To je potpuno ludilo sta se sve tu piseAnđe'o wrote:Dobro, a jel neko prati ove antivaksersko-mentolske morone po fejsu:
"Hoćemo spisak obolelih"
"Imamo pravo da znamo imena obolelih"
"Da li iko poznaje ikoga ko je zaražen Koronom?"
Pa ovo su šokovi..... Ostaje samo da se nadamo da su stvarno poverovali da nema virusa i nek idu svi da žvalave međusobno negde, što više.
Patriote srpske
- Post n°801
Re: Patriote srpske
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°802
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°803
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°804
Sinoć smo @DrJovana i ja uz žrtvu obljube, analizirali iz raznih uglova presudu donesenu na osnovu čiste neo liberalne politike i odlučili da na Lukino ime otvorimo organizaciju koja će će se usko baviti temom pedofila. Ceo link prenosa i komentara na FB : https://t.co/TuoZ5gmGuK pic.twitter.com/IONqogAGos
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) March 15, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°805
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°806
Novinska agencija Tanjug realizovaće danas od 14h prenos predaje izborne liste "Hrabro-Milica Djurdjhevich Stamenkovski-Srpska stranka Zavetnici" Republickoj izbornoj komisiji.
— Tanjug (@TanjugNews) March 15, 2020
- Post n°807
_____
- Korisnik
- Post n°808
- Post n°809
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°810
_____
- Post n°811
Neša wrote:Marketinški stručnjak Nebojša Krstić je u svojoj kolumni u "Blicu" predložio, s obzirom na to da je proglašeno vanredno stanje zbog pandemije koronavirusa, da se Tviter, Fejsbuk i Jutjub momentalno isključe u Srbiji i budu isljučeni dok traje vanredno stanje.
Krstić je naveo da "na internetu postoji dobro organizovana grupa tzv. opinion makera koji sipaju otrov, lažne vesti i dezinformacije 24/7".
"Ako se mora vršiti dezinfekcija prostorija u kojima postoji infekcija, neophodno je izvršiti i deratizaciju javnog prostora od svih koji svesno, namerno i organizovano obmanjuju građane i destabiliziju sistem njihove zdravstvene zaštite" naveo je Krstić i dodao da je u akciji "Sablja" bilo uhapšeno 11.000 ljudi, a da bi, u akciji koju je nazvao "Dezinfekcija i deratizacija", "bilo dovoljno privesti desetostruko manje".
Predsednica Centara za pravosudna istraživanja (CEPRIS) Vida Petrović Škero rekla je u ponedeljak za agenciju Beta da su postojale pravne osnove za uvođenje vanredne situacije, ali da vanredno stanje znači oduzimanje prava slobode govora, što može uticati na medije.
- Post n°812
Neko je objavio da se migranti slobodno šetaju gradom. Ne bih rekao. Elegantno, kulturno "BEZ POLUGA" u vozilo i u bajbok. Pa će se tamo šetati jednom dnevno. pic.twitter.com/LNrOybdhEl
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) March 18, 2020
- Post n°813
- Post n°814
Jevrejin nacista.
_____
- Post n°815
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°816
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°817
(hapsila bih za ovakve vesti )
Last edited by plachkica on Thu 19 Mar 2020 - 22:06; edited 1 time in total
- Post n°819
- Post n°820
Nije vic!
- Guest
- Post n°821
немам појма да ли делује, али сам сигуран да не Жкоди
едит, не пијем заједно, него у току обданице
- Post n°822
Solus_Rex wrote:Kad je teško sva govna da zbiju redove:Neko je objavio da se migranti slobodno šetaju gradom. Ne bih rekao. Elegantno, kulturno "BEZ POLUGA" u vozilo i u bajbok. Pa će se tamo šetati jednom dnevno. pic.twitter.com/LNrOybdhEl
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) March 18, 2020
strava je sto su ovo objavili, korpus delikti o tome da su neonacisti produkt MUP srbije
imam sliku sa sigurnosne kamere na kojoj se vidi pandur na vratima u civilu kako snima celu ovu akciju MUP (koja je enivejz PR bullshit za pandurske picketine, decaci su vec bili informisani o znacaju testiranja i pristali da idu mirno na test, ovi skotovi su jedva bili obuzdani da decu ne bace na pod i tako im vezu lisice na ruke)
2 sata kasnije snimak je krenuo da se sheruje na fash mrezama, go figure
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°823
Časti mi, ovo je realna priča. pic.twitter.com/DoHdQ0y5fM
— Homo Navijac (@GejHuligan) March 21, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°824
- Post n°825
Inace, meni ovi cirkusanti lice na neku parodiju jos od onog "dodji, picko, kad nas je tu petoro"
_____
★
Uprava napolje!