Slike uz vest
- Post n°278
Re: Slike uz vest
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°279
B92
Naslov:
Nadničari sa Balkana ostali praznih ruku u Nemačkoj
Slika:
Naslov:
Slika:
- Spoiler:
- Post n°281
Mór Thököly wrote:B92
Naslov:
Slika:
- Spoiler:
Tek sad vidim! Umirem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°282
Macron: Turska ne može ostati nekažnjena na kršenja u vodama Europske unije
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°284
Boris Tadić pozvao lidere opozicije na sastanak o novoj strategiji
https://beta.rs/vesti/politika-vesti-srbija/133570-boris-tadic-pozvao-lidere-opozicije-na-sastanak-o-novoj-strategiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°285
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°286
Метално косиште? Аааа ал се неко луксузира на рачун радничке класе...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°288
ZVEZDA I PARTIZAN UJEDINJENI - STOP NASILJU NAD ŽENAMA! Najveći srpski klubovi pružili podršku žrtvama nasilja
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1425384/fk-crvena-zvezda-fk-partizan-podrska-zenama-protiv-nasilja-mika-aleksic-silovanje.html
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1425384/fk-crvena-zvezda-fk-partizan-podrska-zenama-protiv-nasilja-mika-aleksic-silovanje.html
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°289
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°291
E da je Filip ovde pa da sad ja upadam na Partizanov topik sa "Arkan"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°292
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°293
pogrešna tema
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°294
Kad ti treba - ne može se naći
_____
- Post n°295
Solus_Rex wrote:Kad ti treba - ne može se naći
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°296
"Vodite ga, ja ne mogu više!", izjavila je mlada Čehinja pri dolasku slovačke policije na benzinsku pumpu u Bratislavi prije par dana. Srbin Maksim je oko 2h došao drogiran na pumpu i zatražio novac. Prisutni vlasnik mu dao novac iz kase. Maksim ga odveo u kancelariju i tamo ga pretukao, jer mu ovaj nije otvorio sef. Za to vrijeme pomenuta Čehina puši vani ispred pumpe. U jednom trenutku (u vijestima je nejasno kako) dolazi do njezinog susreta s Maksimom, dok jedan radnik pumpe, kojeg Maksim nije opazio, odlazi po policiju. Čehinja odlučuje zabaviti Maksima do dolaska policije oralnim sexom. Za medije izjavljuje, trudila sam se produžiti što više da ne pobjegne. Vijest je bez slike.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°297
Ferenc Puskás wrote:"Vodite ga, ja ne mogu više!", izjavila je mlada Čehinja pri dolasku slovačke policije na benzinsku pumpu u Bratislavi prije par dana. Srbin Maksim je oko 2h došao drogiran na pumpu i zatražio novac. Prisutni vlasnik mu dao novac iz kase. Maksim ga odveo u kancelariju i tamo ga pretukao, jer mu ovaj nije otvorio sef. Za to vrijeme pomenuta Čehina puši vani ispred pumpe. U jednom trenutku (u vijestima je nejasno kako) dolazi do njezinog susreta s Maksimom, dok jedan radnik pumpe, kojeg Maksim nije opazio, odlazi po policiju. Čehinja odlučuje zabaviti Maksima do dolaska policije oralnim sexom. Za medije izjavljuje, trudila sam se produžiti što više da ne pobjegne. Vijest je bez slike.
Живот пише бизарне романе. Јел имаш неки новински извор, ово треба забележити за убудуће.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°298
Trazili ste erotku...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°299
Ferenc Puskás wrote:
Čehinja odlučuje zabaviti Maksima do dolaska policije oralnim sexom. Za medije izjavljuje, trudila sam se produžiti što više da ne pobjegne. Vijest je bez slike.
Има и обрнут случај неке бабе из Клајпеде у, ваљда, Естонији (стално бркам ту Лестванију, никад не знам који су који). Упала нека двојица код бабе, запретили јој не знам чим да им да (нешто, или само да им да). Баба их обојицу ухвати за муда, сами су звали мурију јер баба не пушта, а има руку... целог радног века је музла краве.
_____
- Post n°300
Informerova Velika Srbija
_____
★
Uprava napolje!