Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Informer

Nektivni Ugnelj

Informer - Page 36 Empty Re: Informer

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 31, 2023 9:31 am

Informer - Page 36 3579118792
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Mar 31, 2023 9:56 am

Dragan J. Vučićević potvrdio da ide u zatvor: Tražiću dekriminalizaciju uvreda

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/dragan-j-vucicevic-potvrdio-da-ide-u-zatvor-trazicu-dekriminalizaciju-uvreda/

...

Konferenciji je trebalo da prisustvuje i glavni urednik TV Hepi Milomir Marić, ali je poslao svoju ekipu i 15 minuta pred početak javio da neće da dođe jer je bolestan.

Podršku je vlasnik Informera dobio i od Sime Spasića, predsednika Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora Kosova i Metohije koji je osuđivan zbog silovanja. Spasić je nosio transparent, gramatički neispravan.

Tokom konferencije, Spasić je reagovao na pitanje novinara N1 sa „alo, klošare, ne ideš ti u zatvor“, na šta mu je Vučićević rekao: „Ćuti Simo, pusti“.

Informer - Page 36 Vucko2-e1680247356547-1000x560

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Fri Mar 31, 2023 10:01 am

Odlična fotografija!
    Koji je pacov Neosedlani Poni! Informer - Page 36 3579118792
    Dakle, DJV od socijalnog kapitala ima Simu Spasića. Kakva nezahvalna bagra!
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Mar 31, 2023 10:41 am

Meni je sve ovo čudno i, osim opcije da je ovaj potpuno kud/blesav, pokušavam da ukapiram ima li političkog ugla. Da pokrene temu "dekrimunalizacije uvrede" (koja se inače goni samo po privatnoj tužbi i nije krivično delo) kako bi... šta?
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Mar 31, 2023 11:00 am

Pa evo, zatrpana je tema Vidojkovica i DPZ-a

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 31, 2023 11:07 am

+1

Mislim da nema nikakve misterije ovde.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Apr 02, 2023 4:28 pm

Iz stripformera u bozje usi

Informer - Page 36 Stripformer_1915_stripformer-2023-03-31

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Sun Apr 02, 2023 4:40 pm

ne dao bog dugog čekanja kratkog trajanja
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Apr 02, 2023 4:52 pm

DJVova velika prednost je u tome sto on bez ikakve stete po sebe i svoj standing u javnosti moze sutra da pljune po onome sto je danas rekao. Tako ce biti i za ovaj zatvor. Normalna osoba bi pomislila, nakon ovolikog cirkusa, mora da ode, da ne bi ispao lazljivi jadnik. Ali on jeste lazljivi jadnik i to vec znaju svi, sta ga kosta da se to jos jednom javno potvrdi. Smislice neku glupu pricicu, ali nije ni bitno.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Sun Apr 02, 2023 5:08 pm

Cak i kad bi stvarno otisao, ni njegova publika ne bi verovala da je on stvarno u zatvoru

_____

Uprava napolje!

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Mon Apr 03, 2023 11:09 am

Umjesto plaćanja odštete od 200.000 dinara, Vučićević je odlučio ići u zatvor. "Idem u zatvor jer se neću povinuti nezakonitoj presudi. Mene je osudila politika. Ovi hejterski mediji su pisali da neću otići u zatvor, baš me zanima vidjeti što će sutra napisati", rekao je Vučićević, prenose srpski mediji.
    U zatvor ga je ispratilo nekoliko prijatelja i članova obitelji, među kojima je bio i SNS-ovac Zoran Babić. Prije samog ulaska u zatvor došlo je do manjeg incidenta kada su aktivisti Dveri Vučićeviću pružili sapun. Tada je njegov sin pokušao nasrnuti na njih, ali ga je Vučićević spriječio. 
    Vučićević je u petak održao konferenciju za medije na kojoj je istaknuo da će po ulasku u zatvor stupiti u štrajk glađu. Štrajk će, kako je naveo, prekinuti ako mu se ispune dva zahtjeva - revizija pravomoćne osuđujuće presude i pokretanje inicijative za izmjenu Kaznenog zakona kojim bi se dekriminalizirala uvreda. 
    O ovome se oglasio i predsjednik Srbije koji je rekao da je u telefonskom razgovoru molio Vučićevića da ne ide u zatvor, dodavši da mu je ponudio i platiti kaznu.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Apr 03, 2023 11:51 am

Nije islo tako glatko, bilo je i pruzanja otpora

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 03, 2023 11:56 am

Najluđi su mi ovi klovnovi iz Bačvanske koji omogućavaju tu farsu umesto da palicama rasteraju svu ovu žgadiju. Mislim ovo je lekcija o razumevanju države kao dogovornog ustrojstva i koliko je taj provizorijum uvek na klimavim nogama.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 03, 2023 12:05 pm

Da, da... bas mislim o tome.

_____

Post by beatakeshi Mon Apr 03, 2023 1:07 pm

Zašto zatvor? Zašto mu nisu plenili imovinu?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 03, 2023 1:14 pm

Valjda zato sto je krivicna presuda.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 03, 2023 1:15 pm

Zakon ne predviđa plenidbu imovine u slučaju neplaćanja kazne. Kada je u pitanju kazna ove vrste, postoje, koliko znam, samo novac i zatvor, ili plaćaš ili ideš na izdržavanje kazne: kada istekne rok za plaćanje, stiže poziv za javljanje u KPD, koji možeš u svakom trenutku poništiti plaćanjem kazne.
    Mislim da je isto i za krivicu i za prekršaj: meni jednom stigao poziv da se javim u KPD za neku knjigu koju sam zaboravio da vratim u biblioteku  Informer - Page 36 3579118792 naravno to je rešeno bez ikakve drame u roku od dva sata.

Po mom izrazito laičkom shvatanju, stvar je u prirodi prekršaja: on nije obligacione i imovinske prirode, nisi nikome ništa dužan već je ideja da budeš kažnjen, novčano ili zatvorski, pa ti biraj.
    disident

Post by disident Mon Apr 03, 2023 1:20 pm

Citajuci ovih godina sve sta su drugi napisali o Vucicu i njegovom sensei Voivodi, ne bi me zacudilo da vucicevic iskusi malo pravog tretmana, tek na kasicicu i da se uplasi, cisto sadizma radi

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 03, 2023 1:25 pm

On je jedan od najprivilegovanijih ljudi u državi, blizak saradnik cele ekipe, jedan od njenih perača novca, glup, agresivan, potpuno beskičmen i beskrajno odan. Ovo se jednostavno ne dešava, od trenutka kada je ušao unutra nastupilo je potpuno ponižavanje zaposlenih u Okružnom zatvoru koji sada moraju da se prave da je DJV u zatvoru, ne smeju nikome da govore o tome i to pod pretnjom otkaza, i tako dalje.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 03, 2023 1:26 pm

Cousin Billy wrote:Zakon ne predviđa plenidbu imovine u slučaju neplaćanja kazne. Kada je u pitanju kazna ove vrste, postoje, koliko znam, samo novac i zatvor, ili plaćaš ili ideš na izdržavanje kazne: kada istekne rok za plaćanje, stiže poziv za javljanje u KPD, koji možeš u svakom trenutku poništiti plaćanjem kazne.
    Mislim da je isto i za krivicu i za prekršaj: meni jednom stigao poziv da se javim u KPD za neku knjigu koju sam zaboravio da vratim u biblioteku  Informer - Page 36 3579118792 naravno to je rešeno bez ikakve drame u roku od dva sata.

Po mom izrazito laičkom shvatanju, stvar je u prirodi prekršaja: on nije obligacione i imovinske prirode, nisi nikome ništa dužan već je ideja da budeš kažnjen, novčano ili zatvorski, pa ti biraj.
    +1

_____

disident

Post by disident Mon Apr 03, 2023 1:29 pm

Cousin Billy wrote:On je jedan od najprivilegovanijih ljudi u državi, blizak saradnik cele ekipe, jedan od njenih perača novca, glup, agresivan, potpuno beskičmen i beskrajno odan. Ovo se jednostavno ne dešava, od trenutka kada je ušao unutra nastupilo je potpuno ponižavanje zaposlenih u Okružnom zatvoru koji sada moraju da se prave da je DJV u zatvoru, ne smeju nikome da govore o tome i to pod pretnjom otkaza, i tako dalje.
    Istina
    Ipak I have a dream

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 03, 2023 1:33 pm

Informer - Page 36 3579118792

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 03, 2023 1:53 pm

Cousin Billy wrote:On je jedan od najprivilegovanijih ljudi u državi, blizak saradnik cele ekipe, jedan od njenih perača novca, glup, agresivan, potpuno beskičmen i beskrajno odan. Ovo se jednostavno ne dešava, od trenutka kada je ušao unutra nastupilo je potpuno ponižavanje zaposlenih u Okružnom zatvoru koji sada moraju da se prave da je DJV u zatvoru, ne smeju nikome da govore o tome i to pod pretnjom otkaza, i tako dalje.

Da, neverovatna sprdnja sa institucijama, uporediva sa onom kad je neki lik iz APR-a na Pinku objašnjavao kako su bratu Andreju ukrali ličnu kartu.

_____

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Mon Apr 03, 2023 2:22 pm

Ček, on onda nije u zatvoru? Informer - Page 36 3363120308

_____
    my goosebumps have goosebumps
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Apr 03, 2023 2:24 pm

u 10e da nije Informer - Page 36 1844795956

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Similar topics