Na Tešinom astalu
- Post n°226
Re: Na Tešinom astalu
Bukvalno kaze "Bolje da otvoreno kradu nego da kraduckaju i rasipaju kao demokratska stranka"
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°227
Nazvao me Ćirko građanistom,toliko sam se nasmejao da sam morao da mu lajkujem
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°228
tamam kad sam pomislio da me više ništa ne može iznenaditi pic.twitter.com/rptK7zU9dr
— Kruger (@RomaAJB) March 9, 2021
- Post n°229
Slusam Milana St Protica kod Tese, dok radim i kako slusam, sve vise mi je jasno zasto bi covek isao na kontramiting, da bije tu bandu i brani Milosevica, Jugoslaviju i progresivne humanisticke vrednosti.
_____
????
- Post n°230
Док су досманлије још биле на власти, неки познаник, кул лик, је мувао другара адвоката да се учлани у ДХСС. И другар се баш загрејао. Док није видео себе како се учлањује у странку и рукује се са Протићем и Батићем. То му је био хладан туш, одмах је одустао од политике.
- Post n°231
Pa normalno, ko bi to radio. Bukvalno sve najgore, malosrpski nacionalizam, elitizam onaj odvratni, domacinstvo i visokoplafonstvo.
Mnogo uzasan lik. (Slusam dva i po sata)
_____
????
- Post n°233
izdvojio bih:
"Sta je bilo sa Milutinom Milankovicem pod Titom?" i "A hocete Tita? E nema Kosova"
"Sta je bilo sa Milutinom Milankovicem pod Titom?" i "A hocete Tita? E nema Kosova"
_____
????
- Post n°234
šta ti tačno smeta kod njega? pogledaš ga a vidiš sebe?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°235
nisu to moji stavovi, al ne smem opet da kazem "zapadni Srbi", izaziva sablazan kad se kaze
_____
????
- Post n°236
Manijaci i feminizam se međusobno nadopunjuju, i jedni i drugi pravdaju svoje postojanje ovim drugim. Cilj feminizma je ukidanje polova, kriminalizacija muskosti, zabrana bilo kakvog oblika intimnosti i on ultimativno uništava zajednicu, stvarajući strah i netrpeljivost.
— Teša Tešanović (@TeshaTeshanovic) March 11, 2021
- Post n°237
znao sam da je bio dalabu ali baš ovolika, nisam....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°238
Мислиш: "знао сам да има велику будалу?"
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°240
Opis klipa na balkan info
BALKAN INFO - Zvanični kanal
369K subscribers
Gost emisije "Intervju" bila je Milf Lilly, model na sajtovima za odrasle. Društvene mreže nedavno je zapalio video na kom obnažena devojka izlazi iz kola na Pančevačkom putu i kupuje lubenice od prodavca. Ubrzo je otkriveno da je misteriozna dama Milf Lilly – lepotica koja je osvajala medalje u modelingu i koja u teretani podiže težinu od 80 kilograma iz čučnja. Uživa u tome da drugima pokazuje svoju lepotu, a proslavila se i slikanjem za razne poznate časopise. Sada ima karijeru na sajtovima za odrasle, gde radi daleko frapantnije stvari od kupovine lubenica. Ispostavilo se da snimak nije izolovan slučaj, već da ona često koristi obnaženost kako bi izazvala reakcije javnosti. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°242
manijaci i feministkinje su isto. ovaj zivi u onom levinsonovom filmu sa demi mur i majkl daglasom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°243
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°244
Nije ni cudo da Mr Pink trsi za petoricu, vidi kako ljudi vole mracnjake a odjebavaju rosne milfare.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°245
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°246
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°247
Ма може да га дува мало.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°248
Tek sad sam otkrio da se Teša preselio sa jućuba na rubmle.
Elem, Nada Kostić u epizodi, ne baš strukturalni antisemitizam (od 5:30 do 7:00)
https://www.balkaninfo.rs/emisija/intervju-nada-kostic-bankari-i-tajna-drustva-stoje-iza-celog-haosa-cilj-je-profit-07-04-2021/
Elem, Nada Kostić u epizodi, ne baš strukturalni antisemitizam (od 5:30 do 7:00)
https://www.balkaninfo.rs/emisija/intervju-nada-kostic-bankari-i-tajna-drustva-stoje-iza-celog-haosa-cilj-je-profit-07-04-2021/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°249
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°250
dr protic izgleda ko reptil
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at