Razno razno razno
- Post n°926
Re: Razno razno razno
_____
- Post n°927
_____
- Post n°928
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°929
Missing hiker reported in California revealed as British actor Julian Sands
The 65-year-old, known for movies such as A Room with a View and The Killing Fields, went missing Friday near Mt Baldy
https://www.theguardian.com/us-news/2023/jan/18/julian-sands-actor-missing-california-hiking
- Post n°930
Moj omiljeni glumac.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°931
_____
- Post n°932
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°933
Онолико нахвалише Nomadland. О путујућем животу прекарне америчке раднице, као полудокументарна илустрација савремене америчке проблематике.
Депресивна драмурда, као да је снимао неки Румун из оног њиховог периода постсоцијалистичког "демократског реализма".
Мени стоји негде на хард диску и нисам стигао да погледам.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°934
The great DON RICKLES is ‘interviewed’ in 1969 whilst on location in Yugoslavia shooting KELLY’S HEROES. pic.twitter.com/h0ZR8uy4AC
— Michael Warburton (@MichaelWarbur17) February 12, 2023
_____
- Post n°935
- Post n°936
Erős Pista wrote:The great DON RICKLES is ‘interviewed’ in 1969 whilst on location in Yugoslavia
Овог пута се слажем са наводницима.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°937
The best films you missed in 2022, from Iran's cinema king to wolf-eating witches! Check out our list of hidden gems and where to watch them now! https://t.co/3RpIRSXhDM
— WIRED (@WIRED) February 21, 2023
_____
- Post n°938
What is the scariest scene you've ever seen in a non-horror movie? pic.twitter.com/fABVVwj5Bj
— Taste of Cinema (@davidcinema) February 25, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°939
It’s 1976 and MICHAEL CAINE talks with Michael Parkinson about going back to the Elephant & Castle area in London (where he grew up) for a nostalgic wander down memory lane, only to spot Charlie Chaplin doing the very same thing.
— Michael Warburton (@MichaelWarbur17) February 25, 2023
pic.twitter.com/swdotW9SNV
_____
- Guest
- Post n°940
[size=41]Tom Sizemore has no hope of recovery after he suffered a brain aneurysm, his family has said, confirming they are making an end-of-life decision for the Saving Private Ryan actor.[/size]
- Post n°942
_____
- Post n°943
trag: Back in late November, PTA’s producer and casting director, Cassandra Kulukundis, posted a casting call that was looking for a “teenage girl who excels at Martial Arts”. i film ce biti sniman u kaliforniji i glumi dikaprio. pta je prico vise puta da hoce da ekranizuje vineland ali nema hrabrosti
_____
ova zemlja to je to
- Post n°944
Anyone who still thinks reboots are stupid needs to watch this NOW. :point_down::point_down::point_down:pic.twitter.com/myeBm9XruR
— Jeremy (@jeremylevick) March 13, 2023
_____
ova zemlja to je to
- Post n°945
Quentin Tarantino’s 10th film, which the director has long said will be his final feature, will be called The Movie Critic.
According to The Hollywood Reporter, that is the name of the script that Tarantino has written and is set to direct this fall.
Any further details are top secret right now – probably locked in the 666-combination locked suitcase from Pulp Fiction – but sources describe the story as being set in late 1970s Los Angeles with a female lead at its center.
Of course, The Movie Critic is a working title and not final, so don’t be surprised if it doesn’t stick. However, it is a decent indication as to where the film may be headed… It is possible that the film could be based on the life of noted film critic Pauline Kael.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°946
_____
- Post n°947
First pics of Brad Pritt as Jean Paul Sartre and Eva Green as Simone Beauvoir in upcoming biopic pic.twitter.com/FQA2NUaoqm
— Giovanni Rolla (@DoctorRolla) March 18, 2023
- Post n°949
_____
- Post n°950
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama