Zavere ili istina je negde tamo
- Post n°302
Re: Zavere ili istina je negde tamo
Umro je tw Ratko a vaskrsnuo ministar Ratko
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°303
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°304
daj bre imate li PP, ne morate i na ovoj svetoj temi da se krljate
- Post n°305
DRUŠTVO
06.11.2020. 18:11h
[size=26]NIJE SMEO DA IGNORIŠE NAŠA PISMA: Naslednicima Tarabića odavno poznato ko će biti novi predsednik Amerike! KREMNA UVEK PRVA ZNA
DRUŠTVO
06.11.2020. 18:11h
Oduvek su Кremanci proricali budućnost i to ne samo Srbije - već i sveta.
Tako već nekoliko dana tvrde, uprkos tome što mnogi Srbi navijaju za Donalda Trampa, da će izbore u Americi dobiti Džo Bajden!
Dragan Pjević, koji u čuvenom selu Mitra Tarabića i dalje neguje kuću posvećenu velikim prorocima, kaže da je već pre mesec dana znao da će Tramp izgubiti izbore.
- Odluka je u buretu, a u buretu nije Trampova slika već Bajdenova. Kremansko nebo nikad nije grešilo. Bajden je bez sumnje novi predsednik Amerike i pobediće Trampa. Prošle godine sam kazao da će onaj ko se bude bar malo oslonio na Кremnu dugo vladati. Tramp to nije učinio ni malo, ignorisao je naša pisma i podcenio je otvoreno nebo nad Tarom. Može nekom da bude žao ili ne, ali mi smo ubeđeni, Tramp više neće biti predsednik Amerike - tvrdi Pjević.
Inače, Кremna se proslavila mnogim proročanstvima, kao što su propast dinastije Obrenovića, dolazak "crvenog cara" Josipa Broza Tita, kraj komunizma...[/size]
Oduvek su Кremanci proricali budućnost i to ne samo Srbije - već i sveta.
Tako već nekoliko dana tvrde, uprkos tome što mnogi Srbi navijaju za Donalda Trampa, da će izbore u Americi dobiti Džo Bajden!
Dragan Pjević, koji u čuvenom selu Mitra Tarabića i dalje neguje kuću posvećenu velikim prorocima, kaže da je već pre mesec dana znao da će Tramp izgubiti izbore.
- Odluka je u buretu, a u buretu nije Trampova slika već Bajdenova. Kremansko nebo nikad nije grešilo. Bajden je bez sumnje novi predsednik Amerike i pobediće Trampa. Prošle godine sam kazao da će onaj ko se bude bar malo oslonio na Кremnu dugo vladati. Tramp to nije učinio ni malo, ignorisao je naša pisma i podcenio je otvoreno nebo nad Tarom. Može nekom da bude žao ili ne, ali mi smo ubeđeni, Tramp više neće biti predsednik Amerike - tvrdi Pjević.
Inače, Кremna se proslavila mnogim proročanstvima, kao što su propast dinastije Obrenovića, dolazak "crvenog cara" Josipa Broza Tita, kraj komunizma...
- Post n°306
Како само потрефе да закасне пар дана... ти у техничкој припреми. Ово је могла да буде велика вест пре 4-5 дана, сад већ бајато.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°307
🥳🥳🥳 pic.twitter.com/666QIKKriA
— Milan_CHE (@MilanCHE111) November 7, 2020
- Post n°308
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°309
Ahahahaha
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°310
Proslo glasanje upropastili severnoMakedonski botovi, ovo Srbi programeri.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°311
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°312
Mislim da su pogrešno raspodelili, u zelenom delu nedostaju:
Merilin, JFK, Diana, Epstein i Finland
Ne vidim nigde Hofu.
Merilin, JFK, Diana, Epstein i Finland
Ne vidim nigde Hofu.
- Post n°313
Ja tek ovde vidim da je Avril Lavigne replaced, nisam znao do večeras.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°314
Greta Thunberg is a time traveler
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°315
Deep State nije teorija zavere. Dajanu su ubili. Avril Lavinj ima drastičnu promenu stila od The Best Damn Thing pa naovamo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°316
A Mattress Firm?
The great mattress conspiracy
The great mattress conspiracy
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°317
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°319
Meni je zapravo ova kompulzivna upotreba tri tačkice kod domaćih konspirologa i ludaka uvek bila lol i wtf. Kudikamo više nego odbijanje Vuka. Čak nam je i Zupo sklon upotrebi tri tačkice kada nam otkirva dublje i ciničnije tajne geopolitike.
_____
~~~~~
- Post n°320
To je zbog svetog trojstva...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°321
_____
~~~~~
- Post n°322
Овамо зајебавају гикове да оно постоји 10 врста људи: који капирају бинарни запис и који не. А њихов бројчани систем је на 1, 3, 7, 12. Па јеботе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°323
Mozda i jeste zuper iza tih nalogaЛетећи Полип wrote:Meni je zapravo ova kompulzivna upotreba tri tačkice kod domaćih konspirologa i ludaka uvek bila lol i wtf. Kudikamo više nego odbijanje Vuka. Čak nam je i Zupo sklon upotrebi tri tačkice kada nam otkirva dublje i ciničnije tajne geopolitike.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°324
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°325
ne rade dzimejl i jutjub.