beatakeshi wrote:Čija je fotka?
A Sofia taxi. Photo: Venelin Grozev pic.twitter.com/qSF25ExvKp
— Dimitar Bechev (@DimitarBechev) April 25, 2023
beatakeshi wrote:Čija je fotka?
A Sofia taxi. Photo: Venelin Grozev pic.twitter.com/qSF25ExvKp
— Dimitar Bechev (@DimitarBechev) April 25, 2023
Does he make sure that ikonostasis always face the east?
— Miloš Paunović (@MiloshPaunovic) April 25, 2023
Кој живее во куќава? pic.twitter.com/2hhczvLwEj
— Кичеецот (@mancesterovec7) April 26, 2023
— Balkan Memes (@BalkanmemesTr) May 6, 2023
Nove informacije policije smirile su onaj dio stanovnika koji je mislio kako je riječ o psu, a kako su tvrdili kad su zvali policiju.
U Zaječaru kod prostorija Javnog komunalno – stambenog preduzeća (JKSP) nalaze se autobusi sa bugarskim registarskim oznakama u koje se utovaraju kutije sa sendvičima, javlja dopisnik Danasa iz tog grada.
Oko 10 časova ujutru na Popovoj plaži u Zaječaru, gde se nalaze radne prostorije JKSP Zaječar, ljudi su unosili kutije u kojima su sendvičiu autobus bugarskih registarskih oznaka.
Kako naš dopisnik javlja, nije mu bilo dopušteno da uđe u krug preduzeća, a ljudi koje je zatekao na licu mesta nisu želeli da odgovore na njegova pitanja.
Notxor wrote:Mali Siniša sredio.
Makedonac Darko Gjorgjeski iz tima Svetlane Ražnatović za dlaku je izbjegao diskvalifikaciju nakon što je prekršio pravilo takmičenja.
Pjevao je “Tajno moja”, koju u originalu izvodi Toše Proeski, ali i “Sen Trope” od bugarskog pjevača Azisa.
Kreativni direktor takmičenja Saša Popović nije bio srećan zbog toga.
“Šta si ti po nacionalnosti”, pitao je Popović takmičara, pa dobio odgovor Makedonac.
“Zašto onda pjevaš na bugarskom? Ovo je za diskvalifikaciju jer si prekršio pravilo”, kazao je Popović.
Ipak, uz pomoć žirija Darko je nekako preživio, a u baražu je kasnije obezbijedio prolazak u novu fazu.
Policija je Dmitrova pronašla u Engleskoj nakon pet dana potrage. U pismu gradonačelniku Rima turist je napisao da je tek sada shvatio ozbiljnost djela koje je počinio.
"Ovim pismom želim se iskreno ispričati Talijanima i cijelom svijetu jer sam nanio štetu djelu koje je, zapravo, baština cijelog čovječanstva", napisao je Dimitrov u pismu te pohvalio "one koji čuvaju neprocjenjivu povijesnu i umjetničku vrijednost Koloseuma".
"Neugodno mi je, nažalost sam tek kasnije saznao koliko je spomenik star", napisao je 27-godišnjak.
паће wrote:Јебо их фонт... посебно ми се свиђа окмоног.