Informer
- Post n°427
Re: Informer
Sme da radja, al na more da ih vodi...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°428
Cousin Billy wrote:Bolje da se batale kritike toga, nebitno ko je u pravu a ko nije. Čitam Danicu Popović i pitam se da li će se pojaviti i sudija Majić da kaže da samo u Srbiji sirotinja misli da ima prava da rađa decu. Poen za vlast, idemo dalje, imamo i korisnijih tema.
Pa to je bio jedan od prvih saveta onih Izraelaca koji su pomagali SNSu u kampanji 2012. - "prekinite sa kritikom mosta na Adi i da kukate koliko je koštao, sa i bez pristupnih saobraćajnica". Jer svi vole da se napravi most, auto-put i fabrika, da se podržavaju deca i nikog od "naroda" ne interesuje koliko šta košta a i da zna te pare su čista apstrakcija.
- Post n°432
https://informer.rs/vesti/politika/657511/autorski-tekst-dragoslava-bokana-koji-morate-procitate
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°434
Dosta je ojačao Bokan medijski od vremena kada je, radeći u dubokoj senci, inicirirao u tajne srbstva Veljka Lalića i slične prikaze. Ima sa njim jedna fora: izvanredno je ubedljiv, pogotovo za te poluinteligente i nedovršene tipove.
- Post n°435
Ali koliko mrze peti oktobar, to nije normalno.
Last edited by Erős Pista on Mon Dec 06, 2021 10:45 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°436
Cousin Billy wrote:Dosta je ojačao Bokan medijski od vremena kada je, radeći u dubokoj senci, inicirirao u tajne srbstva Veljka Lalića i slične prikaze. Ima sa njim jedna fora: izvanredno je ubedljiv, pogotovo za te poluinteligente i nedovršene tipove.
Piterson za sirotilju.
_____
- Post n°437
vreme svršavanja
da imamo staru marinu abramović sad bi imali performans četnika koji drkaju i svršavaju na srpsku zastavu, eventualno im gole srpkinje obojene u boje srpske zastave puše kurac prethodno
dok bokan sa kamerom iz pozadine švenkuje, sa raskopčanim mantilom i ništa ispod.
da imamo staru marinu abramović sad bi imali performans četnika koji drkaju i svršavaju na srpsku zastavu, eventualno im gole srpkinje obojene u boje srpske zastave puše kurac prethodno
dok bokan sa kamerom iz pozadine švenkuje, sa raskopčanim mantilom i ništa ispod.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°438
imam neki osecaj da ce jednoga dana i u Porfirija da se razocara i da ce ostati samo - Vucic
- Post n°441
Vrlo slicnu recenicu je izgovorio i Milos Jovanovic.
_____
- Post n°442
Cousin Billy wrote:Mrzim sebe volim Vučića
_____
- Post n°443
Erős Pista wrote:Vrlo slicnu recenicu je izgovorio i Milos Jovanovic.
Srbiju u Srbiju?
- Post n°444
Vrlo je simptomaticno da srpski nacionalisti nemaju poverenja u to da ce u slobodnoj demokratskoj srbiji preziveti srpski nacionalizam. Trebalo bi da se zamisle nad tim jer tu nesto nije u redu.
- Post n°445
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Vrlo slicnu recenicu je izgovorio i Milos Jovanovic.
Srbiju u Srbiju?
Da, da...
_____
- Post n°446
Erős Pista wrote:Ali koliko mrze peti oktobar, to nije normalno.
Znas sta je to? Kad se jednom nesto desi, to onda znaci da nije nemoguce. Zato ga mrze. Mrtis najvise nesto cega se bojis.
- Post n°449
Јел' тај за последњих пет година смислио неку фору да није глупава?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°450
— Radomir Martin (@radomir_martin) December 29, 2021
_____
» Informer