Otto katz wrote: Nek se St. Sava na Vračaru spremi za 4 minareta. Darul-Cihad nikad neće biti Beograd!
Шта си се стисо за 4, дај барем 6 па да причамо!
Otto katz wrote: Nek se St. Sava na Vračaru spremi za 4 minareta. Darul-Cihad nikad neće biti Beograd!
Брт, па овај није ни ударао главом, само се наслањао.bruno sulak wrote:tako je i nemanja ozenio maju i eto.
nego prave bosanske teme
https://www.bbc.com/news/av/world-europe-39410405/bosnian-man-crushes-concrete-blocks-with-head
kako nam je ovo promaklo?
To vi raja poslije dodajte od svoje volje dobrovoljnim kulukom. Onda ćemo hram mudro kulturno pretvoriti u muzej.Sotir wrote:otto katzOtto katz wrote: Nek se St. Sava na Vračaru spremi za 4 minareta. Darul-Cihad nikad neće biti Beograd!
Србија се наоружава?Kondo wrote:
Zapravo jedna korisna stvar, shvatio sam da postoji razlog zbog kog se Srbija naoružava a to je RS. Dovoljno je da bilo ko iz vlasti odavde pročita jedan njegov isprdak pa da odmah potom naruči još 6 migova. Čovek zagovara vojnu intervenciju Federacije protiv RS.
bruno sulak wrote:mislim da preterujes. nikakve kohezije nema koje nema ni ovde. RS moze da osigura svoje postojanje i da izbije svaki dalji argument iz ruku raznim atilama priznanjem genocida u srebrenici. i to je to. nisu ni prvi ni poslednji kojima se genocid omakao pa neka nadju nacin da zive s tim.
Sotir wrote:Отто, знам да ти разумевање написаног не иде од руке, али ми објасни зашто ми постављаш овог лика на коментар у коме објашњавам да Србија нема чиме и киме данас да ратује? (исто важи и за остале екс-ју земље).
kuku wrote:supice jesi služio vojsku?
otto katz wrote:To vi raja poslije dodajte od svoje volje dobrovoljnim kulukom. Onda ćemo hram mudro kulturno pretvoriti u muzej.Sotir wrote:otto katz
venexiana stevenson wrote:Sotir wrote:Отто, знам да ти разумевање написаног не иде од руке, али ми објасни зашто ми постављаш овог лика на коментар у коме објашњавам да Србија нема чиме и киме данас да ратује? (исто важи и за остале екс-ју земље).
pa on je to pricao i kada srbija nije imala sa cime da ratuje, mislim na bradatog. sa kime uvek ima, i to se odrzava kao ona serpenja sa vrelom vodom na plotni u pijacnoj kafani, za kafu.
Ja bogami neću. Ko zna kakvo je to mesto.Sotir wrote:venexiana stevenson wrote:
pa on je to pricao i kada srbija nije imala sa cime da ratuje, mislim na bradatog. sa kime uvek ima, i to se odrzava kao ona serpenja sa vrelom vodom na plotni u pijacnoj kafani, za kafu.
Цениш да је у реду учитавати некоме да је ратни хушкач ако наведе да се Србија не наоружава и да није реалан нов сукоб у Босни?
Изгледа сасвим легитимно.
Да видимо шта ће одговорити Ото, па да вас заједно пошаљем где вам је место.