Ако он сад изгледа скоро нормално, јбт коју сам лудницу пропустио - није ваљда да и сад у кабинету (одмах поред сервиса за виски) има још луђих од њега?
Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..
Па Болтон је био Бушов прст-у-око-свима амбасадор у УН. Постављен свима у инат, прави човек за комбинат...
Ако он сад изгледа скоро нормално, јбт коју сам лудницу пропустио - није ваљда да и сад у кабинету (одмах поред сервиса за виски) има још луђих од њега?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
Za kraj mandata.
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
· Aug 19, 2013
So, lets get this right. Steve Jobs dies and leaves his wife everything-billions of dollars. Now his wife has a boyfriend (lover). Oh Steve!
NIkad vise nece biti kao sto je bilo
@realDonaldTrump
· Aug 19, 2013
So, lets get this right. Steve Jobs dies and leaves his wife everything-billions of dollars. Now his wife has a boyfriend (lover). Oh Steve!
NIkad vise nece biti kao sto je bilo
_____
????
Biće zanimljivo videti šta će tamošnji mediji da rade sad kad ne bude više Trampa.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Не бојим се ја за њих нити за Републиканце. Имају врло отворене партијске изборе, од 17 кандидата изабрали су Трампа и показало се да су добро изабрали.
Ићи ће се вероватно на неког новог Трампа, јер се овај постојећи још није излизао.
Можда се кандидује Трампов син, ћерке (то би тек био хаос, Кушнер и Иванка, Републиканци би имали прву жену председника и првог Првог Мужа државе...).
Машта ми већ ради, хаос би направили да узму Иванку за кандидата. Покидала би уз исправно вођство.
Можда буде АОК против Иванке, черупање перја, хаварија тотална. Забалавио сам већ на саму помисао такве битке.
Иванку би морали да поклопе неким млађим и живљим кандидатом. Замислите битку Иванка против Сандерса или Бајдена или Зле Бабе. Нема шансе, демократе би морале да ставе неког млађег.
Ићи ће се вероватно на неког новог Трампа, јер се овај постојећи још није излизао.
Можда се кандидује Трампов син, ћерке (то би тек био хаос, Кушнер и Иванка, Републиканци би имали прву жену председника и првог Првог Мужа државе...).
Машта ми већ ради, хаос би направили да узму Иванку за кандидата. Покидала би уз исправно вођство.
Можда буде АОК против Иванке, черупање перја, хаварија тотална. Забалавио сам већ на саму помисао такве битке.
Иванку би морали да поклопе неким млађим и живљим кандидатом. Замислите битку Иванка против Сандерса или Бајдена или Зле Бабе. Нема шансе, демократе би морале да ставе неког млађег.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
Ivanka bi razvalila i kod "progresivnih" žena, uspješna i sposobna preduzetnica(nema veze što joj je tatko pomagao) koja ima muža potrčka. San svake moderne žene.
- Guest
Pokidala bi Ivanka, sigurno, ona je ikona feminizma i self-made duha.
Сећате ли се Саре Пејлин? Она је била Трамп пре Трампа.
По потреби би могла да буде патријархална домаћица или прогресивна успешна предузетница.
Сара је имала оштар језик али врло мало у глави. Могла је убедљиво да лупа глупости без икакве паузе, рефлексије и самосвести. У почетку су људи осетили да је добра у дебатама и да има оштар језик, а касније кад су ушли у суштину схватили су да је стално правила лапсусе и скандале.
По потреби би могла да буде патријархална домаћица или прогресивна успешна предузетница.
Сара је имала оштар језик али врло мало у глави. Могла је убедљиво да лупа глупости без икакве паузе, рефлексије и самосвести. У почетку су људи осетили да је добра у дебатама и да има оштар језик, а касније кад су ушли у суштину схватили су да је стално правила лапсусе и скандале.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
bilo je dosta kratkih filmova sa naslovima tipa sara pejlin lukalajk ...
Јанош Винету wrote:Сећате ли се Саре Пејлин? Она је била Трамп пре Трампа.
Sve je to bio feature, not a bug.
Precenjujete Ivanku. Ovo je kulturni rat, a Ivanka je sve samo ne odraz Trampove baze.
_____
~~~~~
Америчка политика је као преферанс, имаш три поља - ако не желиш да играш на једном пољу можеш да пребациш игру у друго поље , ако не успеш на другом прелазиш на треће.
Рат је постао културни зато што је идејни/идеолошки и материјални рат тотално пропао.
Ако се пажљиво игра на културном пољу и заобиђу нагазне мине, може се далеко стићи уопште без играња на културном пољу. Ако пак не знаш да играш на културном пољу, битно је да у партији има ко зна.
Републиканци не желе да играју на материјалном плану(материјални односи: моћ, новац и постојеће привилегије) а идеолошки је пао у запећак. То је њихова свесна одлука. Игра се на другим плановима како би материјални односи остали исти.
Иванка би могла да буде сигнал да се ништа неће мењати у буђелару, што је ипак Републиканцима најбитније.
Свакако ћемо видети на Републиканским партијским изборима, ту увек изађе јак кандидат у духу времена. Какав је дух времена, такав је и кандидат... Иванка може и да трчи друге трке, за Представнички дом или Сенат или да буде губернатор неке провинције, не мора да пуца на председничку функцију одмах.
Трампови су сада етаблирана политичка династија.
Рат је постао културни зато што је идејни/идеолошки и материјални рат тотално пропао.
Ако се пажљиво игра на културном пољу и заобиђу нагазне мине, може се далеко стићи уопште без играња на културном пољу. Ако пак не знаш да играш на културном пољу, битно је да у партији има ко зна.
Републиканци не желе да играју на материјалном плану(материјални односи: моћ, новац и постојеће привилегије) а идеолошки је пао у запећак. То је њихова свесна одлука. Игра се на другим плановима како би материјални односи остали исти.
Иванка би могла да буде сигнал да се ништа неће мењати у буђелару, што је ипак Републиканцима најбитније.
Свакако ћемо видети на Републиканским партијским изборима, ту увек изађе јак кандидат у духу времена. Какав је дух времена, такав је и кандидат... Иванка може и да трчи друге трке, за Представнички дом или Сенат или да буде губернатор неке провинције, не мора да пуца на председничку функцију одмах.
Трампови су сада етаблирана политичка династија.
_____
a i jedan dužiTalason wrote:bilo je dosta kratkih filmova sa naslovima tipa sara pejlin lukalajk ...
Покушавам да замислим Миљу Вујановић као ЈУЛовог кандидата 1997.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
San o snovima moderne žene.MNE wrote:Ivanka bi razvalila i kod "progresivnih" žena, uspješna i sposobna preduzetnica(nema veze što joj je tatko pomagao) koja ima muža potrčka. San svake moderne žene.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
ostavila sam muža
ostavila i ćerku
ukrala njen motor
i otišla zauvek
ne da bih poštovala svoja pravila
niti da bi iko mene poštovao
nego zbog vetra u kosi
slobodna kao puma
bez kajanja i stida
bez pravila i cilja
nema kodeksa
nema zakona
sva su pravila
lažna sloboda
_____
~~~~~
Ovo ko da je mustang pisala.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Вероватно и јесте.
_____
Sta je ovo?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Текст неке песме бајкерске, ваљда о томе расправљамо.
_____
- Guest
"Matter yearns for form as the female for the male"
Aristotel (valjda)
Aristotel (valjda)
- Guest
PS turira na raskrsnici Ulice domaćih izdajnika i Petokolonaške....
Reckoning with American Democracy’s Enemies Within
Nov 24, 2020
KATHARINA PISTOR
https://www.project-syndicate.org/commentary/trump-republican-attacks-on-election-must-be-addressed-by-katharina-pistor-2020-11
America’s Fifth Column
Nov 25, 2020
CHRIS PATTEN
https://www.project-syndicate.org/commentary/america-liberal-democracy-republicans-media-fifth-column-by-chris-patten-2020-11
- Guest
CHRIS PATTEN
Margaret Thatcher is dead.
Hong Kong is no longer Britain.
China is the largest economy in the world.
And the past aint coming back.
Eto.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
The Supreme Court really let us down. No Wisdom, No Courage!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 12, 2020
_____
????