Djamolidine Abdoujaparov wrote:pesma je najjača i treba da se vrti na ripit, ali ono što mi je posebno super je koliko mi spot sad izgleda kao nešto što je snimljeno u covid karantinu
Super je
Djamolidine Abdoujaparov wrote:pesma je najjača i treba da se vrti na ripit, ali ono što mi je posebno super je koliko mi spot sad izgleda kao nešto što je snimljeno u covid karantinu
American Masters: Miles Davis - Birth of the Cool from Kyle Broom on Vimeo.
riveting pic.twitter.com/zrGuZRztjR
— Dodai Stewart (@dodaistewart) April 14, 2020
molim te nemoj da budes hajkeErzsébet Biszak wrote:Odmaknite se od korone, od Srbije, od Evrope, svežeg vazduha i čistoće i uronite duboko u prašnjavu Afriku kroz divan blog nemačke ciklo putnice, Heike Pirngruber
Žena je po profesiji kamermanka pa ne čudi što su fotografije na blogu tako dramatične (možda uz mrvicu previše kontrasta). Engleski joj je sasvim dobar i način na koji piše je dosta drugačiji od ostalih cikloputnika.
Hoću da budem Heike kad porastem.
“Are you married?” was the first question I was asked in the country. “No”, I answered briefly. “But you are getting old. You must finally marry now, otherwise it is too late”. The young man then turned to his buddy and said something in Wolof after which I was told: “Come to my place!”
Shortly after this, I met a tall Senegalese man from Dakar. He was visiting the radio station where I was allowed to camp for some time. “Are you married? Do you have children?” were as always the first questions. My honest answer was then followed by a proper moral sermon, annoying to say the least and as boring as porridge, I said “I’m too old to have children.”
“Too old? How old are you?” was his incredulous retort. “I am 47” I answered honestly. “Oh, that’s not too old yet! You know what? I’ll help you with that. We can try it and then we see if it works or not” and he smiled into my eyes.
Sad ne ide nigde i da hoćeЛетећи Полип wrote:Bolje joj je da ide kolima, sad kad je gorivo jeftino.
Daï Djakman Faré wrote:
molim te nemoj da budes hajke
Daï Djakman Faré wrote:ja sam se uclanio na nigerijski forum pre jedno 2 meseca i sad citam svaki dan sta se desava po zemlji.
post-apokalipsa doesn't even begin to describe it.
Јанош Винету wrote:
Парадоксално, лакше ти је да путујеш по Африци бициклом, јер за њега није потребна нека инфраструктура.
Јанош Винету wrote:Парадоксално, лакше ти је да путујеш по Африци бициклом, јер за њега није потребна нека инфраструктура.
ficfiric wrote:Јанош Винету wrote:Парадоксално, лакше ти је да путујеш по Африци бициклом, јер за њега није потребна нека инфраструктура.
Hm, ako ovde trce psi za bajsom, sta trci tamo?