KinderLad wrote:Quincy Endicott wrote:Ne znam, meni recimo Tinder, koliko znam o tome, deluje savrseno. Izbacujes iz jednacine sve ono sto komplikuje. Ne moras da razmisljas da li ces biti optuzen za seksualno uznemiravanje na poslu ili da ce doci do kancelarijskih tenzija ako nesto ne bude kako treba, ne moras da zuljas dupe po zadimljenim kaficima itd. Takodje, posto za svaki lonac ima poklopac, jedna tako velika datoteka bi trebala da drasticno poveca sanse za uparivanje. Vala ja da sam singl sigurno bih otvorio profil.
Ali u tome je čar Tj ne po kafićima, nego po klubićima (i ne danas, nego onda, danas da to moram da radim tačno bi se ubio pu pu, mada iz specifičnih razloga nije da baš ne bih mogao, ali...zajebi). Ono, posle 4-5 piva, pa ono to mesto (bilo koje, može i žurka) treba da bude takvo da kao da vanjski svet ne postoji - kao tekma što je recimo, samo na drugi način). Pa onda miris...pa onda nema onog elementa "osvajanja" tj znatno je snižen stepen. Ne prigovaram ništa, nego čisto ističem razlike.
Meni ovo bio bas zanimljiv tekst. I zvuci mi trueish.
https://www.lrb.co.uk/v34/n20/emily-witt/diary