FK Crvena zvezda
- Post n°426
Re: FK Crvena zvezda
Ma bre to je relativizacija. Sudija kada je sve vec bilo gotovo pokloni penal zvezdinom protivniku, a zvezdin kladionicarski partner i sponzor to koristi za apologiju najveceg kriminala i najnamestenijeg prvenstva od 1945. naovamo.
- Post n°428
Saftaj kurac.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°430
gde vidis psovke
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°431
Vidim, Totenhem odvalio Zvezdu 9:2
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°432
... a seniori 5:0
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°433
Kazu da ce i sutra biti neuobicajeno toplo vreme za ovo doba godine.
- Post n°436
Nekada su se prvi ljudi klubova voleli i postovali.
- Post n°438
polozaj robijeve leve ruke na drugoj slici dovoljno govori o tome koliko se zabrinuo
_____
#FreeFacu
- Post n°440
1:2 hofenhajm kuci, 2:2 augsburg u gostima, u medjuvremenu mucenja sa fenjerasima unionom i paderbornom i evo sad petarda od anjtarhtaDjamolidine Abdoujaparov wrote:ja ovo čitam i ne verujem očima. mislim, ovo je toliko neslaganje da mora biti da neko ovde veze nema sa fudbalom, a teško mi je da poverujem da sam to jaDaï Djakman Faré wrote:
+1
niko iz ove grupe nece videti 1/4 finale
šta je to BvB multi kulti fudbal koji su pokušavali da igraju? kako se to vidi na igri 90 minuta protiv bunkera? školski su napadali bunker, pravili višak na krilima, menjali strane, preklapali se, igrali brzo i uz visok presing uvek bili opasni iz tranzicije kad Zvezda nije imala vremena da se postavi (a nije imala vremena jer su ovi vrlo sposobni za brzu igru okrenuti ka golu). imali su odličnu selekciju šuteva, Kutinjo iz Liverpula bi na 5 od 6 utakmica dao bar jedan gol s obzirom na to odakle je imao prilike da gleda gol sa loptom u nogama. ja ne znam kako neko može u ovakvoj utakmici i mane da nađe ekipi poput Bajerna, a kamoli da zaključi da je teška bulja.
evo nek otto presudi, ja stvarno ne znam.
nuff said ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°443
Pokrali Zeljka Pantica za ime. Inace, divno je videti da ce Djuka imati jos jedan izvor prihoda.
- Post n°444
Transfer blama pic.twitter.com/HJId26699j
— Jaffa Hachi Ruzni (@dzaficgoran) November 6, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°445
Ovo si tek sad otkrio?
Nek udje u zapisnik da sam izbojkotovao odlazak na tekmu...
Nek udje u zapisnik da sam izbojkotovao odlazak na tekmu...
_____
#FreeFacu
- Post n°446
Ovaj gol kao na fliperima kad juri loptica
- Post n°447
Nije loša yveyda, ali se pogube kad Totenhem krene malo brže u kontru.
- Post n°448
idiotska tekma, umesto da bude repriza liverpula i 2:0, mi gubimo iz najdebilnijeg gola koji sam odavno video
_____
#FreeFacu
- Post n°449
Bogami svašta je bilo. I stativa i greda i glineni golubovi.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°450
što je najgore mi bi sa večerašnjom pobedom imali dosta ozbiljne šanse za prolaz na proleće
za drugo poluvreme gasim ton da ne slušam ovog RTS degenerika, to mi samo pojačava nervno rajstrojstvo
za drugo poluvreme gasim ton da ne slušam ovog RTS degenerika, to mi samo pojačava nervno rajstrojstvo
_____
#FreeFacu