24 sata Vučić
- Post n°426
Re: 24 sata Vučić
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°427
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°429
danas sam fazon doziveo seselja koji nekome kaze da je ljoticevac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°430
jebem ti državu i medije i televiziju i novinare sve na gomili hahahahah jezivi ste svi pic.twitter.com/9NmDmmKLth
— иван__дамн (@ivan__damn) May 11, 2020
- Post n°431
- Guest
- Post n°432
Vilmos Tehenészfiú wrote:ne vredi. This media could not be played. Aj' prepric.
Idi na tw profil na kom je video okačen, onda could be played. Već par dana sa nekim snimcima je tako.
- Post n°433
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°434
Председник Србије Александар Вучић одговорио је на тврдње дела опозиције да "му се жури на изборе".
Вучић је рекао да се у демократијама избори одржавају на сваке четири године, а да је код нас тај период прошао.
"Нећу да помињем имена и говорим лоше о политичким изборима. Али та тврдња да како се некоме жури на изборе. Људи , прошло је више од четири године од претходних избора. Знате, у демократијама се избори одржавају на четири године. У демократији немате изборе које се издржавају после тог рока. Код нас се одржавају после, јер су неки хтели одлагање избора", рекао је он.
WTF?
Jel on to sad tvrdi da su izbori odlozeni na zahtev opozicije?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°435
- Post n°436
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da "mu ne pada na pamet" da govori bila šta loše o Mađarskoj i njenom premijeru Viktoru Orbanu samo da bi dobio podršku levih liberalnih evropskih krugova i pohvale u stranoj štampi. Vučić je u obraćanju posle sastaka sa Orbanom rekao da su odnosi Srbije i Mađarske najbolji u savremenoj istoriji u svim sferama.
Ucestalo ovo suknjavanja "levim liberalnim krugovima".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°437
"Pitam građane Srbije - jesmo li mi dobili nešto loše od Mađarske i Orbana? Jesmo li pokvarili odnose sa Mađarima u Srbiji, da li ih je Orban podsticao na to? Kada je to Mađarska bila protiv nas u evropskim i svetskim forumima? Ko je od njih bio glasniji u zaštiti prava Srba u regionu i na Kosovu... I ja sada treba da se pojavim kao neko iz levih liberalnih krugova da bi me pohvalili u belosvetskim novinama i televizijama? Ne pada mi na pamet! Ja imam dostojanstvo i ponos", rekao je Vučić.
_____
- Guest
- Post n°438
Najveća na svetu digitalna on-line konvencija sa 50 zumova i oko 2000 potencijalnih pristupa, preko 400 m2 video zida, sa 3 nezavisne 4k kontrole i 150 aktivnih audio pristupa u pozadini live simfonijski orkestar i na kraju antologijski govor! Ups! pic.twitter.com/vLZRcwVk51
— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) May 16, 2020
- Post n°439
.@avucic na onlajn mitingu mahao televizorimahttps://t.co/aEcyYEt8Sa pic.twitter.com/7uef30KDIY
— nova.rs (@novarsonline) May 16, 2020
- Guest
- Post n°440
https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/serbian-president-holds-creepy-dystopian-22038082[size=48]Serbian president holds 'creepy and dystopian' virtual rally with supporters[/size]
- Post n°441
kakva cast za smecare
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°442
Ako bilo ko u svetu može ovu današnju digitalnu On-line konferenciju da ponovi ,koju ja realizovah sa 500 spartanaca i sa 5000 live camera,što znači 100 jednovremenih zoom klijent konekcija sa po 49 live camera i da sve to upakuje u 4k strim,ja ću da mu se poklonim do zemlje! pic.twitter.com/ZA7bEZOikU
— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) May 25, 2020
- Post n°443
Ima ih još i više. pic.twitter.com/TzVBw3pYzf
— Raspevani Grm (@RaspevaniGrm) May 25, 2020
- Post n°445
Upravo sam pokušavao da nađem tu naslovnicu, ali ne uspeh.
- Post n°446
_____
- Post n°447
_____
There is no nonsense so arrant that it cannot be made the creed of the vast majority by adequate governmental action.
- Post n°448
_____
- Post n°450
hvala vam svima za doprinose
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place