Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°326
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
Sin Dejvida Albaharija.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°327
Natan nego mu je to zvucalo kao Krtolica pa je morao da promeni
edit: id u kurac Polipe!
edit: id u kurac Polipe!
_____
????
- Post n°328
sad vidim on je clan "nacionalnog konventa o EU",gde je zaduzen za poglavlje 31 koje diktatore podrzavamo a koje ne zajednicka spoljna i bezbednosna politika.
da mu jebes mater, ja nisam dovoljno pametan da razumem gde ta instucija prestaje,a gde pocinju Pregovaracki tim za vodjenje pregovora o pristupanju EU i Odbor za evropske integracije skupstine.
Takodje ne vidim koji bi bili instrumenti javne kontrole Konventa, ali siguran sam da je sve to zato sto sam fasista.
da mu jebes mater, ja nisam dovoljno pametan da razumem gde ta instucija prestaje,a gde pocinju Pregovaracki tim za vodjenje pregovora o pristupanju EU i Odbor za evropske integracije skupstine.
Takodje ne vidim koji bi bili instrumenti javne kontrole Konventa, ali siguran sam da je sve to zato sto sam fasista.
_____
????
- Post n°329
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°330
Janko Suvar wrote:
da mu jebes mater, ja nisam dovoljno pametan da razumem gde ta instucija prestaje,a gde pocinju Pregovaracki tim za vodjenje pregovora o pristupanju EU i Odbor za evropske integracije skupstine. .
Tamogde pocinje stvarna moc
- Post n°331
Janko Suvar wrote:
Инструмент је калкулатор за шанком, контролише се да ли плате све што поједу и попију.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°332
Janko Suvar wrote:ima smisla, ne donese uopste glasova, a u stranku uvoze opsesiju vanrednim stanjem, libertarijanski odnos prema javnoj upravi i Zivkoviceve (stvarne ili izmisljene) afere. Win win.
Osim toga, Nova ima status registrovane stranke a PSG je samo pokret
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°333
to sam smetnuo s uma...istina, to je korisno za njih.
_____
????
- Post n°334
Bez obzira na sve to, mora se formirati nekakav nevucicevski opozicioni savez kojije jasno proevropski nastrojen. U tom smislu, pozdravljam. Dok se budu Jeremic i Djordjevic pitali kako ce izgledati opiziciona politika, od toga nema leba. CG primer za Srbiju ne vazi, CG je vec jednim nogom u evroatlantskim integracijama, tako da je to drugo. A nema ni nekih drugih elemenata.
- Post n°335
6 retvita i 70 lajkova. Dragi tviteraši, serem vam se svima u usta. A umete da kenjate po političkim temama, onoliko i da polivate ljude govnima, zbog ovoga i onoga. Pušite kurac, draga deco. https://t.co/5NdjnrvqaP
— Sergej Trifunović (@WhistlerDick) October 10, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
Ово звучи као да ако дођете можда ћете и ви бити убивени, а приде нећете ништа ни сазнати. Па не би му ни ја лајковао, камоли дошао.
- Post n°337
- Guest
- Post n°338
"Zahvaljujući većini u parlamentu, srpska vlada će brže sprovesti reforme u oblasti ljudskih prava i pravosudja."
— Sergej Trifunović (@WhistlerDick) November 24, 2020
Oliver Varhelji, evropski komesar.
Ovo nedvosmisleno ukazuje da je sada neophodno bojkotovati Evropsku Uniju. https://t.co/MYNev9NR58
- Post n°339
Ua EU i sve to, ali poenta izjave je naravno nesto drugo (nema izvrdavanja obaveza).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°340
Ma nemaju oni pojma (vv i st, naravno)
- Guest
- Post n°341
Erős Pista wrote:Ua EU i sve to, ali poenta izjave je naravno nesto drugo (nema izvrdavanja obaveza).
tačno tako
međutim kada dođe do izvrdavanja obaveza, eu plata ne kasni i opet mogu da šalju poruke
- Post n°342
Ko li ga je ovo tukao...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°343
loša gudra, niko drugi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°344
Делује малкице улубљено.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°345
Da oživimo malo ovaj dragi topik:
LOM I VIKA ZOROM U CENTRU BG Dečko ošamario glumicu Mariju Karan posle svađe, a ona tegovima i PP aparatom razbila stako na poršeu https://t.co/iJgAsT9noV
— Kurir (@KurirVesti) November 6, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°347
Njen decko v.b.?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°348
?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°349
glumili zajedno u kenguru?
ne znam da li vlada balaban ima veze sa sergejem
ne znam da li vlada balaban ima veze sa sergejem
_____
ova zemlja to je to
- Post n°350
Braca & Iris, prepoznatljivi par iz Kengura iz dva nespojiva sveta.
Nije se dobro završilo ni na filmu.
Nije se dobro završilo ni na filmu.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.