3 dana mraka!
Zavere ili istina je negde tamo
- Post n°326
Re: Zavere ili istina je negde tamo
telenor šalje poruke kao da je petak
3 dana mraka!
3 dana mraka!
- Post n°327
Сисе, могли су бар да и поделе те поклоне, а не овако, моша и ко вас ј.
- Post n°328
[size=39]Dejan Lučić: “Vlaška magija je najjača na svetu!”[/size]
http://treceoko.rs/?p=3653
But wait, there is more!
"Mason visokog ranga koji se bavi ezoterijskom špijunažom – Nedeljko Dražić"
To je onaj lik što preporučuje klistiranje sopstvenom mokraćom. Naravno prokuvanom.
http://treceoko.rs/?p=3653
But wait, there is more!
"Mason visokog ranga koji se bavi ezoterijskom špijunažom – Nedeljko Dražić"
To je onaj lik što preporučuje klistiranje sopstvenom mokraćom. Naravno prokuvanom.
- Post n°329
Black helicopters
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°330
Black helicopters 2
@Sotire da ti se cini po prici svedoka da je mozda upitanju vezbanje mi35ca u nocnom letenju i izbacivanju mamaca za pvo? Mislim po opisu letelice, boje i tih varnica koje padaju na zemlju
@Sotire da ti se cini po prici svedoka da je mozda upitanju vezbanje mi35ca u nocnom letenju i izbacivanju mamaca za pvo? Mislim po opisu letelice, boje i tih varnica koje padaju na zemlju
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°331
Glasom Moldera
Ovde nema nista za Dosije X
Ovde nema nista za Dosije X
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°332
Летели су пар пута и ноћу по Београду, изнад аутопута (стандардни коридор за хеликоптере).disident wrote:@Sotire da ti se cini po prici svedoka da je mozda upitanju vezbanje mi35ca u nocnom letenju i izbacivanju mamaca za pvo? Mislim po opisu letelice, boje i tih varnica koje padaju na zemlju
Препознатљив по напимопованим диодама на крају ротора.
- Post n°333
Evo dokaza. Bil Gayc nam ubacuje cipove koji posle koristi nasu energiju da bi preko njih Gejc rudario bitkoin
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°334
Ima slike, ima sve.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°335
kako dobro izgleda papirni ubrus pod mikroskopom
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°336
И маска.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°337
https://twitter.com/SaturnaliaSund1/status/1423602560372383745?s=19
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°338
Nastavak
https://twitter.com/SaturnaliaSund1/status/1426136738808750091?s=19
https://twitter.com/SaturnaliaSund1/status/1426136738808750091?s=19
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°339
wot?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°340
Prica o Chirs Chanu je toliko sjebana i bez ovih trece oko tumacenja da nisam ni hteo da je kacim kada se pojavila, ali me je zaneo ovaj tw nalog.
Ukratko psihicki bolestan covek koga je otkrila armija trolova i internet sljama/4chana i onda se godinama izivljavla njim na svakave nacine dok mu jednog roditelja nisu oterali u prevremenu smrt a njega u potpunu deluziju,paranoju i ludilo koje je kulminiralo silovanjem njegove dementne majke.
Ukratko psihicki bolestan covek koga je otkrila armija trolova i internet sljama/4chana i onda se godinama izivljavla njim na svakave nacine dok mu jednog roditelja nisu oterali u prevremenu smrt a njega u potpunu deluziju,paranoju i ludilo koje je kulminiralo silovanjem njegove dementne majke.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°341
Спалио је сопствену кућу, колико знам.
Нема ту никакве параноје и делузије, човек болује од тешког аутизма и није способан за самосталан живот, такав је од детињства.
Нису они њега направили него открили да не поседује никакве инхибиције, ради све што му се сугерише.
Нема ту никакве параноје и делузије, човек болује од тешког аутизма и није способан за самосталан живот, такав је од детињства.
Нису они њега направили него открили да не поседује никакве инхибиције, ради све што му се сугерише.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°342
Jesam bio nespretan sa izrazima i ne znam koju tacno dijagnozu ima, ali svakako je masa internet sadista odgovorna i kriva za posledice cele decenije maltretiranja i kako kazes sugerisanja. Msm ako znas da osoba nema sposobnost da rasudjuje i onda je nalozis da skoci sa drugog sprata(fiktivan primer) jer ona ima magicne moci hari potera, i onda ona skoci i slomi noge itekako si odgovoran za to.Јанош Винету wrote:Спалио је сопствену кућу, колико знам.
Video sam pre par godina amaterski dokumentarac na yt o njemu u kome se nabraja sta su mu sve trolovi radili i kako ide ta hronologija, pokusacu da ga nadjem i okacim
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°343
Iz 2016
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°344
https://rs.n1info.com/svet/sledbenik-teorija-zavere-ubio-svoju-decu-smatrao-da-imaju-zmijsku-dnk/
Sledbenik teorija zavere ubio svoju decu, smatrao da imaju „zmijsku DNK“
Sledbenik teorija zavere ubio svoju decu, smatrao da imaju „zmijsku DNK“
- Post n°345
Ovo je baš ono wow bizarluk, mislim super zanimljivo, nekako ciklično kad skužiš da su ovakvi ljudi Mooreova publika i očito se čitala Promethea i Providence, i onda tako opčarani slažu svoje bizarluke i teorije zavjere, a on sam kaže da takve teorije nastanu jer ljudi ne mogu prihvatiti kaotičnost i nasumičnost svega.disident wrote:https://twitter.com/SaturnaliaSund1/status/1423602560372383745?s=19
Moore je zbilja čarobnjak
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°346
Ovaj je nivo iznad zato je i toliko wow i zanimljivo, neki student "otvorenog" uma koji pravi ove hipteze i teorije uz sve ograde i nedostatak onog plasticnog i fanaticnog vajba prisutnog kod klasicnih trogloidnih teoreticara zavere. I neverovatno koliko vremena,citanja i pripreme se utrosi na ovakve thredove.Bleeding Blitva wrote:Ovo je baš ono wow bizarluk, mislim super zanimljivo, nekako ciklično kad skužiš da su ovakvi ljudi Mooreova publika i očito se čitala Promethea i Providence, i onda tako opčarani slažu svoje bizarluke i teorije zavjere, a on sam kaže da takve teorije nastanu jer ljudi ne mogu prihvatiti kaotičnost i nasumičnost svega.disident wrote:https://twitter.com/SaturnaliaSund1/status/1423602560372383745?s=19
Mada bolje i to nego da przi 100mg DMT kao sto je opisivao
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°347
Okay friends, this is gonna be a weird post, mainly because I don't fully understand the topic. But boy, is this intriguing. Have you ever heard of https://t.co/Xm1lm8P00l? pic.twitter.com/XktnnqCqDQ
— Saturnalia "Ultimate Survivor" Sundown (@SaturnaliaSund1) November 24, 2019
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°348
Da! Jako fora plus sve nešto intertekstualno potkrijepljeno crtežima, tekstovima, rukopisima, predobro, ko da sam došla kod Madame Blavatsky na čajdisident wrote:Ovaj je nivo iznad zato je i toliko wow i zanimljivo, neki student "otvorenog" uma koji pravi ove hipteze i teorije uz sve ograde i nedostatak onog plasticnog i fanaticnog vajba prisutnog kod klasicnih trogloidnih teoreticara zavere. I neverovatno koliko vremena,citanja i pripreme se utrosi na ovakve thredove.Bleeding Blitva wrote:
Ovo je baš ono wow bizarluk, mislim super zanimljivo, nekako ciklično kad skužiš da su ovakvi ljudi Mooreova publika i očito se čitala Promethea i Providence, i onda tako opčarani slažu svoje bizarluke i teorije zavjere, a on sam kaže da takve teorije nastanu jer ljudi ne mogu prihvatiti kaotičnost i nasumičnost svega.
Mada bolje i to nego da przi 100mg DMT kao sto je opisivao
Ušla sam na ovaj doli tweet što si stavio i na hekatin link, wtff, saf ubijem neke paukove i mušice u nekakvoj igrici
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°349
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°350
https://twitter.com/JohnConstas/status/1437762920969027585?s=19
_____