Nešto nisam siguran da je ta beskorisna masa govedine dovoljan blef.
Air B'rn'B
- Guest
- Post n°901
Re: Air B'rn'B
Šapić kao batina za uterivanje SPS u red.
- Post n°902
Evo jetrve
https://www.blic.rs/vesti/politika/mihajlovic-demantuje-anu-brnabic-koliko-se-secam-na-predsednistvu-stranke-nismo/x2yqg7f
https://www.blic.rs/vesti/politika/mihajlovic-demantuje-anu-brnabic-koliko-se-secam-na-predsednistvu-stranke-nismo/x2yqg7f
- Post n°903
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°904
zasto jetrva?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°906
Ербиенби
Само да видим како је онај румунски бравар успео да му порука изађе под другим насловом... копка ме.
Гле, ради! То што је тапија на пошту засивљена, не значи да је неупишљива.
Гле, ради! То што је тапија на пошту засивљена, не значи да је неупишљива.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°907
Svadjale se jetrve preko svekrve..boomer crook wrote:zasto jetrva?
- Post n°909
djibus koliko je ovo nesmesno. ovo je sada ko dinastija. zorana felon, ana stiven.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°911
http://rs.n1info.com/Vesti/a627924/Brnabic-Odlazak-Borisa-Milosevica-u-Knin-je-ponizavajuc.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°912
Mentalna detonacija Ane vladičice
Vesna Rakić Vodinelić27/08/2020
Pošetala Ana Brnabićka
Ispod grada b’jela Smedereva,
Pokraj vode tihoga Dunava.
Zagađena zraka udisala,
Od fabrike amidža kineskih.
Pa izlježe pred kamere sv’jetle,
Te pohvali grada pocrnjela,
Sve radnike s pelenama sivim,
A još više dičnog poslodavca.
Kad se mlada tako izjavila,
Jos pošeta kano paunica,
Uputi se autu upaljenu
Prestonici gradu Beogradu,
A na dvore te-ve digitalne,
gdje stoluje Mitroviću Željko.
Tamo sjedi i nigdje ne mrda
Voditelju umni Sarapine.
Sjede Ana naspram Sarapina,
Sve čekajuć` na pitanja važna.
Unezveren voditelj iskusni
Ne zna šta bi gošću svoju pit’o,
Jer pitanja ne b’ješe dobio
(U režiji neko se napio.)
Gleda Ana mučenog Sarapu,
I Sarapa Anu pogleduje.
Što pitati, a što odgovarat’?
Jer se Gazda zna naljutit’ zdravo
Na pitanje il‘ odgovor kleti.
Pa se najzad s’jeti Sarapine
Da pitanja dežurna postoje.
Uspravi se u stolici t’jesnoj,
Te popravi kravatu zgužvanu,
Okrete se b’jelome pogledu
Premijerke vas c’jele Srbije:
„Davor Ano, davor dobro moje,
Izrecite misli vaše sv’jetle
O izjavi Tepić Marinike
Što pokaza ugovore neke
Telekoma milionske sume,
Kojeno su kanda isplaćene
Gospodinu od lista Kurira?“
Pocrvenje vladičica Ana,
Pocrvenje do grla b’jeloga.
Zamlatara ob’jema rukama,
Umal‘ razbi skupa mikrofona!
„Marinika mental detonjerka“,
Pa ponovi još nekol’ko puta,
Toliko je fraza usrećila!
Zaboravi da je usred Pinka,
Gdje ozonom kupaju došljake,
Proizvode vizire zaštitne
Sve od smješe tajno pripravljene
Alhemijom Pinkovog vlasnika.
Tu mentola pr’jeko mjere ima!
Kad izreče svoju mis’o sv`jetlu,
Spojiše se razni elementi,
Uspali ih pamet vladičice,
Eksplozivnu smješu načiniše.
Detonira Pinka al’ mentalno,
Pregorješe jarki reflektori,
Sarapina katapultiraše
Da sve kruži planetom dov’jeka.
Kad s’ osvjesti Ana vladičica,
I istrese svojega sakoa,
Baci pogled nebu pod oblake,
Te pogleda kružećeg Sarapu.
„Gdje sam bila, nigdje bila nisam,
Mentalno sam sa Pinka skliznula,
Pa ovakvog nebeskoga tjela
Mogu vidjet samo s ovog mjesta.
Ozon, vizir, dronovi moderni,
Marinika, kleti ugovore
Pomutiće pamet ko je ima,
A kamoli mene bez pameti.“
To izreče pa kući uteče,
Mentalnijeh rana da zal’ječi,
Da se sutra Gospodaru javi.
U rajskome vrtu jajinačkom,
da s junakom napije se vina
I mucanje svoje zaboravi.
Kačim samo zbog boldovanog.
_____
- Guest
- Post n°913
he he
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da postoji mogućnost da će zgradu u kojoj je živela supruga bivšeg Jugoslavije Josipa Broza Tita, Jovanka Broz koristiti novi srpski premijer.
„O tome će odlučiti Vlada, u skladu sa potrebama. Ja o tome ne odlučujem“, rekla je Brnabić.
Ona je izjavila da je ta zgrada imovina Republike Srbije, koja se čuva i ne dozvoljava se da propadne.
„Ta zgrada je jedna od onih u koje se ulaže novac, da ne bi propadala. Dobro je da se renovira, kao jedna od lepših građevina u Beogradu“, rekla je Brnabić.
- Post n°915
Janko Suvar wrote:JOLANKA!
Тиген!
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°916
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да ће председник Србије Александар Вучић донети одлуку о саставу и мандатару нове владе и додала да је о томе разговарала са њим, не износећи више детаља.
"На питање да ли ћу остати на месту премијера не могу да одговорим јер о мандатару одлучује председник. Разговарала сам о томе са председником, како ће се све то одвијати, видећемо. Нико не седи скрштених руку, видите колико се ради, колико је динамичан период и месец иза нас", рекла је Брнабић за РТС.
Она је навела да техничка влада ради све што може и да наставља имплементацију пројеката који су већ почели.
"Грађани не губе ништа, а имамо времена до 3. новембра за владу, не седимо скрштених руку, пре свега председник Вучић", навела је Брнабић.
_____
- Post n°917
Pa Brnabic je bila kod Dzona Jovanovica jos 2018-te!!
https://www.eastwest.ngo/idea/eastwest-institute-hosts-ana-brnabic-prime-minster-serbia
Jbt, Maja Piscevic je sigurno neki demon.
Ja se naravno necu smiriti dok se i svaki ucesnik Berlinskog skupa s pocetka decembra ne unisti u javnom prostoru. Osim Kurtija, jedini covek da valja tamo.
https://www.eastwest.ngo/idea/eastwest-institute-hosts-ana-brnabic-prime-minster-serbia
Jbt, Maja Piscevic je sigurno neki demon.
Ja se naravno necu smiriti dok se i svaki ucesnik Berlinskog skupa s pocetka decembra ne unisti u javnom prostoru. Osim Kurtija, jedini covek da valja tamo.
- Guest
- Post n°921
Brnaba razmislja o tome, da u bliskoj buducnosti postane reper. Rt pic.twitter.com/DbvsOigRFz
— Goran Smrt (@GoranSmrt) November 30, 2020
- Post n°922
"Sva sreća, pa kao predstavnik izvršne vlasti ne učestvujem u dijalogu, ali kao ponosni član SNS mogu da kažem da je stranka pokazala fleksibilnost i ogromnu dozu tolerancije jer su svi koji su pozivali na dijalog, taj proces ubrzo napuštali. "
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) February 4, 2021
(Ana Brnabić, 4. februar 2021)
_____
- Post n°923
_____
- Post n°924
Govoreći o protestu "Ekološki ustanak", koji je juče održan u Beogradu, premijerka Ana Brnabić rekla je da je ekologija "problem prvog sveta", da se time bave ljudi koji imaju "sigurne poslove, zaradu, penzije", kao i da je to što se ljudi u Srbiji danas bave ekologijom potvrda dobre politike Aleksandra Vučića.
“Srbija je danas drugačija zemlja nego pre 15 ili 20 godina. Postoje problemi prvog i drugog sveta. Ekologija je problem prvog sveta. Kada ljudi imaju sigurne poslove, zaradu, penzije… bave se ekologijom”, navela je Brinabić.
Naglasila je to što se ljudi danas bave ekologijom potvrda dobre politike Aleksandra Vučića.
“Bilo je ljudi koji su zaista zainteresovani za životnu sredinu i uvek sam spremna da se vidim sa njima, ali je bilo i mnogo ljudi koji su promovisali partikularne političke interese”, rekla je premijerka.
Ona je ocenila da je “Ekološki ustanak” svakako bio politički skup i postavila pitanje zašto takvih skupova nije bilo pre osam godina.
Tim povodom je rekla da se do kraja godine pokreće izgradnja 27 postrojenja za preradu vode, i da su ekološka pitanja među tri prioriteta Vlade Srbije.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°925
pokazna vežba zašto opozicija ima dva i po posto + pola ekipe iz eko org je u do jaja odnosima sa sns