Informer
- Post n°502
Re: Informer
Nidje sisa. Znaci, Milica je stvarno u nemilosti.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°504
Godar je za mene jedan od onih reditelja ciji filmovi mi se ili ne svidjaju, ili su mi onako, ali im ja ipak, s vremena na vreme, dam novu sansu. Dosadno ti, znojis se, ceses ujed od komarca, i najednom kazes sebi - majku mu, mogao bih da dogledam nekog Godara. E sad, ipak moram da priznam da mi se La Chinoise svideo. Kao i Masculin, Feminin. Tako da, ili sam dosad bio baksuz u odabiru, ili se pak ja menjam, pa postajem receptivniji za Godara.
_____
~~~~~
- Post n°506
To bi zaista mogao da odgledam ponovo. Posto sam ga gledao bas davno, i to u drustvu ljudi koji su nepojamni smaraci.
_____
~~~~~
- Post n°507
ja misim da su ta 2 sa leoom odlican ulaz u godara. posebno masculin feminin, to je bio i moj prvi godar i prvi godar ricarda brodija lol. po pravilu nikada nikome nista ne preporucujem ali da me neko pita masculin feminin i vivre sa vie bi bili godari koje bi preporucio osobi koja nije gledala godara iako su oba atipicni godari, mozda bas zato. onda bi im dao le mepris i reko da onda izbegavaju godara u boji dok ne pogledaju le petit soldat, alphaville i une femme mariee. onda bi drugi godar u boji bio kineskinja, pa onda 2 ou 3 choses. pa ako volis stonse one plus one.
onda bi odmah preso na osamdesete. posebno every man for himself, passion i soft and hard. ta tri filma su dobar uvod za poznog godara, jer su melhanholicni i jednostavni i nisu o mladim ljudima. osamdesete su laganica. postaje komplikovanije tek sa king learom, a u stvari sa nouvelle vague (1990)
posle mozes da gledas sta hoces, svi godarovi u 21. veku su jako lepi imho. i naravno, histoire(s) du cinema.
to sve pod uslovom da se gleda na malom ekranu. na velikom platnu covek moze da pocne i sa pierrot le fou i trebalo bi da bude okej.
onda bi odmah preso na osamdesete. posebno every man for himself, passion i soft and hard. ta tri filma su dobar uvod za poznog godara, jer su melhanholicni i jednostavni i nisu o mladim ljudima. osamdesete su laganica. postaje komplikovanije tek sa king learom, a u stvari sa nouvelle vague (1990)
posle mozes da gledas sta hoces, svi godarovi u 21. veku su jako lepi imho. i naravno, histoire(s) du cinema.
to sve pod uslovom da se gleda na malom ekranu. na velikom platnu covek moze da pocne i sa pierrot le fou i trebalo bi da bude okej.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°508
ja sam poceo sa mepris. jedna od najboljih muzickih tema na filmu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°509
28. najbolji skor 'svih vremena' po misljenju picforka. tik ispred skora za vertigo (1958), a iza empire strikes back (1980) i annihilation (2018).
_____
ova zemlja to je to
- Post n°510
lol za annihilation. mislim bulja film u svakom pogledu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°511
Zašto se ćuti o ovome pic.twitter.com/5aPbbQLIkH
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 3, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°514
vrteo se neki fiskalni sa hvara prošle nedelje na tviteru
- Post n°515
Како стоји курс еура према евру?
- из оног вица:
- колико?
- две иљаде
- колико је то у тисућама?
- четири
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°516
U pekarni.Mór Thököly wrote:Gde su nasli picu za 67 eura?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°518
Mislim Hvar mi je jedno od najdrazih mesta na dalmatinskoj obali/otocima i jedno od onih koje mi je bas zao sto ponekad ne posetim Zato sto su me tamo vodali zimi cak 4 puta dok sambio dete, urezalo mi se u pamcenje i voleo bih bar jos jednom posetiti.
- Post n°519
Prelijep je Hvar, doduše bilo bi ga idealno posjetiti možda u pred ili postsezoni...Nedavno je isto bio u medijima jer su se potukli iznajmljivači brodica oko gostiju.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°520
Ma to verujem da je ludnica. Iskreno, ako ikad ponovo odem, najveca je sansa da ce to, ponovo - biti zimi (npr februar, tako nesto)
- Post n°522
djizus
_____
- Post n°523
nego jel sada ispada da je njen muz bio vozac veselina boskovica koji nekim cudim nije vozio na dan ibarske?
_____
- Post n°524
boomer crook wrote:djizus
Nije to djizus vec bata zivojinovic.
- Post n°525
Cetnistvo je u ekstazi zobg Titove noge
_____
★
Uprava napolje!
» Informer