KinderLad wrote:podatci
Na današnji dan
- Post n°76
Re: Na današnji dan
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°77
A " da mi kompa bude Mažuranić, Stjepan Radić, Ante Starčević..."?
- Post n°78
Santino wrote:KinderLad wrote:podatci
ne samo to, nego nekad napišem na forumu i "kacmo" ili "kaćemo"
- Guest
- Post n°79
beatakeshi wrote:A " da mi kompa bude Mažuranić, Stjepan Radić, Ante Starčević..."?
To je ona sa reperima. Hrvatski velikani. Eto, nisu Jure i Boban.
- Guest
- Post n°81
Meni bi bilo super da je Drugovima ne vjerujem više bila B strana singla na kom je Sretno dijete na A strani. Ovaj tekst ali sa zvukom PK s kraja sedamdesetih. I da je objavljen 1979.
Ja još uvijek volim da poslušam njihova prva četiri albuma. Periodično im se rado vraćam. Ne smetaju mi ni ostali kad ih čujem u gostima ili na javnom mjestu, u stvar ne nerviraju me puno.
Ja još uvijek volim da poslušam njihova prva četiri albuma. Periodično im se rado vraćam. Ne smetaju mi ni ostali kad ih čujem u gostima ili na javnom mjestu, u stvar ne nerviraju me puno.
Last edited by fikret selimbašić on Mon May 06, 2019 7:27 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°82
jedan veliki čovek je već rekao na ovoj temi da je kazalište bez davorina živi kurac, ali jbg, retardima ne vredi objašnjavati
- Post n°84
E stvarno koliko više smarate sa tim režimskim bendovima.
Bombarder je bio em bolji, em neukaljan do danas ostao, plus objasnio sve rečenicom „Jebeš ba muziku od koje te ne boli glava!“.
Bombarder je bio em bolji, em neukaljan do danas ostao, plus objasnio sve rečenicom „Jebeš ba muziku od koje te ne boli glava!“.
- Post n°85
Može jedan diplomatski predlog, da u kako se sam opisao domobrana, dodaš samo „od studenog 44e“.Quincy Endicott wrote:
Ako imas problem sa samim terminom ustasa, predlozi alternativu i ja cu je razmotriti.
- Post n°86
Malo me ova "istraga" podseća na nedavne borčanske događaje, drugi medij, uljudnija rasprava, ali manje-više to je to.
- Guest
- Post n°87
nisu svirali pred stotinak ljudi ispred radnji zalutalih srba nego na punim trgovima
- Post n°88
Ima u Hrvatskoj dovoljno ustaša, ljudi koji se tako izjašnjavaju i time ponose, nije da je zabranjeno i društveno (sasvim) neprihvatljivo. Tako da - skinite te jagnjeće glave sa tog auta zagrebačkih registracija.
Još da dođe Zu da nam pusti jednog BMK pa da se razilazimo.
Još da dođe Zu da nam pusti jednog BMK pa da se razilazimo.
- Guest
- Post n°89
Па јесте, у суштини је у питању knee-jerk реакција исте врсте, и из исте симболичке свести. Но ето, макар разговарамо о томе, а то је већ кључна разлика.beatakeshi wrote:Malo me ova "istraga" podseća na nedavne borčanske događaje, drugi medij, uljudnija rasprava, ali manje-više to je to.
- Post n°90
Ok, nije ustaša nego hrvatski nacoš. Bar što se mene tiče, mada morate uzeti u obzir da o konkretnom slučaju znam dosta manje nego forumaš koji ga je nazvao malo gorim imenom.
Mislim, hello, pricamo o coveku kome su ocigledno ustase i partizani jedno isto. Dakle, da pojasnim, pricamo o coveku koji vrsi relativizaciju ustastva, posto izjednacavati partizane i ustase nije nista drugo nego tezak primer upravo toga.
Mislim, hello, pricamo o coveku kome su ocigledno ustase i partizani jedno isto. Dakle, da pojasnim, pricamo o coveku koji vrsi relativizaciju ustastva, posto izjednacavati partizane i ustase nije nista drugo nego tezak primer upravo toga.
- Post n°91
KinderLad wrote:Mislim, hello, pricamo o coveku kome su ocigledno ustase i partizani jedno isto.
- Guest
- Post n°92
Е, а сада дај било какав пример тог тешког примера, па да се у миру разилазимо.KinderLad wrote:Ok, nije ustaša nego hrvatski nacoš. Bar što se mene tiče, mada morate uzeti u obzir da o konkretnom slučaju znam dosta manje nego forumaš koji ga je nazvao malo gorim imenom.
- Guest
- Post n°94
Која песма? Мој отац је био у рату? Друговима више ја не вјерујем? Где си нашао да уопште помиње усташе?
- Post n°95
https://www.youtube.com/watch?v=_C9JS92uc9o
- Guest
- Post n°96
Океј, ово је језиво глупа песма, на сваки могући начин.
Јебигенце, Јајо је направио многе одличне песме, ал` нашло се дабоме и шодера. Далеко ти је ово од "тешког примера", сем као пример идиотизма политичке симетрије, једне пошасти која ево изгледа није само међу Србима супер-популарна. Индикација малограђанштине, а не фашизма. Оно, јесте предуслов.
Ево ти нешто много боље, да се разведриш и убележиш Јају једно позитивно бројање.
Да је Трамп Хрват, то би му отприлике био политички програм.Partizani i ustaše
Bore se za pristaše
U sredini stojiš sam
Sjeban mali domobran
Štrajkaj, crkni, nestani
Ali kruha molit prestani
Јебигенце, Јајо је направио многе одличне песме, ал` нашло се дабоме и шодера. Далеко ти је ово од "тешког примера", сем као пример идиотизма политичке симетрије, једне пошасти која ево изгледа није само међу Србима супер-популарна. Индикација малограђанштине, а не фашизма. Оно, јесте предуслов.
Ево ти нешто много боље, да се разведриш и убележиш Јају једно позитивно бројање.
- Post n°97
Ekvidistanca prema ustašama i partizanima daleko od "teškog primera", potkrao se šoder, tko radi, taj i griješi, neka se baci kamenom tko je bez grijeha. Dooobro.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°98
+1
Eto, nisu ustase vec svisuistase
KinderLad wrote:https://www.youtube.com/watch?v=_C9JS92uc9o
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°99
otto katz wrote:Ekvidistanca prema ustašama i partizanima daleko od "teškog primera", potkrao se šoder, tko radi, taj i griješi, neka se baci kamenom tko je bez grijeha. Dooobro.
Збуњујеш ме. Зар није било "нека се први баци каменом ко живи у стакленој кући"?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°100
Odnosno svipartizani.ficfiric wrote:+1KinderLad wrote:https://www.youtube.com/watch?v=_C9JS92uc9o
Nedostaje onaj forumski logičar što se više puta samospaljivao.