ok, bice
Patriote srpske
- Guest
- Post n°401
Re: Patriote srpske
hahaha, posto su "vekovnim neprijateljima" srbije i srba popusili karinu, sad hoce i komunizmu isto
ok, bice
ok, bice
- Guest
- Post n°402
bukvalno sve srbijanske patriote su neopisane gluperde
Ајмо пробати извући закључке из сопственог, а не америчког (холивудског) историјског искуства.
— Брат (@srbinjelud) October 31, 2019
Дакле, зашто би Средњи век једном Србину био мрачан, са све моћном Немањићком државом, а Нови век био светао, са све Хитлером, Јасеновцем, Павелићем, Алијом и Туђманом?
- Post n°404
Pa jao, i ovaj isplivao https://t.co/KSq3otjnYZ pic.twitter.com/vwOimlMttb
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 31, 2019
- Post n°405
Meni Halloween ne znaci nista i objektivno ne razumem zasto bi se u 1 Srbiji slavio Halloween, ali ovo je ludilo n-tog stepena. Bukvalno sam ostao bez teksta
Генијално! Браво, @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/xQJJI8oWKq
— Немања Живковић (@dr_karajlic_) October 31, 2019
- Post n°407
pa eto, maskirani ljudi u nepostojeće srbe su odbranili decu od vuka, skroz u duhu noći veštica,
možda fali bundeva, al' jbg
možda fali bundeva, al' jbg
- Guest
- Post n°408
sve ću da slavim što može da se slavi i što je iole zanimljivo
dok sam živ
dok sam živ
- Post n°409
KinderLad wrote:Meni Halloween ne znaci nista i objektivno ne razumem zasto bi se u 1 Srbiji slavio Halloween, ali ovo je ludilo n-tog stepena. Bukvalno sam ostao bez tekstaГенијално! Браво, @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/xQJJI8oWKq
— Немања Живковић (@dr_karajlic_) October 31, 2019
jedno brdo, dva sveta
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°410
ma...ja sam u tome s garijem
ali da, zvezda trenutno apsolutno prednjaci s dziberlukom
ali da, zvezda trenutno apsolutno prednjaci s dziberlukom
- Post n°411
KinderLad wrote:
trenutno
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°412
ma oporavljace se od covica decenijama
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°414
rumbeando wrote:Pa jao, i ovaj isplivao https://t.co/KSq3otjnYZ pic.twitter.com/vwOimlMttb
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 31, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°415
Scena sa vukom me podseca na tvit onog degenerika iz Srbske casti - "Dodji picko kad nas je 5-6"
Inace, bacio sam pogled da li je Bihali reagovao na ovu promociju nasilja nad sapicama i stativa - nema nista
Inace, bacio sam pogled da li je Bihali reagovao na ovu promociju nasilja nad sapicama i stativa - nema nista
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°416
Good save. Nije Hitler, nego Hell's Angels!
Komunjarska iskorišćena kurtončina odmah kmeči. I retvituje mariniku tepić. Fuj nakazo. Nacisto za majicu Hells Angelsa govno nepismeno nije 18 nego 81 - HA (Hells Angels) svinjo. pic.twitter.com/kJjrTOM8XY
— Павле Бихали— (@pasazot) October 31, 2019
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°417
kuku wrote:KinderLad wrote:
trenutno
godinama
- Post n°418
ficfiric wrote:Scena sa vukom me podseca na tvit onog degenerika iz Srbske casti - "Dodji picko kad nas je 5-6"
dobro primeceno
- Post n°419
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°420
Ova dvojica će više da urade za legitimizaciju homoseksualnog stanovništva nego sve plaćeničke parade.
- Guest
- Post n°421
lol sad ne valjaju ni autori tekstova poput Montenegrinstvo u drugosrbijanskom ogledalu ili zašto je svaki nacionalizam dobar ako je antisrpski
- Guest
- Post n°422
evo šta još kaže sledbenik Jove Bakića. drugosrbijanstvo još dublje no kod Filipenka:
Na kraju jedna nepristrasna analiza može da kaže da je Milošević imao mane, ali da nakon rušenja Milana Stojadinovića 1939. godine u Beogradu nije bilo boljeg čoveka na vlasti od njega. Njegov govor iz 2. oktobra 2000. godine postaje obavezno anti-globalističko štivo za buduće naraštaje. Nije mi problem da konstatujem sve ovo iako sam konzervativac i anti-komunista.
- Post n°423
Lololo
Udario junak na junaka!
Udario junak na junaka!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°424
Meni je bilo cudno to za pivasa jer ne vidim gde mu je to pretio, a i pomenuti je desnicar kao i cirko
I sociolog
I sociolog
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°425
Sukob na biciklošovinističkoj desnici.