Patriote srpske
- Post n°126
Re: Patriote srpske
OG diss track
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°127
Sprdaju se s verom!
I vecerom.
I vecerom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°128
gledajte taj polozaj ruku!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°130
Ladno mladi Zeljko M na basu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°131
William Murderface wrote:Sprdaju se s verom!
I vecerom.
- Post n°132
William Murderface wrote:Ladno mladi Zeljko M na basu.
TI MISLIS DA JE OVO OD JUCE!?
rade nama o glavi vec duze vreme!
_____
- Post n°133
E da, valjda je Gligorijevicka usla u sukob s Prasetom kada je ovaj na Instagramu pre nekog vremena okacio kako mu njegova riba opet javlja da joj kasni, da je prethodni put lagala, i pita pratioce sta misle da li ce ovaj put biti a) decak b) abortus.
- Post n°134
#NijeSeDesilo
_____
- Post n°135
Vidim da se nije oglasavaoplachkica wrote:na čijoj strani je sloba georgiev?
Sto on?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°136
dakle ovaj mala protina kci je otvorila vrata svog kanalica fasistima zato sto ga je neka post-jaserstain (ili kako se vec to vika) ekipa kao nesto kripticno tovarila jezikom za koji nam je potreban kremljolog filipenko da ustvrdi da to jeste tovaranje?
stavljam child-lock na yt i selim se za severni bol da budem gusar kada se isti otopi.
stavljam child-lock na yt i selim se za severni bol da budem gusar kada se isti otopi.
_____
- Post n°137
Dođi kod mene ovamo da otvaramo café, treba mi jedan takav kulturan a koji ne zazire od teškog rada.
- Guest
- Post n°138
jovana gligorijevic i rujevic kao napadaju patriotsku tamjan srbiju a cirjakovic yt mapeti i socko krimosi nacisti je kao brane. pa ovo su sokovi.
- Post n°139
@labrador: purkua-pa
_____
- Post n°140
disident wrote:Vidim da se nije oglasavaoplachkica wrote:na čijoj strani je sloba georgiev?
Sto on?
fino je ćeretao na panelu čobanijade pre par nedelja sa likom iz levijatana, on, zlatko crnogorac i ne sećam se ko još, na kraju ih je paja iz publike fino polio govnima. dan kasnije je pokrenuo raspravu na tviteru
treba li levijatan prihvatiti kao deo društva ili ih izolovati, pa se on pravio nevešt, kao ne zna ništa
o njima mimo onoga da se brinu o životinjama (pola redakcije mu je u nekim sudskim
sporovima sa levijatanom), a poentirao sa 'i srđa popović je branio artukovića'.
taj dan je bilo zanimljivo ispratiti tišinu svih nvo aktivista, izgleda da je georgiev ključar
trenutnih nvo trezora.
- Post n°141
AZ-5 wrote:jovana gligorijevic i rujevic kao napadaju patriotsku tamjan srbiju a cirjakovic yt mapeti i socko krimosi nacisti je kao brane. pa ovo su sokovi.
Malo ti je neukusna ova relativizacija (bas kao i ona Filipova), to say the least. Evo jedne prostije vizure. Levijatan je vucicevska krimoska nacisticka banda, a Jovana G, Rujevic, neka klinka s jucuba sto nema kosu i nosi periku, itd - NISU.
It's that simple
_____
- Post n°142
bruno sulak wrote:dakle ovaj mala protina kci je otvorila vrata svog kanalica fasistima zato sto ga je neka post-jaserstain (ili kako se vec to vika) ekipa kao nesto kripticno tovarila jezikom za koji nam je potreban kremljolog filipenko da ustvrdi da to jeste tovaranje?
E, ali bukvalno tako.
_____
- Post n°143
William Murderface wrote:AZ-5 wrote:jovana gligorijevic i rujevic kao napadaju patriotsku tamjan srbiju a cirjakovic yt mapeti i socko krimosi nacisti je kao brane. pa ovo su sokovi.
Malo ti je neukusna ova relativizacija (bas kao i ona Filipova), to say the least. Evo jedne prostije vizure. Levijatan je vucicevska krimoska nacisticka banda, a Jovana G, Rujevic, neka klinka s jucuba sto nema kosu i nosi periku, itd - NISU.
It's that simple
Pa nemoj tako lazni druze Vilijame.
Gos'n Rujevic je uposlenik Savezne Republike Nemacke. U pauzama kao napada Vucica ali kada je stvarno stani-pani onda postaje drugacije. Kao sto je 'bljuc' opozicija vlasti tako je i Rujevic.
Gos'n Sloba je uposlenik cika sa Banjice i britanaca, verovatno bude jos tu nekoga. Dosta tekstova koje objavi su dosli od strane delova vlasti koja napada druge delove vlasti.
I nije samo on takav.
Inace je stari drugar sa tribine sa predsednikom i dogradonacelnikom.
Baka je morao da primi levijatance zbog delovanja oca starijeg...
A mi se kao delimo i navijamo.
Ali sve su to teorije zavere, nemojte verovati meni.
Last edited by Zuper on Sun Oct 20, 2019 8:58 am; edited 1 time in total
- Post n°144
Necemo, Zupo, bez brige.
_____
- Post n°145
Znam da necete.
Ali nemam problema sa time, meni ce biti zabavno svakako-dakako.
Ali nemam problema sa time, meni ce biti zabavno svakako-dakako.
- Post n°146
Mozete li samo jedno da mi odgovorite, posto ne pratim tu scenu:
Kada je gospodjica Gligorijevic napala Baketa? Mislim na datum.
Kada je gospodjica Gligorijevic napala Baketa? Mislim na datum.
- Guest
- Post n°147
AZ-5 wrote:jovana gligorijevic i rujevic kao napadaju patriotsku tamjan srbiju a cirjakovic yt mapeti i socko krimosi nacisti je kao brane. pa ovo su sokovi.
Tako je Niče Kejve, to su dva ekstrema ali si ti iznad toga!
- Post n°149
Papa Lazarou wrote:AZ-5 wrote:jovana gligorijevic i rujevic kao napadaju patriotsku tamjan srbiju a cirjakovic yt mapeti i socko krimosi nacisti je kao brane. pa ovo su sokovi.
Tako je Niče Kejve, to su dva ekstrema ali si ti iznad toga!
_____
- Post n°150
Postaje sve smesnije i smesnije
Бака - зарадио Порше на домаћем тржишту од домаће публике.
— Dr ГејнзCOIN:tm: (@SamDzek) October 20, 2019
Виктор - ради на домаћем тржишту+прима паре од разних фондова. Нема Порше. https://t.co/HnWhSZaqSb
Baka prase vozi porsea sa editom aradinovic
— Serdjolegenda (@serdjokultura) October 20, 2019
Viktor Markovic kuka na internetima za donacije njuzu#pametnomdosta https://t.co/VtFz2BRz4V
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete