boomer crook wrote:djizus zamislite kod svetog petra koneri i risto.
Highlanders
boomer crook wrote:djizus zamislite kod svetog petra koneri i risto.
Mór Thököly wrote:boomer crook wrote:djizus zamislite kod svetog petra koneri i risto.
Highlanders
06. novembar 2020 u 15:01 · Komentara: 1
OTVORENO
Ivanu Bekjarevu se pogoršalo stanje: Nisam dobro
Poznati glumac vodi bitku sa korona virusom
Ivan Bekjarev, poslednjih dana nalazi se na infektivnoj klinici u Beogradu, a kako prenose domaći mediji, poslednjih dana glumcu se stanje pogoršalo.
- Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući - rekao je Ivan.
Glumac je saznao da je pozitivan na koronavirus tokom snimanja filma na kom trenutno radi, a nakon čega je odmah napustio set.
Bože me prosti ovo poslednje sam pročitao kao "napustio svet".ficfiric wrote:06. novembar 2020 u 15:01 · Komentara: 1
OTVORENO
Ivanu Bekjarevu se pogoršalo stanje: Nisam dobro
Poznati glumac vodi bitku sa korona virusom
Ivan Bekjarev, poslednjih dana nalazi se na infektivnoj klinici u Beogradu, a kako prenose domaći mediji, poslednjih dana glumcu se stanje pogoršalo.
- Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući - rekao je Ivan.
Glumac je saznao da je pozitivan na koronavirus tokom snimanja filma na kom trenutno radi, a nakon čega je odmah napustio set.