom) sjebe mi ceo browser iz nekog razloga
s linkom verovatno, sad sam ušao na mixcloud bez linka i sve ok, našao mjehura, pustio, sve normalno.
- Guest
- Post n°87
sad sam proverio, meni radi ok
verovatno zato što ja imam vrhunski PC i odličan softver
verovatno zato što ja imam vrhunski PC i odličan softver
- Post n°88
+ 1. Kakav zvuk i to pre skoro 50 godina!Marius Lăcătuș wrote:ja se ubih od slušanja steely dan. kakav bend!
- Post n°89
Somlói Galuska wrote:
Nešto nije u redu s ovim mixcloudom (ili linkom) sjebe mi ceo browser iz nekog razloga
s linkom verovatno, sad sam ušao na mixcloud bez linka i sve ok, našao mjehura, pustio, sve normalno.
Скоро никад не кликћем ни на јућуб видоје, а тек на те звучне линке још ређе. Ал овог пута пробао, одслушао минут, све ок. Ко зна коју крнтију од ОСа тераш.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°90
Ma kakvi, ušao sam na mixcloud mimo linka uključio i sve ok. Moguće da se koči jer blokira nekakve pop-upove kad odem na link. Imam Windows 10 i kompjuter mi je star manje od godinu dana, sve šljaka super.
- Post n°91
Мој је стар између 5 и 21 године, како који део :љ
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°92
Happening Sunday, 5/3: a live virtual roundtable presented by @newrepublic, in celebration of this weekend's virtual release of #CapitalTheFilm, based on @PikettyLeMonde's acclaimed book. https://t.co/r3Y3XVtkbJ
— Capital in the Twenty-First Century (@Capital21stCent) April 29, 2020
RSVP here! https://t.co/IDMRTT3wxZ pic.twitter.com/4LIyvIU0L5
- Post n°93