bruno sulak wrote:Srecom pa vucica i trampa stiti lavovski gen
cuti, ja se sve nesto nadam da ce ovaj virus da promeni americku izbornu trku... selektivnim napadom na izvesne starije kandidate.
bruno sulak wrote:Srecom pa vucica i trampa stiti lavovski gen
rumbeando wrote:Našao sam podatke: u svega 5 provincija (sve u Lombardiji) ima preko 1000 zaraženih, njihov broj na milion ide ovako:
Grad Zaraženih Populacija u milionima Zaraženih na milion
Lodi 1123 0,228 4933
Kremona 1302 0,364 3581
Bergamo 2136 1,099 1944
Breša 1598 1,256 1272
Milano 1146 3,157 363
pa ovo drugo, nije dilema.bemty wrote:jos lokalnih vesti: klincu mi je rodjendan kroz dve nedelje zurka smrti ili njegova dozivotna ljutnja sto odlazemo festu?
Janko Suvar wrote:pa ovo drugo, nije dilema.bemty wrote:jos lokalnih vesti: klincu mi je rodjendan kroz dve nedelje zurka smrti ili njegova dozivotna ljutnja sto odlazemo festu?
Papa Lazarou wrote:Fascinira me zamisao da će ritualno žrtvovanje staraca nekako spasiti eKonOMijU.
berza se izgleda ne slaze s tim... najzesce sto ce em ljudi pomreti em ce se preziveli boriti sa recesijom. mislim da ipak nema plana, nego se eto, tako, daju izjave dok ne dodje do "e sad jbg nista ne mozemo da ucinimo".bruno sulak wrote:Sada je vec jasno sta je gambit i kod trampa i kod bodzoa: oni veruju da mogu da amortizuju smrtnost od 1% predominantno medju starijima od 65.
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
mene, a u vezi sa tim, fascinira kako su sistem i ekonomija jebeno fragilne zverčice. ekonomija zahteva da je nemoguće da se stane, ni na nekoliko dana, kamoli nedelja. jok, mora opšti treadmill i grind, stalno i uvek i bez prekida, i tako dok svi ne pomremo. super nam je ta ekonomija, stvarno ništa bolje nismo mogli da smislimo.
beatakeshi wrote:
Lapot, ko preživi pričaće, što nas ne ubije čini nas jačim, znoj, sline i kašalj...
Djamolidine Abdoujaparov wrote:btw, filozofski se de facto samoinicijativno zatvorio
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će Vlada Srbije na sednici danas doneti odluku o zabrani prisustva publike na fudbalskim utakmicama u zemlji, ali da neće biti odluke o zatvaranju vrtića, škola i fakulteta, jer je stav struke bio da "nema nikavog stručnog opravdanja i stručne osnove" za to.
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Djamolidine Abdoujaparov wrote:btw, filozofski se de facto samoinicijativno zatvorio
a Brnaba neverue
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će Vlada Srbije na sednici danas doneti odluku o zabrani prisustva publike na fudbalskim utakmicama u zemlji, ali da neće biti odluke o zatvaranju vrtića, škola i fakulteta, jer je stav struke bio da "nema nikavog stručnog opravdanja i stručne osnove" za to.
Obustava nastave u školi "Ruđer Bošković", roditeljima stigla SMS poruka
http://rs.n1info.com/Vesti/a577588/Obustavljena-nastava-u-skoli-Rudjer-Boskovic-roditeljima-stigla-SMS-poruka.html?fbclid=IwAR36xM6hgmE3GK-pYrfoA2Ebhg3ol3jIPAhNi92OMnPF4ZkYg2JBkNzXQMI