Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..
kako mi se sere od ovako randomly naredjanih cinjenica
ne postoje cinjenice, samo interpretacije. dakle normalno da cu igrati golf pre lokdauna i karantina. bilo bi neozbiljno da dok ljudi umiru i u vreme national emergency-a ja idem okolo i igram golf
ne postoje cinjenice, samo interpretacije. dakle normalno da cu igrati golf pre lokdauna i karantina. bilo bi neozbiljno da dok ljudi umiru i u vreme national emergency-a ja idem okolo i igram golf
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
Od početka mandata proveo je 4 meseca (119 dana) na golf terenima. Mislim njihov problem ali kako god da interpretiraš to nije baš očekivano i poželjno ponašanje za lidera supersile.
Је ли успео да надбије рекорт ЂЊ Буђа? Он је узео толико годишњег за годину ипо.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Gotov je. Ova pandemija je ono sto smo pricali - dobija osim ako se desi nesto potpuno nepredvidjeno. E pa desilo se. Bajden vodi nesto tipa 8 poena i sad je definitivno favorit.
- Guest
ma naravno. kod njih je predsednik uvek kriv za sve, a sada će ih recesija odvaliti svom silinom.
bilo bi čudo da pobedi. ali izbori neće ići glatko uopšte, imaće tipa 10 puta više mail-in glasova nego 2016 a GOP ne dozvoljava da se sistem unapredi tako da brojanje protekne u redu. očekujem mega giga svinjac u novembru, tim pre što je Tramp unapred proglasio izbore za nameštene.
verujem da će Disident puno likovati u novembru i decembru.
bilo bi čudo da pobedi. ali izbori neće ići glatko uopšte, imaće tipa 10 puta više mail-in glasova nego 2016 a GOP ne dozvoljava da se sistem unapredi tako da brojanje protekne u redu. očekujem mega giga svinjac u novembru, tim pre što je Tramp unapred proglasio izbore za nameštene.
verujem da će Disident puno likovati u novembru i decembru.
Ne ne, bice svinjac naravno. Ali sad je u kategoriji - ako se nesto drasticno ne promeni onda gubi. Ali u pravu si, nece GOP tek tako dati vlast, pogotovu sto ni Predstavnicki dom ne kontrolisu vise. Bice svasta.
vodila je i zlobaba dosta poenaMór Thököly wrote:Gotov je. Ova pandemija je ono sto smo pricali - dobija osim ako se desi nesto potpuno nepredvidjeno. E pa desilo se. Bajden vodi nesto tipa 8 poena i sad je definitivno favorit.
- Guest
i dobila gotovo 3 miliona glasova više.
da nije potpuni idiot kao što jeste, swing states bi presudile za nju. e u tim istim državama Tramp sad bije defanzivnu bitku objašnjavanja ljudima da su liberaške komunjare krive za to što gube poslove, što su im prava umanjena a ne uvećana itd. Tramp će ići na culture war u bici u kojoj će se odlučivati trbuhom. srećno s tim.
da nije potpuni idiot kao što jeste, swing states bi presudile za nju. e u tim istim državama Tramp sad bije defanzivnu bitku objašnjavanja ljudima da su liberaške komunjare krive za to što gube poslove, što su im prava umanjena a ne uvećana itd. Tramp će ići na culture war u bici u kojoj će se odlučivati trbuhom. srećno s tim.
- Guest
Kriva im Kina, eto rešenja. Kina kao neprijatelj ujedinjuje i antitrampovce, "obični" kulturni rat nije dovoljan.
Mór Thököly wrote:Gotov je.
Zasad baš i ne vidim da mu je pandemija nešto posebno naškodila. Na nacionalnom nivou razlika je ista kao u januaru.
https://www.realclearpolitics.com/epolls/2020/president/us/general_election_trump_vs_biden-6247.html
Da da, Kina ce, uz sve opasnosti koje to nosi, biti faktor u kampanji.
rumbeando wrote:Mór Thököly wrote:Gotov je.
Zasad baš i ne vidim da mu je pandemija nešto posebno naškodila. Na nacionalnom nivou razlika je ista kao u januaru.
https://www.realclearpolitics.com/epolls/2020/president/us/general_election_trump_vs_biden-6247.html
Pa ne nuzno pandemija, ali ovo je velika i - stabilna prednost. Pandemija ga sprecava da se "vrati"
A i cini mi se da je veca malo prednost nego u januaru, bar vizuelno mi grafik tako deluje
Ovo plavo brdo dole ti je razlika, npr. 6.1. bilo je +5,7 za Bajdena, a sad je +5,3.
Grafik je interaktivan, možeš i sam da pogledaš na linkovanoj stranici.
rumbeando wrote:Ovo plavo brdo dole ti je razlika, npr. 6.1. bilo je +5,7 za Bajdena, a sad je +5,3.
Napisacu kasnije opsirnije. Nije to ssve, ima i kampanja
pa ha ha
trampara lagano dobija
i realno bolje da provodi na golf terenima nego da svaki drugi dan drzi KZS
trampara lagano dobija
i realno bolje da provodi na golf terenima nego da svaki drugi dan drzi KZS
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
rumbeando wrote:Ovo plavo brdo dole ti je razlika, npr. 6.1. bilo je +5,7 za Bajdena, a sad je +5,3.
Mór Thököly wrote:rumbeando wrote:Ovo plavo brdo dole ti je razlika, npr. 6.1. bilo je +5,7 za Bajdena, a sad je +5,3.
Elem, ocigledno je da se u jeku epidemije Bajden "odlepio" sto je ovaj posle malo nadoknadio, ali nije to samo po sebi bitno. Desilo se nesto izvanredno (epidemija/pandemija) sto je tema koja nece "otici" nigde do novembra. Tema je bitna, jer US definitivno, u ocima mnogih, verovatno vecine (ali nije ni bitno ako nije bas vecina) to nije hendlovala kako treba. Dovoljno je da u sving stejts 40% misli da je lose to hendlovano i to je verovatno dovidjenja.
Sve to stoji, drugo cetiri godine vlasti pa jos ovskve ne sluze puno nekome ko je imidz gradio na tome da je van sistemski kandidat kao tramp 2016. Najveca njegova predost je to sto je bajden protivkandidat, senilna mumija koja do izbora moze da se usere na sceni ili napravi ko zna kakav gaf.Mór Thököly wrote:rumbeando wrote:Ovo plavo brdo dole ti je razlika, npr. 6.1. bilo je +5,7 za Bajdena, a sad je +5,3.
Grafik je interaktivan, možeš i sam da pogledaš na linkovanoj stranici.Mór Thököly wrote:
Elem, ocigledno je da se u jeku epidemije Bajden "odlepio" sto je ovaj posle malo nadoknadio, ali nije to samo po sebi bitno. Desilo se nesto izvanredno (epidemija/pandemija) sto je tema koja nece "otici" nigde do novembra. Tema je bitna, jer US definitivno, u ocima mnogih, verovatno vecine (ali nije ni bitno ako nije bas vecina) to nije hendlovala kako treba. Dovoljno je da u sving stejts 40% misli da je lose to hendlovano i to je verovatno dovidjenja.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Maine Senate GE:
— Political Polls (@Politics_Polls) May 28, 2020
Sara Gideon (D) 51% (+9)
Susan Collins (R-inc) 42%@VictoryGeek / D Internal 5/13-18
disident wrote: Najveca njegova predost je to sto je bajden protivkandidat, senilna mumija koja do izbora moze da se usere na sceni ili napravi ko zna kakav gaf.
Шта је горе, провалити да Биде носи пелене или признати да ти други мандат зависи од његовог срања?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Pa to je ono, isto kao sto je bilo i pre, samo obrnuto: moze, naravno, Trump da dobije, jos uvek, ALI - sad mora da se desi "nešto", samo ovoga puta da ide Trampu u korist. A sa Bajdenom to uvek mož da bidne, ali stvari sad neuporedivo manje zavise od samog Trampa.
https://www.facebook.com/watch/?v=1129672777392645