kakav krembil, majko mila
Novak - četnik sa reketom
- Post n°226
Re: Novak - četnik sa reketom
naravno maske ne postoje
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°227
Daï Djakman Faré wrote:naravno maske ne postoje
Šta će im? Na najbezbjednijem mjestu na svijetu je, već u martu su tamo imali dva lijeka za koronu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°228
pa da vidi se na slikama kako imaju dobru vibru, da su se razumeli na keca - birds of a feather flock together. on je prosto magnet za new age mandrile, konspirologe i raznorazne paranaucne sarlatane. sto kaze duci simonovic za malogradjane - sto je teorija zavere nenormalnija, to ih vise privlaci. ko muva na govno. bukvalno ko o noletu da je pricao.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°229
samo da podsetim da je u ovom trenutku Noletu maska nepotrebna jer je vrlo skoro preležao koronu.Daï Djakman Faré wrote:naravno maske ne postoje
- Post n°230
pa sto opet ne znaci da ne moze da zarazi druge. nosenjem maske pre svega stitis druge.
_____
- Guest
- Post n°231
Kako da zarazi, tek pre 10 dana je dobio negativan nalaz. Sve i da se može zaraziti ponovo, miran je bar mesec dana.
Naravno bilo bi urnebesno da Novaxx Djokovid ubije koronom bosanskog Indijanu Džonsa, ali mala je šansa.
Naravno bilo bi urnebesno da Novaxx Djokovid ubije koronom bosanskog Indijanu Džonsa, ali mala je šansa.
- Guest
- Post n°234
Nije ovo molitva. Primaju energiju Bosanske piramide Sunca.
- Guest
- Post n°235
И с неба и из земље.
Колики је коњ Новак, после онолике белосветске бруке се слика без маске. После ће да кука како га нико не воли.
Колики је коњ Новак, после онолике белосветске бруке се слика без маске. После ће да кука како га нико не воли.
- Post n°236
Ima u jutrošnjem štampanom Avazu još par slika, Đoković je potpuno ubijeđen u Osmanagićeve štorije. U naslovu stoji da je tu zbog jačanja imuniteta.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°237
Ne bih se ja opustao ako tu imate neku rečicu u blizinifikret hadžiabdić wrote:Ima u jutrošnjem štampanom Avazu još par slika, Đoković je potpuno ubijeđen u Osmanagićeve štorije. U naslovu stoji da je tu zbog jačanja imuniteta.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°238
Bosna teče podno piramide.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°239
Bio sam tamo, sve obišao, upoznao Osmanagića, jeo s njim pite savijače, hurmašice i dolmljena jela. Samo osobe vrlo slabog uma mogu da poveruju da su ono piramide.
- Post n°240
fikret hadžiabdić wrote:Bosna teče podno piramide.
Salu na stranu, djovak je sigurno dosao zbog tih alternativnih gluposti, al tata srki ide samo za kešom
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°241
Јел' истина да је тамо био и рудник пирамидона?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°242
Djovak ujedinjuje "bivšu državu"
- Post n°243
disident wrote:fikret hadžiabdić wrote:Bosna teče podno piramide.
Salu na stranu, djovak je sigurno dosao zbog tih alternativnih gluposti, al tata srki ide samo za kešom
"Najbolji svjetski teniser i veliki humanitarac Novak Đoković došao je, na poziv osnivača Arheološkog parka: Bosanska piramida Sunca' dr. Semira Osmanagića. u trodnevnu posjetu Bosanskim piramidama, od 13. do 15. jula 2020. On će tom prilikom posjetiti većinu arheoloških lokacija i park 'Ravne 2' u Visokom. Ova posjeta je privatna i neće biti izjava za medije", kazao je Semir Osmanagić, osnivač fondacije "Arheološki park Bosanska piramida Sunca".
Dolazak Đokovića pripreman je dva mjeseca kako bi obišao sve lokacije u okviru u Bosanske doline piramida, a do sada je posjetio Bosansku piramidu Sunca, Muzej Fondacije i prahistorijske podzemne tunele Ravne.
Đoković je izrazito spiritualan čovjek kojeg zanimaju energije i duhovnost zbog čega se i odlučio posjetiti Bosansku dolinu piramida, a planirano je da u BiH boravi do srijede u pratnji roditelja.
@Vasa
Ti si imao sreće, ja bio dva puta ali Semira nije bilo, prije toga sam godinama izbjegavao da odem jer me hajp oko piramida opasno nervirao. Kad sam konačno otišao gore, tu je bio neki "zamjenik" koji je nevješto prepričavao Semirove priče i kao odgvor na direktno pitanje mog drugara da kaže ko ih je gradio kazao: Pa Turci.
Bilo je prilično ludilo prvih dvije-tri godine. Novine su imale svakodnevne izvještaje kako ide otkopavanje piramide, FTV se posebno istakla, četvrtkom su išli zvještaji dokle se stiglo sa radovima i ko je u mđuvremenu posjetio piramidu. Jedino su BH Dani o tome razumno pisali, intervjuisali Zahija Havasa i Entoni Hardinga koji su razbucali Osmanagićeve priče ali ljudi su i dalje vjerovali, ozbiljne donacije su kapale i sl. Gradonačelnica Sarajeva dovodila razne goste tu, Reis Cerić takođe. Najsmješniji su mi bili razni volonteri koji su dolazili na otkopavanje, sjećam se neke grupe iz Hrvatske koja je po dolasku pjevala kao brigadiri na ORA Brčko-Banovići.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°244
čuj sreće, bio sam njegov uvaženi gost iz medija jedini sam koji je napisao tekst u kome ga je napušio, svi ostali su odradili svoje hurmašice.
- Post n°245
Vasa Čokrljan wrote:čuj sreće, bio sam njegov uvaženi gost iz medija jedini sam koji je napisao tekst u kome ga je napušio, svi ostali su odradili svoje hurmašice.
A, odlično, halal ti i hurmašice i dolme.
Ima jedna manja piramida koju smo drugar i ja "otkrili" vozeći se majevičkim selima. Dovezli se do releja na Okresanici kod Srebrenika, iizašli iz kola na cigaru i pivo i onda je uočimo. Otprilike je tri puta manja od visočke, do nje je još jedna manja ali samo tri strane su uočljive, četvrta je slijepljena za brdo ispod kojeg je. Tražim na google earth ali mi ne ide. Uslikaću čim se ponovo gore zaputimo.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°246
Jbt govorim o sebi u trećem licu, treba mi još jedna kahva.
- Post n°248
Bendegúz Somogyi wrote:cezarovasizam
- Post n°249
Vasa Čokrljan wrote:Jbt govorim o sebi u trećem licu, treba mi još jedna kahva.
Да, то је увек чудан осећај, осим кад си деда/баба, онда склизнеш у то и не приметиш и све ти је нормално.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°250
Đovaka će exkomunicirati što je paganin, pa će biti cirkusa.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.