Slazem se za spisak(plus vatikan), i to se najlakse vidi po tekstovima u stampi koji su objavljivani po austriji i nemackoj.KinderLad wrote:poenta je da se kod nas eventualno neki razgovori negde tipa: sta cemo ako nema jugoslavije namerno tumace kao aktivna politika na razbijanju zemlje. To je ludilo. Prvo - nije zapad pisao ustav po kome uopste i moze da dodje do jednostrane nezavisnosti.
Maricevski receno, najnegativnije uloge su po meni ovim redom
Austrija
Nemacka
Italija
Francuska
Amerika
UK
To jest, sad ce Zuper da mi se nakaci, ali UK je bukvalno nula odgovorna za raspad Jugoslavije. Oni su bukvalno poslednji na Zapadu koji su se sa tim pomirili. Ali prvo i osnovno - zemlja je trulila iznutra.
FK Crvena zvezda
- Post n°251
Re: FK Crvena zvezda
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°253
Ma ne, kao sto rekoh glavni su nemacka, austrija, vatikan, zbog svoji drzavnih interasa a i zelje da dokazu da su posle 89 dovopjno jaki da budu regionalna sila.
Elem u onom odgovoru sam ti naveo situacije u kojima je kraljevina odrzavana u zivotu zato sto je to koristilo velikim silama, i naveo sam primer bosne , pa bih voleo da odgovoris nesto na tu temu.
Jos je rano da krenemo sa kratkim upadicama
Elem u onom odgovoru sam ti naveo situacije u kojima je kraljevina odrzavana u zivotu zato sto je to koristilo velikim silama, i naveo sam primer bosne , pa bih voleo da odgovoris nesto na tu temu.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°254
"Krivica" je ono sto se desilo sa prvom Jugoslavijom. Nju su godinama aktivno razbijali prvenstveno Italija, pa tokom jednog lepog perioda, i u granicama svojih mogucnosti SSSR, pa na kraju Nemacka. To je krivica. Ne postoji nista ni slicno tome u slucaju druge Jugoslavije.
- Post n°256
odlicna grupa
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°258
koga zabole sta je govno zlocinacko izvuklo, svi ce svakako da ih penale
- Post n°260
Kondo wrote:ima li moderatora u avijonu?
Teranje sa topika za sobom povlaci ban
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°261
ja trazim da se ukine ovaj topik, kao i topik crnog naci govneta
- Post n°262
dobro,porekidamo oftopic, iovako imamo bar tri teme o jugoslaviji
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°263
Гледе Босне: да, одржавају је вештачки у животу. Јер не знају шта би друго. Јефтиније им овако него да им цркава у живом преносу. Или макар мисле да им је јефтиније, за сада. Босна је наше нежељено новорођенче које смо потурили Европи. И они сад - шта ће?disident wrote:Ma ne, kao sto rekoh glavni su nemacka, austrija, vatikan, zbog svoji drzavnih interasa a i zelje da dokazu da su posle 89 dovopjno jaki da budu regionalna sila.
Гледе Краљевине: не знам, нисам стручан, а није ме баш много ни занимало. Нисам наишао (а факат нисам ни тражио) на податак да је Краљевина Југославија била нешто посебно корисна великим силама, ако имаш какав кратак линк радо ћу погледати. Право да ти кажем, чудило би ме да јесте, а и даљи ток историје показује да је та "корист" била у најбољем случају умерена, или привремена.
- Post n°264
Tenkisti dobili lakšu grupu od traktorista. Ona Atalanta je nagazna mina. Dinamo se mora boriti za EL s Šahtarom.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°265
ma da kataklizma od grupe, RIP traktoristi
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°266
Mozda bih gledao Bajern, zadnji put sam ga gledao na tzv Marakani 79 godine mislim.
Ako mi Kondo kupi kartu
Ako mi Kondo kupi kartu
- Post n°267
Ja sam gledao jednu tekmu CZ u evrokupovima na stadionu i ta jedna nije doigrana zbog magle. I još u toj magli svi zapalili novine pa zadimili još gore.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°268
Bilo je protiv onog strasnog Milana Gulit, Van Basten i ostali a romi nisu bili losi. Ali prekinuto je a sutradan su ih ovi ubili
- Post n°269
fikret selimbašić wrote:Olimpijakos
Pobedniku dvomeča nadležni patrijiarh uručuje tzv. tamjanfest trofej.
- Guest
- Post n°270
Bio sam tamo, Dule Hilandarac 1-0, Pižon posle ševe 2-0, u II poluvremenu Repčić 3-0, i onda su stali, publika počeča da zviždi, jer cigani mrze i svoje, Diter Henes dao dva komada onako levom bogom, petom iz peterca.kapetanm wrote:Mozda bih gledao Bajern, zadnji put sam ga gledao na tzv Marakani 79 godine mislim.
Ako mi Kondo kupi kartu
- Post n°271
hehe, jedi govna za ovo "cigani mrze i svoje"
ima li pilota u tenku?
off topic:
ima li pilota u tenku?
off topic:
Овако смо дочекали Тотенхем 13. децембра 1972.
— Александар Ковачевић (@AleksandarSDCZ) August 29, 2019
Ништа мање не очекујем ни овога пута. И уместо Џајине Маринова слика. #fkcz pic.twitter.com/1doz9NvBxP
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°272
Cigani su operisani od autoironije, oduvek sam kod njih osećao nestrplhenje i mržnju i prema svojima. Partizan se voli. 1-6 protiv Hajduka je neponovljivo.Kondo wrote:hehe, jedi govna za ovo "cigani mrze i svoje"
ima li pilota u tenku?
off topic:Овако смо дочекали Тотенхем 13. децембра 1972.
Ништа мање не очекујем ни овога пута. И уместо Џајине Маринова слика. #fkcz pic.twitter.com/1doz9NvBxP
Ali cigani su uveli u naš sport i gore: napad na protivničke igrače, u košarci 90-ih, kad je trener bio E moj Saša pokojni, Brakus je to opevao na Radio Golfu.
Ti deluješ ipak kao da ti je teča grobar.
- Guest
- Post n°273
Фала Уодроуу Уилсону и Александру ујединитељу Словенаца и на томе; било је лепо и часно и слатко, таман као материјал за Нушу и Соју.KinderLad wrote:"Krivica" je ono sto se desilo sa prvom Jugoslavijom. Nju su godinama aktivno razbijali prvenstveno Italija, pa tokom jednog lepog perioda, i u granicama svojih mogucnosti SSSR, pa na kraju Nemacka. To je krivica. Ne postoji nista ni slicno tome u slucaju druge Jugoslavije.
- Post n°274
kud_genijalci wrote:Cigani su operisani od autoironije, oduvek sam kod njih osećao nestrplhenje i mržnju i prema svojima. Partizan se voli. 1-6 protiv Hajduka je neponovljivo.Kondo wrote:hehe, jedi govna za ovo "cigani mrze i svoje"
ima li pilota u tenku?
off topic:Овако смо дочекали Тотенхем 13. децембра 1972.
Ali cigani su uveli u naš sport i gore: napad na protivničke igrače, u košarci 90-ih, kad je trener bio E moj Saša pokojni, Brakus je to opevao na Radio Golfu.
Ti deluješ ipak kao da ti je teča grobar.
ti delujes kao da ti treba psiho socijalna pomoć, mogu ti date neke kontakte
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°275
A je li delije imaju pesme o svojim igracima? Nose li im slike?
_____
★
Uprava napolje!