Nogoloptaška svaštara
- Post n°176
Re: Nogoloptaška svaštara
cak ih i gari tretira kao kromanjonce, ko sam ja da se tu nesto zalim
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°177
fikret selimbašić wrote:Ima tu još da se pregovara, sastanči se i dalje u Erevanu, možda ga ubijede da se predomisli.
Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas se razgovaralo oko selektora Roberta Prosinečkog.
On je u Jerevanu, nakon poraza protiv Jermenije, podnio ostavku. Sve to je ponovio i kada se vratio u Sarajevo, a danas je od članova Izvršnog odbora dobio povjerenje.
Dakle, Robert Prosinečki će i dalje voditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
- Guest
- Post n°178
- Post n°179
dajte neki strim oću gledati fudbala sa fadilj vokri po ciganima mokri arene
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°180
U jutrošnjem Avazu objavljen je tekst: Sedam razloga zašto Prosinečki treba da ode. Ni jednu primjedbu nemam na navedene razloge. Nema ga u internetskom izdanju, obično to objave dan kasnije mada sumnjam da će ovaj jutrošnji sutra da se ukaže. Uslikaću ga i sačuvati, vrlo brzo će ponovo biti aktuelan.
- Guest
- Post n°181
Kondo wrote:dajte neki strim oću gledati fudbala sa fadilj vokri po ciganima mokri arene
+1
Može i ovaj iz Luksemburga, nema prenosa na RTS.
- Post n°182
Kakav stadion Vokrri po ciganima mokri, pa igra se u Engleskoj. Obojici usmena opomena! Pa ćete slijedeći put biti pametniji.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°183
Robi me razočarao u pogledu pripreme momčadi. S druge strane Bosna stvarno nema igrača. Ali nemaju ni Slovenija, ni Kosova, pa ipak delju.
_____
- Guest
- Post n°184
Ma znam nego prosim link, Engleska ili Luksemburg, nebitno. Dvije košarkaške utakmice su meni mjesečna doza a danas toliko u cugu odgledah. Hoću zelenila na ekranu.
- Post n°185
Ugalvnom ovdje gledam: http://livetv.sx/enx/
_____
- Post n°186
e jbga ja se baš nadao da vidim scene poput onih s početka 80-tih kad su se iredentisti plasirali u 1.ligu u sklopu smirivanja strasti
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°188
vidim vise nema instrukcija da srbijanske reprezentacije napustaju takmicenja u kojima ucestvuje susedna drzava kosovo, uredno se igraju kvalifikacije za evropsko prvenstvo
- Post n°189
jel si dobro gary, jel gledas SK 6?
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°190
južna srpska pokrajina povela 1:0 protiv južne ujedinjenokraljevske pokrajine, da bi ispustila prednost i sad gubi 5:1 na poluvremenu
- Post n°191
kosovo inače kad se oduzme momenat loženja realno egal tu negde sa nama, više zahvaljujući tome što imaju selektora koji zna osnove ovog sporta
_____
#FreeFacu
- Post n°192
Iranka Sahar Hodajari (29), pritvorena zbog toga što je pokušala da uđe na fudbalski stadion kako bi gledala utakmicu, preminula je.
Ona je umrla nakon što se zapalila, saznavši da bi mogla da provede šest meseci u zatvoru, objavile su iranske poludržavne novinske agencije
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=09&dd=10&nav_category=78&nav_id=1589450
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°193
Kondo wrote:jel si dobro gary, jel gledas SK 6?
gledam itv
- Guest
- Post n°195
evo kako za rep igra lacial berisa, a kako za susednu drzavu igra prevara zvana sms
- Post n°196
opasni su, srce na terenu.
_____
#FreeFacu
- Post n°198
Krecemo a zaustavljamo se sledece godine na vrhu jevrope a onda ce se katar klanjati genijlacima iz srbije.
- Guest
- Post n°200
otto katz wrote:Ugalvnom ovdje gledam: http://livetv.sx/enx/
Super strim na ruskom ali sam vidio samo zadnjih desetak minuta. Sjeba mi veče iznenadni i nezvani gost, to još uvijek postoji, džaba telefoni, interneti...