Slike uz vest
- Post n°328
Re: Slike uz vest
Kurir wrote:
OPOZICIJA U BORBI ZA PLEN
BEOGRADSKO PILIĆARENJE: Ko će krilce, a ko batak
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°329
Ruska pravoslavna crkva poziva Ruse da podrže rat u Ukrajini
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°330
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°331
DA LI JE VAMA U ZAGREBU DOSADILO DA SE PETLJATE U NAŠE POSLOVE I STALNO PREKO NAŠE OGRADE I PLOTA VIRITE... Prestanite, to nije u redu!
Član Predsedništva BiH Željko Komšić poručuje da je hrvatski premijer Andrej Plenković mnogo uspešniji u nanošenju štete interesima BiH, nego hrvatski predsednik Zoran Milanović
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°333
Ali vest je Komsiceva izlava o Plenkovicu i Milanovicu. Zasto Hitleri, Albanci... Evo i ostatka vesti
DJV: O cemu je vest
NN: Hrv...
DJV: Stavi Hitlera
Komšić je za HRT rekao da Milanović koristi BiH u sukobu sa Plenkovićem i HDZ-om "na način da Plenkovića pokaže nesposobnim oko položaja Hrvata u BiH", prenosi Klix.ba.
- Neću da budem u toj vašoj unutrašnjoj igri. Plenković jako dobro stoji u Briselu, on može pokrenuti Brisel, a za nas u BiH više štete ima ono što radi Plenković i HDZ nego što izjavljuje Milanović - naveo je Komšić.
On je dodao da relativno dugo poznaje Milanovića, ali da "nikad nisu bili jarani".
Na pitanje da li je ludost insistirati na jednoj te istoj politici kada se vidi da ne daje rezultate, Komšić je uzvratio kontrapitanjem:
- Je li mudro insistirati na politici koja stalno izaziva konflikte? O tome ja govorim. Mislim da je potrebno izaći iz koncepta po kojem mi u BiH živimo. Možete ga zvati etnički ili koncept konstitutivnih naroda, koji je po meni duboko konfliktan koncept. On stalno ljude gura jedne na druge, izvor je trajnog konflikta, zavisno od situacije. Sada je politički, a možda nekad preraste u mnogo ružnije konflikte.
Na pitanje da pojasni izjavu da se Zagreb nikad neće pitati ni o jednom pitanju u BiH, pa ni o izbornom zakonu, Komšić je odgovorio:
- Je l' vama ovde u Hrvatskoj dosadilo da se petljate u naše poslove? Smatrate li da je to možda loše, nepristojno, nediplomatski? Stalno preko naše ograde, naše tarabe, našeg plota virite i govorite što će biti. To nije u redu.
Komentarišući odnose sa predsednikom HDZ BiH Draganom Čovićem i sprskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, Komšić je rekao da sa Dodikom više ne ide na kafu.
- Ne moramo se mi ceniti ni voleti, ja s Dodikom radim, i nemam problem da radim s Čovićem. Imaju tamo zabranu njegovi ljudi kontakata sa mnom - naveo je Komšić.
DJV: O cemu je vest
NN: Hrv...
DJV: Stavi Hitlera
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°334
Btw, u 10e da ove kolaze radi Simo Spasic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°335
MOSKVA NA NOGAMA ZBOG SRBIJE! BEOGRAD DA BUDE CENTAR ZA REŠAVANJE SVETSKIH PROBLEMA! Ako je neko to zaslužio, onda su to Srbi!
Odbijanje Bugarske, Crne Gore i Severne Makedonije da propuste avion ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova uvreda je za rusko ministarstvo spoljnih poslova i napad na Srbiju, rekao je Andrej Klimov, predsednik Komisije za zaštitu državnog suvereniteta Saveta Federacije u intervjuu za "Gazeta.ru."
On je siguran da Rusija na ovu uvredu treba da odgovori podrškom Srbiji.
- Mislim da je ovo, pre svega, napad na Srbiju. To kod nas, naravno, izaziva opravdano ogorčenje, jer je to teško drugačije protumačiti nego kao otvorenu i očiglednu uvredu prema Ministarstvu spoljnih poslova. Ali ipak, ovde je glavni cilj, naravno, Vučić. Danas, izvinite na izrazu, on je kao trn u oku celoj Evropskoj uniji. Srbija je jedina država u celoj kontinentalnoj Evropi zapadno od Rusije koja je sačuvala svoju nezavisnost. Srbi se ne predaju, a da bi ih zgnječili, istisnuli od nje, napravili antirusku teritoriju, ulažu se svi napori - rekao je Klimov.
Klimov je napomenuo da bi najbolji odgovor Rusije na demarš tri zemlje bio da podrži Srbiju koja može da zadrži svoju neutralnost.
- Što se tiče Srba, oni su imali i imaju odličnu perspektivu da zauzmu mesto te iste Švajcarske, Austrije ili Finske, da postanu neutralni evropski centar gde možete da se sastajete, razgovarate o svim pitanjima i rešavate stvarne svetske stvari. A mi treba da razmislimo kako da ih podržimo. Čini mi se da će podrška Srbima biti najbolji odgovor - rekao je Klimov.
On je dodao da je američki ambasador u Rusiji Džon Salivan isključio potpuni prekid rusko-američkih odnosa usred incidenta sa Lavrovljevim avionom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°337
Putin: Vladajuće elite na Zapadu žive u iluzijama
Svetac, definitivno
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°338
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°339
Zbog te slike najdraži Milanovićev tabloid ima novi nadimak
Zašto je Pale Milanović ostao sam na summitu NATO-a, bez publike koju zanimaju njegove ideje?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°341
Krdo divljih svinja terorizira narod u Gradačcu: Uništavaju sve pred sobom, ljudi u strahu
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°342
Novosti
NOVE DOBRE VESTI ZA PEŠIĆA I "ORLOVE": Rival Srbije na Evrobasketu ostao bez NBA zvezde i lidera reprezentacije
NAKON što je došlo do pravog kuršlusa u reprezentacije Poljske zbog svađe rođene braće, a potom se povredio i heroj "helena", Janis Adetokumbo, još jedna nacionalna selekcija sa kojom će koplja ukrstiti Srbija mogala bi da ostane bez jednog od ključnih igrača.
Naime, kapiten košarkaške reprezentacije Češke, Tomaš Satoranski povredio je zglob desne noge u jučerašnjem porazu od Nemačke (101:90) na Superkupu u Hamburgu i zasad nije poznato da li će biti spreman da nastupi na mečevima grupne faze Evrobasketa.
Češka će već 3. septembra u Pragu biti rival Srbije u drugom kolu D grupe kontinentalnog šampionata, pa je vremena za oporavak zvezde našeg rivala sve manje.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°343
Prvo sam vidio ćirilično Ž pa tek onda i da nekoga biju.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°344
Xx
22.08.2022 18:35
To je policija i država ne kao naši
22.08.2022 18:35
To je policija i država ne kao naši
- Post n°345
fikret selimbašić wrote:Prvo sam vidio ćirilično Ž pa
...онда реко јеботе још ћу испасти као они што су на Констрактиној фотци видел само Z, а онда сам прочитао шта си цитирао.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°346
Nije za vest, vec za yt klip
_____
★
Uprava napolje!