"Bernie Sanders is a phenomenon...he's doing stuff we don't talk about, he appeals to young people, people of color, he's got an army of donors. If anybody else had all that we'd say this guy is our guy. But for whatever reason we talk about everybody but Bernie." -@VanJones68 pic.twitter.com/t7vQ4BfTh9
— jordan (@JordanUhl) February 12, 2020
a future to believe in
- Post n°101
Re: a future to believe in
- Guest
- Post n°102
Objasnili na MSNBC da su zapravo Buttigieg i Klobuchar na prvom mestu jer kad se saberu imaju više glasova a to je umerena većina, hurr durr
- Guest
- Post n°104
Pošto bi šeširdžije trčale da glasaju za lika koga je Amy raščetvorila.
- Post n°105
ja se plasim da ce ovako nekako da izgleda matematika na DNC konvenciji - da ce establisment bukvalno da sabere sve njegove protivkandidate i pripadajuce delegate u jednu kolonu i sa onih 15% glasova koji idu na superdelegate, distinguished party members-e i DNC sam kao telo da ga pregaze iako on bude pobednik trkePapa Lazarou wrote:Objasnili na MSNBC da su zapravo Buttigieg i Klobuchar na prvom mestu jer kad se saberu imaju više glasova a to je umerena većina, hurr durr
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°106
mislim da ne funkcioniše tako
_____
????
- Post n°107
Janko Suvar wrote:mislim da ne funkcioniše tako
+1
Osim toga, to bi bio recept za samoubistvo u Novembru (ako bi Bernie imao najvise izabranih delegata)
- Post n°108
Papa Lazarou wrote:Objasnili na MSNBC da su zapravo Buttigieg i Klobuchar na prvom mestu jer kad se saberu imaju više glasova a to je umerena većina, hurr durr
Guardian u slicnom duhu. Ne bas tako, ali ono, te Demokrate (samo deklarisane Demokrate) veruju da je Buticic najbolji da pobedi Trumpa , te nadju neku koja ima rodjake koji su za Trampa, ali bi možda dale "second look" Ejmi, te
“I just feel like we have had enough divisiveness,” Breitbarth-Guidi said. “[Sanders’ support] is like an army, it scares me. It feels similar to the other side, they’re just smarter.”
- Post n°109
In other words, it doesn’t look like there is an “anti-Bernie” vote that could be consolidated.
— Matthew Yglesias (@mattyglesias) February 12, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°110
Bice 27-23, cenim
Nije lose, ali nadao sam se malo boljem...
Spavanje
Nije lose, ali nadao sam se malo boljem...
Spavanje
- Post n°111
Ovo je dobro ispalo. Ništa Bajden, ništa Voren.
- Post n°113
Bluberi wrote:Ovo je dobro ispalo. Ništa Bajden, ništa Voren.
staznam, onako. moglo je gore, moglo je mnogo bolje. mozda su ovo cudne drzave ali bernijeva ideja o ukljucivanju novih ljudi u politicki proces putem predsednicke kampanje ne daje rezultate. mozda ce nam u nevadi biti jasnije kakva je ovo kampanja.
edit: stigo ga stakor. nista ovo ne valja.
Last edited by zvezda je zivot on Wed Feb 12, 2020 4:43 am; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to
- Post n°114
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1227417402167742466?s=20
- Post n°115
decision desk proglasio bernija pobednikom! podelice delegate na ravne casti. mejor pit i dalje vodi u ukupnom skoru.
celu noc vuce te 4 hiljade glasova prednosti. u jednom trenutku se brzo spustilo na 2 hiljade pa odmah vratilo na 4 hiljade.
celu noc vuce te 4 hiljade glasova prednosti. u jednom trenutku se brzo spustilo na 2 hiljade pa odmah vratilo na 4 hiljade.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°116
Šta znam, meni se čini da je dobro što centar ide u tri kolone, i što je Major na čelu.
- Post n°117
iskreno ne znam kolika je to prednost. americki narod je mnogo sludjen i zglupljen. mozda bi berniju bilo lakse da ima jednog protivnika.
ne znam, nesto u ovoj kampanji ne stima. strepim za general election.
ali dobro, bar je bila solida izlaznost u nh.
ne znam, nesto u ovoj kampanji ne stima. strepim za general election.
ali dobro, bar je bila solida izlaznost u nh.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°119
Pete Buttigieg finishes second in New Hampshire primary, Amy Klobuchar third - Edison Research. Live updates: https://t.co/pySqBsgaOW #NHprimary2020 pic.twitter.com/jzNxBwMjmT
— Reuters (@Reuters) February 12, 2020
In 2016, Bernie Sanders dominated New Hampshire, winning every county
— POLITICO (@politico) February 12, 2020
In 2020, Pete Buttigieg and Amy Klobuchar ripped holes through that map everywherehttps://t.co/C9hXJYFedp
- Guest
- Post n°121
Rojters. Tačno
Moram da priznam da mi se nešto ne sviđa ova dinamika. Berni je slabiji nego što je očekivano u NH, ne bih poredio sa 2016. jer za početak ima mnogo kandidata za koje se "može" glasati a niko od njih nije HK. E sad, Voren i Bajden su propali, i pitanje je čemu se nadaju. Sad je ključno pitanje kako može da izgleda prelivanje glasova među tih 4-5 kandidata pre utorka*. A na kraju mi se čini da će, bilo da nominaciju uzme Berni ili neko drugi, DP dosta slabije istrčati na teren u novembru. Malo mračim.
Moram da priznam da mi se nešto ne sviđa ova dinamika. Berni je slabiji nego što je očekivano u NH, ne bih poredio sa 2016. jer za početak ima mnogo kandidata za koje se "može" glasati a niko od njih nije HK. E sad, Voren i Bajden su propali, i pitanje je čemu se nadaju. Sad je ključno pitanje kako može da izgleda prelivanje glasova među tih 4-5 kandidata pre utorka*. A na kraju mi se čini da će, bilo da nominaciju uzme Berni ili neko drugi, DP dosta slabije istrčati na teren u novembru. Malo mračim.
- Guest
- Post n°123
al je blumberg sebi kupio 3. mesto i elektabiliti
#NEW National Quinnipiac Poll:
— Political Polls (@PpollingNumbers) February 10, 2020
Sanders 25%
Biden 17%
Bloomberg 15%
Warren 14%
Buttigieg 10%
Klobuchar 4%
Everyone else 2% or less
- Post n°124
U Nevadi je isto kokus, nije ljudsko glasanje?
_____
????
- Post n°125
kaže se kavkaz
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.