Izbori 2020
- Post n°851
Re: Izbori 2020
Ma da, what's not to like.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°852
Da, s tim sto ako bude smesno mala izlaznost i ako je ne nabilduju do bar 45%...jbg, ni to bas ne odgovara vlasti
- Post n°854
Što ne odgovara vlasti? Pa izlaziće samo sigurni glasovi i svi koji su funkcionalno zavisni od vlasti. Što manja izlaznost to veći % za SNS. A što veći procenat za SNS to veći aplauz iz Brisela.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°855
Mór Thököly wrote:Da, s tim sto ako bude smesno mala izlaznost i ako je ne nabilduju do bar 45%...jbg, ni to bas ne odgovara vlasti
Ne, mislio sam zasto im odgovara Levijatan. A naravno da im je frka od male izlaznosti (koja je iz razloga koje je Vasa naveo, skoro neminovna - ponajmanje zbog bojkota).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°856
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:Da, s tim sto ako bude smesno mala izlaznost i ako je ne nabilduju do bar 45%...jbg, ni to bas ne odgovara vlasti
Ne, mislio sam zasto im odgovara Levijatan. A naravno da im je frka od male izlaznosti (koja je iz razloga koje je Vasa naveo, skoro neminovna - ponajmanje zbog bojkota).
I meni zvuči logično da žele veću izlaznost, legitimiteta radi. Ali zašto onda nema, da prostiš, kampanje?
- Post n°857
mala izlaznost je zabavna samo iz iracionalnih razloga, nekakve pirove pobede ideje bojkota. ja sam naravno za, posto necu izaci, i navijam sto da se bojkot kampanja zaista razgori i da se sve sto može da doprinese ostanku kod kuće upotrebi, kao što je to što je 21.6 smak sveta pomracenje sunca. pa to je bogom dano da se glasači presreću i daje im se zaštitna oprema, kape od alu folije i slična sranja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°858
Vasa Čokrljan wrote:Erős Pista wrote:
I meni zvuči logično da žele veću izlaznost, legitimiteta radi. Ali zašto onda nema, da prostiš, kampanje?
iz više razloga
1. ne treba im
2. dovoljno je 7 dana bombardovanja televizija
3. još nisu sigurni da će izbora biti (ne zajebavam se)
_____
#FreeFacu
- Post n°859
Dobro pitanje (zaista nema).
Pretpostavljam da im je ipak preskupo da placaju i za tudje kampanje. Trebalo bi da vodw ksmpsnje za deset marionetskih listi.
Inace to sa izostankom kampanje je toliko uocljivo da govori sve sto treba znati o ovim "izborima". Izbore bojkotuje samo SZS i lokalne inicijative poput NDM BGD i LF, to je na papiru nista. Ali razlika u odnosu na ranije izbore ogromna. Ovde naprosto nema nikog ko se zaista bori za vlast.
Et Vasa
Pretpostavljam da im je ipak preskupo da placaju i za tudje kampanje. Trebalo bi da vodw ksmpsnje za deset marionetskih listi.
Inace to sa izostankom kampanje je toliko uocljivo da govori sve sto treba znati o ovim "izborima". Izbore bojkotuje samo SZS i lokalne inicijative poput NDM BGD i LF, to je na papiru nista. Ali razlika u odnosu na ranije izbore ogromna. Ovde naprosto nema nikog ko se zaista bori za vlast.
Et Vasa
_____
- Post n°860
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:Da, s tim sto ako bude smesno mala izlaznost i ako je ne nabilduju do bar 45%...jbg, ni to bas ne odgovara vlasti
Lvtn im odgovara ker time poklapaju Dveri, bili u Skupstini ili ne, to je jasno.
- Post n°861
Vasa Čokrljan wrote:Erős Pista wrote:
Кампања није ни престајала, што се СНСа тиче. Остали ће бити оцрњени у медијима реда ради, да не буде да се баш нису трудили. Ал' минималистички.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°862
Vasa Čokrljan wrote:I meni zvuči logično da žele veću izlaznost, legitimiteta radi. Ali zašto onda nema, da prostiš, kampanje?
Zbog toga ja i mislim da rezultati nece imati veze sa glasanjem - da ce objaviti cifre koje zele i cao. 12 dana pre izbora mi na naslovnim stranama imamo Bregovicevo izbegavanje poreza, i slicne teme. Da stvarno zele veliku izlaznost na glasanju, lozili bi narod preko medija.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°863
I to što kažeš.
_____
- Post n°864
I one ankete mi deluju kao priprema za to. Svi se vrte oko cenzusa i kada u rezultatima UDS i neko slican bude preko 3%, nece biti iznenadjenje - eto, i ankete su im dale sansu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°865
Da, da, to sigurno.
_____
- Guest
- Post n°866
Istraživanje Faktora plus iz maja 2020.
SNS 61,0
SPS + JS 13,5
SPAS 4,9
PSG 3,6
SRS 3,3
"Metla 2020" 3,1
Dosta je bilo 2,6
Ujedinjena demokratska Srbija 2,4
Zavetnici 2,2
"1 od 5 miliona" 1,3
POKS 2,1
https://www.blic.rs/vesti/politika/istrazujemo-velika-trka-za-mali-cenzus-naprednjaci-i-socijalisti-sigurno-u-skupstini/bvs6zch?utm_source=blic_naslovna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info
- Post n°868
Ju ju , kakvo kvalitetno prskavanje dr jovane na konferenciji levijatan
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°869
Hvala predivnim momcima iz Levijatana koji su skupljali glasove za nas, toliko da su zapostavili svoje. Zbilja nesebičan primer u srbskoj politici. Šeta što im je Vjerica kletvom srušila listu pa sad nema ko u parlamentu da brani kuce, mace i službu. pic.twitter.com/q9pRLDlPb9
— Dick Whistler (@WhistlerDick) June 9, 2020
- Post n°870
Jovana je luda 220%
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°872
https://www.facebook.com/pasazot/videos/256088112285845/Janko Suvar wrote:podaj link ako ima
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°873
Od 11000 gradjana koji su potpisom podrzali listu Suverenisti, NIKO nije potpisao ni za jednu drugu listu.
— Vojin Biljić (@BiljicVojin) June 5, 2020
To je dokaz da je @DostaJeBilo
jedini prikupio potpise bez pomoci vlasti.
To je i dokaz da samo od ovog naroda i trazimo i dobijamo podrsku.
Hvala ponosnoj Srbiji
- Post n°874
Ahahahahhaha
totalni meltdown što reče roćke pic.twitter.com/YO9xw7qqux
— иван__дамн (@ivan__damn) June 9, 2020
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°875
zanimljivo je da li ona zna da radi za sluzbu ili stvarno veruje u to sto prica...
_____
????