UK - Politika i društvo
- Post n°801
Re: UK - Politika i društvo
Pisalo se o tome puno u zadnje vreme. Samo se dogovore ko ce koga gde da kandiduje, a ostali daju podrsku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°802
Ma da. Samo, to bi bio haos. To bi bio potpuni reversal. Cons i Labs bi bili ocerupani, jer bi prica bila - bitno je da pobedi Remain/Brexit, te zato glasajte za Remain/Brexit listu "da se ne odlivaju glasovi". Corbyn ima vrlo malo vremena da spreci takav razvoj.
- Post n°803
Quincy Endicott wrote:Mada YouGov komentar otprilike hintuje ovu prvu projekciju.
U pravu si, nisam pročitao ceo tekst, samo sam preleteo da vidim ima li grafikona s projekcijom.
- Guest
- Post n°804
David Cameron has taken a job as chair of a US artificial intelligence firm’s advisory board, it was announced on Friday.
The former prime minister “will be responsible for curating and overseeing the strategic guidance” the board provides to Afiniti, the company said in a statement.
- Guest
- Post n°805
Dve poruke:
The Trump administration wants the UK to follow the 2016 referendum result and leave the European Union, National Security Advisor John Bolton said.
Speaking to the UK's Daily Telegraph, Mr Bolton said Brexit was an opportunity for the UK to become a "strong and independent country".
His remarks came ahead of a UK visit by President Trump, who has previously stated his support for Brexit.
Mr Trump was critical of Prime Minister Theresa May's negotiations with the EU.
The president's three-day trip, from 3 to 5 June, includes a Buckingham Palace dinner and breakfast with Mrs May, who has hailed the visit as an opportunity for the UK and US "to strengthen our already close relationship".
Speaking ahead of his visit, President Trump praised the UK Conservative Party leadership contender Boris Johnson, saying he would make "excellent" choice.
- Post n°806
od carstva do američke prćije za 100 godina
ja sebe smatram sretnikom što imam priliku da to doživim uživo
nikada neću zaboraviti sa koliko prezira je moj pradjed Vlada pričao o britancima sa kojima je delio radni logor
iako je bio u nekom kraljevom kurcu, tamo po poljskama mu je proradio klasni bes odmah kada je video kako piju, puše i šegače se, dok su jadare sa balkana skupljale kapitalce opuške
čašćavali su ih najmasnijim psovkama, da bu onda ovi počeli i te opuške da gaze. nerazmirice su trajale sve do barbarose. kada su stigli rusi u logor svi su shvatili koliko ima sati
ja sebe smatram sretnikom što imam priliku da to doživim uživo
nikada neću zaboraviti sa koliko prezira je moj pradjed Vlada pričao o britancima sa kojima je delio radni logor
iako je bio u nekom kraljevom kurcu, tamo po poljskama mu je proradio klasni bes odmah kada je video kako piju, puše i šegače se, dok su jadare sa balkana skupljale kapitalce opuške
čašćavali su ih najmasnijim psovkama, da bu onda ovi počeli i te opuške da gaze. nerazmirice su trajale sve do barbarose. kada su stigli rusi u logor svi su shvatili koliko ima sati
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°807
Zavera budala.
I kao i uvek, oni koji najvise drndaju o patriotizmu i suverenitetu, najspremnije pristaju na vazalstvo.
I kao i uvek, oni koji najvise drndaju o patriotizmu i suverenitetu, najspremnije pristaju na vazalstvo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°808
ne, razlika je samo što ovi pričaju da ne pristaju, a pristaju svi, tako da nema spremnijih manje ili više
- Post n°809
Ма то је узајамно. Енглезима годи да и они имају млађег луђег брата пуног пара, па могу да се курче пред целом улицом знајући да ће овај да искочи набилдован пред сваког ко би им нешто прикењао. Америма пак годи да су припитомили бившег газду и држе га као млађег ортака у фирми, притом имитирајући све што је овај икад урадио или написао. Немаш појма колико се ствари по еСАДу зове по разним британским принчевима и принцезама, колико је насеља урађено у стилу британске тзв. архитектуре, чак су и улице све неки Виндзор ово и Лондон оно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°810
Mr. Moonlight wrote:ne, razlika je samo što ovi pričaju da ne pristaju, a pristaju svi, tako da nema spremnijih manje ili više
O, itekako ima. Rezultate gledamo.
_____
- Guest
- Post n°812
UK: Today's Opinium poll shows Nigel Farage's BREXIT party (EFDD) as largest party in the national parliament (Westminster) voting intention. First poll ever to do so. #Brexit
— Europe Elects (@EuropeElects) June 1, 2019
- Guest
- Post n°813
BREAKING: Donald Trump tells The Sunday Times that the government should send Nigel Farage to negotiate Brexit, refuse to pay the £39bn and go for no deal if they don’t budge pic.twitter.com/dHuo3zokJn
— Tim Shipman (@ShippersUnbound) June 1, 2019
- Post n°814
Gargantua wrote:UK: Today's Opinium poll shows Nigel Farage's BREXIT party (EFDD) as largest party in the national parliament (Westminster) voting intention. First poll ever to do so. #Brexit
— Europe Elects (@EuropeElects) June 1, 2019
Kakvo epsko recikliranje UKIPa. Ovo treba da se uči na svim
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°815
Senior politicians from all of the main parties have warned Donald Trump against “distasteful interference” in British politics during an already controversial state visit this week, with the Tory leadership race and future Brexit policy hanging in the balance.
Mr Trump was accused by party leaders and MPs past and present of breaking a longstanding convention by praising Boris Johnson, claiming he would make an “excellent” prime minister, ahead of a three-day trip to the UK which begins on Monday.
...
Speaking to The Independent, Sir Malcolm Rifkind, a Tory former foreign secretary, said the comments by the “narcissistic and egocentric” Mr Trump were “unprecedented for a president of the United States”.
...
He suggested that the comments could harm Mr Johnson’s chances of becoming prime minister, ”because nobody likes other people interfering in their election campaigns”. Tory MPs worried about losing their seats to the Liberal Democrats may be concerned if the party leader was backed by Mr Trump, he added.
Joining the growing backlash, Mr Corbyn said: “President Trump’s attempt to decide who will be Britain’s next prime minister is an entirely unacceptable interference in our country’s democracy.
“The next prime minister should be chosen not by the US president, nor by 100,000 unrepresentative Conservative Party members, but by the British people in a general election.”
And Sir Vince Cable, the leader of the Liberal Democrats, said Eurosceptic Tories who expressed anger at Barack Obama warning against Brexit in 2016 should also condemn Mr Trump’s comments.
He said: “Brexiteers expressed outrage at Obama telling a few truths during the referendum campaign.
“I look forward to hearing them pour the same opprobrium on bully boy Trump for intervening in the contest to become Tory leader.
“If ever a reason were needed to keep Boris Johnson out of Downing Street, it is Trump’s endorsement of him and of Brexit – both of which are bad for Britain.”
...
https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/trump-next-conservative-leader-boris-johnson-prime-minister-nigel-farage-a8939871.html
- Post n°816
https://twitter.com/i/status/1135099982627909632
- Post n°817
hahahahaha, ovako treba sa monarsima.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°818
I can’t believe this is real. pic.twitter.com/zdLE3WXVVN
— Mark Di Stefano (@MarkDiStef) June 3, 2019
- Post n°820
Samo neka se sale posle ce da placu kada im Ameri postave Dzonson-Faraz na vlast...
- Post n°821
Umunna i još 5 poslanika napustilo Change UK. lol
- Guest
- Post n°822
Novi dašak svežine
Chuka Umunna has now launched "The Alternative" pic.twitter.com/zjAC0EhBEL
— Alex Wickham (@alexwickham) June 4, 2019
- Post n°823
And now for something completely different.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°824
Donald Trump has started his visit to Ireland by comparing its post-Brexit border with Northern Ireland to the US border with Mexico, along which he wants to build a permanent wall.
Trump, sitting next to a visibly uncomfortable taoiseach, Leo Varadkar, waded into the Brexit debate minutes after Air Force One touched down at Shannon airport on Wednesday afternoon.
“I think it will all work out very well, and also for you with your wall, your border,” he said at a joint press conference. “I mean, we have a border situation in the United States, and you have one over here. But I hear it’s going to work out very well here.”
Varadkar interjected that Ireland wished to avoid a border or a wall, a keystone of Irish government policy.
“I think you do, I think you do,” Trump said. “The way it works now is good, you want to try and to keep it that way. I know that’s a big point of contention with respect to Brexit. I’m sure it’s going to work out very well. I know they’re focused very heavily on it.”
- Post n°825
On stvarno ne razume nista pod milim bobom.
_____