Na Tešinom astalu
- Post n°451
Re: Na Tešinom astalu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°452
- Post n°454
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°455
konjski nil wrote:niko neće pobediti srbijudanas
Фали „...једни другима“.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°456
At @hirtelevizio in Budapest. We discussed the consequences of current crisis in Sahel and geopolitical shift in global relations of power. #Budapest #hirtv pic.twitter.com/g6yTx816RM
— Teša Tešanović (@TeshaTeshanovic) August 25, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°457
_____
- Post n°459
- Post n°460
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°461
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°462
Kako su Nestorović i drugari pravo iz opskurnih emisija na Jutjubu uskočili u Skupštinu? Ili su prvo malo uskočili na režimske televizije? Pitali smo stručnjaka za te stvari, Tešu Tešanovića, osnivača Jutjub-kanala Balkan info.https://t.co/VO9a4B9hiy
— Vreme (@NedeljnikVreme) December 18, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°463
- Post n°465
Pre 20-ak minuta na Dorćolu me je napao novinar Srbin info Dejan Petar Zlatanović. Unosio mi se u facu i udarao po glavi i leđima.
— Biljana (@biljanicaaa) January 21, 2024
U njegovom društvu je bio Miroslav Parović koji me je vređao i nekoliko Rusa. Očigledno su svi bili pijani i nisu sprečavali Zlatanovića. Sreća pa… pic.twitter.com/SlpT63ALW6
Pre 20-ak minuta na Dorćolu me je napao novinar Srbin info Dejan Petar Zlatanović. Unosio mi se u facu i udarao po glavi i leđima.
U njegovom društvu je bio Miroslav Parović koji me je vređao i nekoliko Rusa. Očigledno su svi bili pijani i nisu sprečavali Zlatanovića. Sreća pa su naišli neki ljudi i pitali šta se dešava i sve zaustavili. Ovo neće ovako proći, možete samo da pretite. Bila u policiji.
Sutra ide prijava.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°466
_____
- Post n°467
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°468
Erős Pista wrote:fiktivna osopa
Samo na takve DPZ sme da udari
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°469
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°470
Erős Pista wrote:Ovo bese ona fiktivna osopa sto je koristila sliku neke ruske glumice?
i meni se čini da je trol iz one "daniel smit" kuhinje ali danas je tviter desanka razvlači da iza naloga stoji neka niška glumica, julija petkovic.
Biljana на мрежи X: „Od kada su budale izmislile da sam ja glumica Julija Petković ljudi me masovno zapraćuju. Hvala vam što ste mi još jednom učinili veliku uslugu da se moji stavovi dalje čuju i još bolje razobličavaju vaše korišćenje jedne devojčice kao političkog sredstva u širenju velikosrpskog…“ / X (twitter.com)
msm nebitno, jedino da živoj osobi budale ne nakače fiktivni tviter nalog koji hejtuju.
- Post n°471
- Post n°472
Чему сукоб у опозицији? https://t.co/dGSarKrh8p
— Владимир Ђукановић (@adv_djukanovic) January 22, 2024
Naravno da se ovo nije desilo. Em nisam bio u Beogradu, em ne znam kako bih na ulici presretao lažne naloge na društvenim mrežama.
— Мирослав Паровић (@MiroslavParovic) January 22, 2024
Sinoć sam u NS gde inače živim bio sa ženom da gledamo film Napoleon. Da se potsetim istorijske lekcije kada su Rusi pregazili Evropu i ušli u Pariz https://t.co/X1oNBiYAJN
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°473
bgm svaka čast care uvek ti utreš put istini i pravdi eh kad bih ja mogao stalno tako evo 10 evra nadam se da će i ostali da te ispoštuju u inbox jer znaju da si zaslužiokonjski nil wrote:10 e da je trol
_____
- Post n°474
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°475
_____