Informer
- Post n°76
Re: Informer
Ali koji vrh, ladno je u jednom trenutku, pričajući da Blic laže izveštavajući o aferi sa Kolindom, rekao: "Oni lažu, oni otvoreno lažu...to Gebels nije radio...ma ni mi to nismo nikad radili".
- Post n°77
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°78
da, to je on, glup je ko tri kurca.
ja se sećam kada je u jednoj emisiji branio Đinđića od druge Srbije, pa se zalaufao u koprolaliju: "Pokojni premijer je bio veliki čovek, a sada se neki lepe na njega kao muve na govno".
ja se sećam kada je u jednoj emisiji branio Đinđića od druge Srbije, pa se zalaufao u koprolaliju: "Pokojni premijer je bio veliki čovek, a sada se neki lepe na njega kao muve na govno".
- Post n°79
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°80
inače govorimo o čoveku koji tokom svađa udara glavom o zid i ispušta neartikulisane zvuke.
- Post n°81
samo tokom svadje?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°83
_____
- Post n°84
hysterical
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Guest
- Post n°85
Jovana Gligorijević @Jovanana 11m11 minutes ago
Dragoljub Milanović sa naslovne strane Informera poručuje da je on Charlie. Evo, ja, ateista, nadam se da postoji pakao, majku da ti jebem.
+1
Jovana Gligorijević @Jovanana 10m10 minutes ago
@Jovanana Izvinjavam se Informeru, u pitanju su Naše novine.
- Post n°86
Драган Ј. Вучићевић @djvucicevic · 15h 15 hours ago
Даница Вучинић мрзи. Само што не пукне од мржње.
_____
- Post n°87
21/01/2015 22:05
Kolinda na kolegijumu
- Ljudi, kako je samo premijer Vučić majstorski reformisao BIA, to je čudo jedno! Upravo sam dobio ekskluzivni tajni snimak Kolinde Grabarić koju je zaveo srpski obaveštajac u Briselu. Evo vidite – pritisnuo je glavni urednik dugme “play” na daljinskom i ceo kolegijum je sledećih 15 minuta analizirao ekskluzivu.
- Hm, nešto mi je tu sumnjivo. Kako Kolinda nije primetila ova dva kamermana? - pitao je posle pet minuta jedan član kolegijuma.
- Pa glupača! Takvi su vam ti Hrvati. Idioti! Drolja hoće da bude lider regiona, a nije joj sumnjivo što joj se dva kamermana motaju po spavaćoj sobi! Zato je premijer Vučić pravi lider regiona jer bi on odmah primetio dva kamermana u spavaćoj sobi – rekao je glavni urednik, samouvereno.
- A zašto oni pričaju na perfektnom engleskom? Zar im nije lakše na srpskohrvatskom? Oboje su, što se kaže, naše gore list - pitao je drugi član kolegijuma.
- Al' si ti glup! U svim institucijama u Briselu engleski je službeni jezik! Zar to nisi znao!? – viknuo je glavni urednik.
- A zašto na kraju tajnog snimka piše: glavne uloge Dajmond Foks i Džon Lesli zvani Bušilica? - pitao je treći član kolegijuma,
- To je šifra! Zar ste toliko glupi da ne znate da sve tajne službe rade šifrovano! - rekao je besno glavni urednik.
- A zašto na kraju tajnog snimka piše: scenario i režija John Lee Stewart? - pitao je četvrti član kolegijuma.
- Sa kojim ja glupacima radim! Pa magarci, svaki obaveštajac ima tajno ime! Ovom našem je tajno ime John Lee Stewart! - rekao je glavni urednik.
- A zašto na kraju tajnog snimka piše: XXX production, 1607 43rd Street, NW Washington, D.C. 20008 – pitao je peti član kolegijuma.
- Auuu, kakvi ste vi tupsoni! Upamtite, sve tajne službe imaju tajne adrese! Tajna adresa naše tajne službe u Briselu je: 1607 43rd Street, NW Washington! - vikao je glavni urednik.
- A zašto na odjavnoj špici piše: svako neovlašćeno kopiranje, montiranje, prikazivanje i javno izvođenje bez saglasnosti autora najstrože je zabranjeno i kažnjivo po zakonima Sjedinjenih Američkih Država – pitao je šesti član kolegijuma.
- To su ubacili Hrvati da bi sprečili da mi sutra na naslovnu stranu stavimo taj tajni snimak! Al' nek me tuže, baš me zabole! - rekao je glavni urednik.
- Znate šta, meni ova žena uopšte ne liči na Kolindu – primetio je naposletku sedmi član kolegijuma.
- Kako ti ne liči, alo, bre?! Je l' ima plavu kosu? Ima! Je l' ima sise? Ima! Je l' ima ovo čipkasto crno aljinče? Ima! - vikao je glavni urednik.
- Jeste, jeste, uredniče! Ali likom ne liči! A i mlađa je bar 10 godina od Kolinde! - nastavio je sedmi član kolegijuma.
- To je normalno! Premijer Vučić mi je otkrio da su sve žene u četrdesetim starije bar deset godina od sebe u tridesetim. Još nešto: sve žene u četdesetim ne liče na sebe u tridesetim! Na to utiče više faktora: klimakterijum, klima uređaji, klimatske promene... - vikao je glavni urednik.
- Uredniče, ali ni ovaj dečko uopšte ne liči na srpskog obaveštajca! - rekao je osmi član kolegijuma.
- E, glupsone! Svi uspešni ljudi ne liče na to što jesu! Evo, je l' ti ja ličim na glavnog urednika? - pitao je glavni urednik.
- Ne ličite!
- A je l' ja jesam glavni urednik? I to najbolji glavni urednik!
- Pa jeste!
- Pa kako je to moguće? - pitao je glavni urednik.
- Ni nama nije jasno! – rekli su članovi kolegijuma.
- Dobro – rekao je glavni urednik: Onda, još samo da smislimo naslov. Imam strašnu ideju! Da stavimo naslov: “Kolinda nema muda!” Em je tačno, em je efektno. A ja nikada u životu nisam objavio nešto što nije tačno!
- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/kolinda_na_kolegijumu.890.html?news_id=296093#sthash.iLN78e0Q.dpuf
Kolinda na kolegijumu
- Ljudi, kako je samo premijer Vučić majstorski reformisao BIA, to je čudo jedno! Upravo sam dobio ekskluzivni tajni snimak Kolinde Grabarić koju je zaveo srpski obaveštajac u Briselu. Evo vidite – pritisnuo je glavni urednik dugme “play” na daljinskom i ceo kolegijum je sledećih 15 minuta analizirao ekskluzivu.
- Hm, nešto mi je tu sumnjivo. Kako Kolinda nije primetila ova dva kamermana? - pitao je posle pet minuta jedan član kolegijuma.
- Pa glupača! Takvi su vam ti Hrvati. Idioti! Drolja hoće da bude lider regiona, a nije joj sumnjivo što joj se dva kamermana motaju po spavaćoj sobi! Zato je premijer Vučić pravi lider regiona jer bi on odmah primetio dva kamermana u spavaćoj sobi – rekao je glavni urednik, samouvereno.
- A zašto oni pričaju na perfektnom engleskom? Zar im nije lakše na srpskohrvatskom? Oboje su, što se kaže, naše gore list - pitao je drugi član kolegijuma.
- Al' si ti glup! U svim institucijama u Briselu engleski je službeni jezik! Zar to nisi znao!? – viknuo je glavni urednik.
- A zašto na kraju tajnog snimka piše: glavne uloge Dajmond Foks i Džon Lesli zvani Bušilica? - pitao je treći član kolegijuma,
- To je šifra! Zar ste toliko glupi da ne znate da sve tajne službe rade šifrovano! - rekao je besno glavni urednik.
- A zašto na kraju tajnog snimka piše: scenario i režija John Lee Stewart? - pitao je četvrti član kolegijuma.
- Sa kojim ja glupacima radim! Pa magarci, svaki obaveštajac ima tajno ime! Ovom našem je tajno ime John Lee Stewart! - rekao je glavni urednik.
- A zašto na kraju tajnog snimka piše: XXX production, 1607 43rd Street, NW Washington, D.C. 20008 – pitao je peti član kolegijuma.
- Auuu, kakvi ste vi tupsoni! Upamtite, sve tajne službe imaju tajne adrese! Tajna adresa naše tajne službe u Briselu je: 1607 43rd Street, NW Washington! - vikao je glavni urednik.
- A zašto na odjavnoj špici piše: svako neovlašćeno kopiranje, montiranje, prikazivanje i javno izvođenje bez saglasnosti autora najstrože je zabranjeno i kažnjivo po zakonima Sjedinjenih Američkih Država – pitao je šesti član kolegijuma.
- To su ubacili Hrvati da bi sprečili da mi sutra na naslovnu stranu stavimo taj tajni snimak! Al' nek me tuže, baš me zabole! - rekao je glavni urednik.
- Znate šta, meni ova žena uopšte ne liči na Kolindu – primetio je naposletku sedmi član kolegijuma.
- Kako ti ne liči, alo, bre?! Je l' ima plavu kosu? Ima! Je l' ima sise? Ima! Je l' ima ovo čipkasto crno aljinče? Ima! - vikao je glavni urednik.
- Jeste, jeste, uredniče! Ali likom ne liči! A i mlađa je bar 10 godina od Kolinde! - nastavio je sedmi član kolegijuma.
- To je normalno! Premijer Vučić mi je otkrio da su sve žene u četrdesetim starije bar deset godina od sebe u tridesetim. Još nešto: sve žene u četdesetim ne liče na sebe u tridesetim! Na to utiče više faktora: klimakterijum, klima uređaji, klimatske promene... - vikao je glavni urednik.
- Uredniče, ali ni ovaj dečko uopšte ne liči na srpskog obaveštajca! - rekao je osmi član kolegijuma.
- E, glupsone! Svi uspešni ljudi ne liče na to što jesu! Evo, je l' ti ja ličim na glavnog urednika? - pitao je glavni urednik.
- Ne ličite!
- A je l' ja jesam glavni urednik? I to najbolji glavni urednik!
- Pa jeste!
- Pa kako je to moguće? - pitao je glavni urednik.
- Ni nama nije jasno! – rekli su članovi kolegijuma.
- Dobro – rekao je glavni urednik: Onda, još samo da smislimo naslov. Imam strašnu ideju! Da stavimo naslov: “Kolinda nema muda!” Em je tačno, em je efektno. A ja nikada u životu nisam objavio nešto što nije tačno!
- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/kolinda_na_kolegijumu.890.html?news_id=296093#sthash.iLN78e0Q.dpuf
_____
- Post n°88
Dario Hajrić @romulian · 3h 3 hours ago
Vučićeviću, kad mi već lurkuješ profil, ne budi toliko smotan da greškom klikćeš na "Follow"
_____
- Post n°89
Драган Ј. Вучићевић @djvucicevic · 12h 12 hours ago
А најбоље је што су ме@KurirVesti и@Blic_online прогласили за најмоћнијег човека у Србији. Ја дакле, ја а не Вучић, укидам емисије на ТВ!?
_____
- Post n°92
ko forum.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°93
Драган Ј. Вучићевић @djvucicevic 11m11 minutes ago
Сутра у "Тешкој речи" гости Петар Луковић и Вукашин Обрадовић. Тема: "Забрањивање" Ивана Ивановића, "секс афера" Томислава Николића...
Сутра у "Тешкој речи" гости Петар Луковић и Вукашин Обрадовић. Тема: "Забрањивање" Ивана Ивановића, "секс афера" Томислава Николића...
- Post n°94
seks afera tomislava nikolica. slike naviru.
_____
- Post n°95
A zato je ovako iskrivljen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°96
— Драган Ј. Вучићевић (@djvucicevic) January 25, 2015
Iz bar dva razloga sutra necu gostovati u #teskarec: nisam prihvatio poziv, a i necu u to vreme biti u Beogradu. Jos jedna laz @djvucicevic
— Vukasin Obradovic (@V_Obradovic) January 25, 2015
@V_Obradovic Ако не дођеш, показаћеш да немаш аргументе. Ти си председник НУНС, сваки дан причаш о цензури. Дођи уживо у емисију. И кажи све
— Драган Ј. Вучићевић (@djvucicevic) January 25, 2015
_____
- Post n°97
On je ladno počeo javno da poziva ljude u emisiju, i da ih najavljuje, pa ako se oni
ne odazovu da ih proziva zbog nedostatka argumenata.
Jadnije i opasnije pojave na ovom medijskom nebu nije bilo.
Ono što mene zbunjuje je to što je on transparentno jadan.
ne odazovu da ih proziva zbog nedostatka argumenata.
Jadnije i opasnije pojave na ovom medijskom nebu nije bilo.
Ono što mene zbunjuje je to što je on transparentno jadan.
- Post n°98
Pa da, sad prelaze na fazu dva. Faza jedan je bilo gašenje svih iole respektabilnih emisija na nacionalnim televizijama u koje bi mogli da dođu kritičari režima. Sad se ide korak dalje - ti isti kritičari se pozivaju u emisije režimskih poslušnika u kojima će biti najstrašnije maltretirani (kao Bruno Vekarić na primer) od strane ovog šljama kao što su ovaj Vučićević i Luković, a ako odbiju, onda će se mahati njihovim odbijanjem kao znakom da cenzura ne postoji, nego su oni kukavice bez argumenata.
_____
- Post n°99
Драган Ј. Вучићевић @djvucicevic · 5h 5 hours ago
Вечерас у "Тешкој речи" опет о медијима, о "укидању"@veceivan, o лажној "секс афери"@predsednikrs... Гости: Петар Луковић и@V_Obradovic
Драган Ј. Вучићевић @djvucicevic · 5h 5 hours ago
Ако@V_Obradovic вечерас не дође у "Тешку реч" признаће да се плаши аргументоване дискусије о медијима и кампањама
Ovo je okačeno kao što se da videti, pre pet sati, dakle nakon cele rasprave u kojoj mu Obradović kaže da niti je pozvan, niti može, niti namerava da dođe.
_____
» Informer