Novak Djokovic at 34y 223d is the oldest player to close a season as World Number 1#RolexParisMasters pic.twitter.com/mNA9ZWcxhk
— TennisMyLife (@TennisMyLife68) November 6, 2021
Novak - četnik sa reketom
- Post n°426
Re: Novak - četnik sa reketom
- Post n°427
kako ce tek nolo da ugazi medijski mit o federerovoj dugovecnosti, ni dugmici nece ostati
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°428
See you in January! @AustralianOpen pic.twitter.com/PByYSBmFUJ
— Daniil Medvedev (@DaniilMedwed) November 9, 2021
- Post n°429
Danile, Bugarine.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°430
Nolo uzeo scenografiju sa ESC
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°431
Добар фазон овај пехар - гране су сви мечеви, виде се мечеви и ко је са ким играо.
- Post n°432
Sotir wrote:Добар фазон овај пехар - гране су сви мечеви, виде се мечеви и ко је са ким играо.
Следећи вирусни талас ће бити три де графикони.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°433
Od gosta na svadbi do zemljoposednika na Jahorini za svega 2 meseca:
Славимо љубав.
— СНСД (@SNSDDodik) September 18, 2021
Предсједник #Dodik и Новак Ђоковић на свадби Немање Мајдова!@majdovjudo1st@DjokerNole pic.twitter.com/6fuOetJW5j
https://www.bijeljina.org/novosti/63802/64/Od-opstine-Pale-za-djokovice-Na-poklon-parcela-na-Jahorini.htmlNačelnik opštine Pale Boško Jugović [iz Dodikovog SNSD-a] i otac proslavljenog srpskog tenisera Srđan Đoković potpisali su danas u Istočnom Sarajevu notarski ugovor i time završili proceduru u vezi sa prenosom vlasništva nad zemljištem koje je ova lokalna zajednica poklonila porodici najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića.
- Post n°434
Prošle godine je ta odluka o dodjlei zemljišta Đokovićima izglasana, 400 kvadrata.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°435
sirotilja
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°436
Za ovo pak ima veliki plus.
https://www.instagram.com/stories/djokernole/2710394840459610882/?hl=sr
https://www.instagram.com/stories/djokernole/2710394840459610882/?hl=sr
- Post n°437
WTA #1 Ash Barty has also not posted anything regarding Peng Shuai.
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) November 20, 2021
- Guest
- Post n°438
Oglasili su se u međuvremenu i Federer i Nadal.
Od Noloa ne očekujem ništa, ne verujem da je on u ovoj fazi života sposoban za razmišljanje o potrebama drugih ljudskih bića.
Od Noloa ne očekujem ništa, ne verujem da je on u ovoj fazi života sposoban za razmišljanje o potrebama drugih ljudskih bića.
- Post n°439
Oglasio se Nolo
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°440
Napuših ga a da nisam ni proverio dostupne informacije. Nema veze, biće kriv za nešto drugo.
- Post n°441
Porez svakako nije platio
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°442
Ahaha, AP sačekao da se oglase Federer i Nadal pa njih stavio u članak, a Đokovića ne spominje.
https://apnews.com/article/sports-china-beijing-xi-jinping-tennis-cf9962a52dd3e7b077c97c1b2e538f69Some of the world’s most famous tennis players, distraught by the disappearance of colleague Peng Shuai, are challenging China’s Communist Party to get answers.
So far it’s a standoff with little visible impact as tennis greats like Roger Federer and Rafael Nadal — joined by tennis governing bodies, human rights groups, retired players, and several athletes’ lobbies — try to turn their profiles into power.
- Guest
- Post n°443
Sanjao sam noćas Novaka Đokovića - kao, on igra na nekom turniru u SAD, po specijalnim američkim pravilima. igra se na ogromnom terenu, većem od fudbalskog, i nema tribina, a publika je grupisana oko igrača i trči za njima, stotine ljudi na gomili.
Bio sam u loži za komentatore koja ima zaštitu u vidu blindiranog stakla. Zaštita je neophodna jer publika puca u komentatore. Kažu, menjaju staklo svaki put a može da izdrži do 4 sata agresije. Već na pola meča staklo je bilo u pukotinama. Đoković je igrao defanzivno, ne znam protiv koga ni da li je pobedio.
Bio sam u loži za komentatore koja ima zaštitu u vidu blindiranog stakla. Zaštita je neophodna jer publika puca u komentatore. Kažu, menjaju staklo svaki put a može da izdrži do 4 sata agresije. Već na pola meča staklo je bilo u pukotinama. Đoković je igrao defanzivno, ne znam protiv koga ni da li je pobedio.
- Post n°444
Cousin Billy wrote:Sanjao sam noćas Novaka Đokovića - kao, on igra na nekom turniru u SAD, po specijalnim američkim pravilima. igra se na ogromnom terenu, većem od fudbalskog, i nema tribina, a publika je grupisana oko igrača i trči za njima, stotine ljudi na gomili.
Ovo je sport koji bi mi za gledanje bio bolji od fudbala.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°445
Pa da ali ti treba pancir i dobro zdravstveno osiguranje, ni na terenu nije baš bilo bezbedno. U suštini sanjao sam da sam Disident koji je otputovao u SAD svojih snova.
- Post n°446
Ja sam imao neki bezveze san, secam se da hocu da kupim novine i zena mi daje neke papire sa pecatima i kaze 11 i po hiljada. Ja kazem da novine hocu da kupim ona mi da nesto drugo i kaze 500 dinara... Jbt, ladno htela da me opljacka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°447
Cousin Billy wrote:Pa da ali ti treba pancir i dobro zdravstveno osiguranje, ni na terenu nije baš bilo bezbedno. U suštini sanjao sam da sam Disident koji je otputovao u SAD svojih snova.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°448
SEPTIČKA JAMA!ficfiric wrote:Ja sam imao neki bezveze san, secam se da hocu da kupim novine i zena mi daje neke papire sa pecatima i kaze 11 i po hiljada. Ja kazem da novine hocu da kupim ona mi da nesto drugo i kaze 500 dinara... Jbt, ladno htela da me opljacka
- Post n°450
Na ulazu u halu u kojoj se Dejvis Kup reprezentacija Srbije sprema za okršaj sa Austrijom i Nemačkom ispisani su stihovi pesme "Marš na Drinu".